Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Professor Layton krijgt opvolging in nieuwe game

17 AUG 2017

Professor Layton lost alweer 10 jaar puzzels op. Nu hij echter verdwenen is, neemt zijn dochter Katrielle het stokje over. Op 6 oktober verschijnt ‘Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot’ voor de Nintendo 3DS.

Het verhaal begint op het moment dat Katrielle haar Layton Detective Agency opricht, vastberaden om haar kunnen te bewijzen en hopend dat de belangstelling voor haar bureau leidt tot aanwijzingen over haar vermiste vader. Op haar trouwe fiets verplaatst Katrielle zich door Londen, waar ze de ene na de andere onwaarschijnlijke zaak oplost.

Zo raakt ze verstrikt in een raadselachtig avontuur dat uiteindelijk leidt tot de ontdekking van een samenzwering van miljonairs. Gelukkig krijgt Katrielle hulp van haar assistent Ernest Greeves en de pratende hond Sherl.

Zowel trouwe Layton-fans als nieuwkomers moeten speuren naar aanwijzingen, vele puzzels kraken en uiteindelijk de waarheid achter alle mysteries achterhalen. Modebewuste spelers kunnen ook het bureau opnieuw inrichten en Katrielle in verschillende outfits hullen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
11.5 °C
WZW2
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - -0.12%