Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

JooJoo-maker in de problemen

19 DEC 2011

GEEN - De maker van de JooJoo-tablet lijkt in de financiële problemen te zitten. De website van Fusion Garage werkt niet goed meer en het PR-bureau dat het bedrijf vertegenwoordigde, heeft afstand genomen van de producent.

Fusion Garage was heel eventjes wereldnieuws toen het bedrijf een iPad-concurrent had gelanceerd nog voordat Apple zelf het bestaan van de iPad had aangekondigd. Helaas werd het apparaat met negatieve recensies onthaald en was dan ook geen verkoopsucces.

Wel probeerde het bedrijf het later nog eens met de Grid10, dat op Android gebaseerd was. Het apparaat zou in oktober geleverd worden, maar mensen die de tablet besteld hadden, hebben niks meer gehoord van het bedrijf.

De website van het bedrijf ging het afgelopen weekend op zwart, al is een deel inmiddels weer online. Echter, gadgetblog The Verge meldde van PR-bureau McGrath Power gehoord te hebben dat ook zij al tijden niks meer van Fusion Garage gehoord hadden. Het doek lijkt dan ook eindelijk gevallen te zijn voor de tabletproducent.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%