Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Website Humo achter betaalmuur

09 AUG 2017

ASSE - De Vlaamse website Humo.be gaat eind dit jaar schuil achter een betaalmuur. De website van het weekblad, dat twee jaar geleden werd overgenomen door De Persgroep, komt daarbij helemaal op zichzelf te staan. Abonnees van de papieren versie krijgen volledige toegang. Voor overige belangstellenden bedraagt de toegang tot de website 5 euro per maand.

"Voor 5 euro per maand krijg je dan dagelijks, zeven dagen per week, op een vaste tijd gloednieuwe inhoud gepresenteerd met vijftien nieuwe artikelen, video's en andere content die op die dag relevant zijn", vertelt projectleider Joris Bellwinkel aan persbureau Belga.

"Dat zijn voor een deel stukken die ook in het blad verschijnen, maar ook verhalen die je daar niet vindt. Het belangrijkste is dat we dagelijks een fijne mix hebben van humor, actuele reportages en goede verhalen over muziek, tv en film."

Doel is om de vernieuwde Humo-website dit jaar nog online te krijgen. "We gaan pas lanceren als we echt tevreden zijn, hopelijk eind dit jaar, desnoods iets later. Of iets vroeger."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.1 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%