• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

De Sims 2 nu gratis te downloaden via Origin

Mensen die nog nooit een Sims-game gespeeld hebben, maar toch eens willen zien waar het allemaal om draait, kunnen nu het tweede deel inclusief alle uitbreidingen gratis downloaden.  
 

Uncharted in 2016 in bios

Het lijkt een gebed zonder eind, maar er komt misschien toch nog een film gebaseerd op de Uncharted-games. Volgens The Hollywood Reporter moet hij in 2016 in de bioscopen draaien.  
 

Releasedatum voor Lara Croft

Square Enix heeft bekendgemaakt dat Lara Croft and the Temple of Osiris vanaf 9 december te downloaden zal zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Naast deze game werkt ontwikkelaar Crystal Dynamics ook aan het vervolg op de vorig jaar verschenen Tomb Raider.  
 

Schietspel Screencheat heeft onzichtbare spelers

Schietspellen waarin je andere spelers naar de eeuwige jachtvelden moet helpen, zijn niet nieuw. In het nieuwe Screencheat ligt het echter net even anders: alle spelers zijn onzichtbaar.
 

CounterSpy volgende maand uit voor PlayStation

VIDEO CounterSpy, de side-scrolling platform/actie/stealth game van ontwikkelaar Dynamighty, verschijnt op 20 augustus. De game is cross-buy en cross-save.
 

Nieuwe Battlefield- en Dragon Age-delen uitgesteld

Electronic Arts had dinsdagnacht slecht nieuws voor fans van Battlefield en Dragon Age. Zowel Battlefield: Hardline als Dragon Age: Inquisition komen later uit dan gepland.
 

Destiny-beta ook voor Xbox

Gamesontwikkelaar Bungie heeft al een beta lopen van zijn nieuwste game Destiny voor de PlayStation 3 en 4 Sinds vandaag kunnen ook Xbox 360- en Xbox One-bezitters met het online schietspel aan de slag. Tot en met 28 juli hebben gamers toegang tot de beta.  
 

Guardians of the Galaxy komt naar Disney Infinity

Een nieuwe Marvel-film vraagt natuurlijk om nieuwe poppetjes. Vanaf 14 augustus draait Guardians of the Galaxy in de Nederlandse bioscopen en in het najaar komen Star-Lord, Groot, Gamora, Drax en Rocket Raccoon ook naar de nieuwe Disney Infinity 2.0.
 

Nieuwe Dance Central snel uit

Ontwikkelaar Harmonix heeft bekendgemaakt dat Dance Central Spotlight op 2 september als digitale download zal verschijnen voor de Xbox One. Naast dansen kunnen spelers ook aan hun conditie werken in de uitgebreide fitnessmodus. De Xbox One ligt op 5 september in Nederland in de winkel.  
 

Nintendo haakt in op doodsstaar van Luigi

Gamegigant Nintendo lijkt eindelijk een beetje zelfbewustzijn te ontwikkelen. Het bedrijf haakt in thuisland Japan met een reclame namelijk in op een populaire internetgrap rond Mario Kart 8.
 

Vita-game Freedom Wars ook te koop in een doosje

De PlayStation Vita-game Freedom Wars komt niet alleen digitaal uit, maar ligt ook in de winkels. Dat is gedaan naar aanleiding van feedback van fans, die het spel graag fysiek willen bezitten.
 

Warner Bros. wil Space Invaders-film maken

Filmstudio Warners Bros. heeft de rechten gekocht op het maken van een film gebaseerd op de klassieke game Space Invaders. Dat meldt The Wrap.  
 

Afrojack neemt het op tegen Call of Duty-makers

EXCLUSIEVE VIDEO Afrojack is naast wereldberoemd dj ook een enorme fan van de Call of Duty-games. Ontwikkelaar Sledgehammer Games, maker van het nieuwste deel Advanced Warfare, nodigde hem uit om alvast een kijkje te nemen naar het nieuwste deel.
 

Game gelekt door winnaar prijsvraag

Gamesuitgever Gameloft denkt in het vervolg nog wel een keer na voordat het een van zijn nieuwe games weggeeft voor de lanceerdatum. Een prijsvraagwinnaar heeft zijn exemplaar van schietspel Modern Combat 5 namelijk al gedeeld met anderen.
 

The Last of Us wordt theatershow

De populaire zombiegame The Last of Us komt binnenkort uit voor de PlayStation 4. Om dat te vieren organiseert uitgever Sony een nogal opmerkelijk evenement: een live theatershow.  
 

Zelda-game in 18 minuten uitgespeeld

De Legend of Zelda-games staan bekend om hun enorme spelwerelden waarin het mogelijk is om tientallen uren kwijt te raken. Het is een slimme gamer  nu gelukt om het Nintendo 64-deel Ocarina of Time in slechts 18 minutenu uit te spelen.
 

Exclusieve uitdagingen nieuwe Tetris op 3DS

De Nintendo 3DS-versie van de nieuwste Tetris-game, Tetris Ultimate, zal enkele exlusieve uitdagingsmodi bevatten. Dat heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt.  
 

Review: Civilization Revolution 2 (iPad)

In hoeveel games hebben we al niet de wereld veroverd? In elk geval talloze keren in de verschillende Civilization-spellen. Nu is er Civilization Revolution 2, een nieuwe iPad-versie.  
 

Nathan Drake toch niet zo stoer

VIDEO Nathan Drake, de hoofdpersoon van de Uncharted-serie, lijkt wel heel stoer, maar als je zijn angstige en onzekere momenten uit de verschillende games aan elkaar plakt dan krijg je toch een heel ander beeld van hem. Zijn nieuwste game, Uncharted 4, is momenteel in ontwikkeling.  
 

Mijlpaal voor Monument Valley

Sinds de release van Monument Valley in april is de game al meer dan 1 miljoen keer gedownload. Dat heeft ontwikkelaar Ustwo bekendgemaakt. Hoewel het puzzelspel uit is voor wel iOS als Android, blijkt Monument Valley vooral het populairst op de iPhone. Het won ook bij de Apple Design Awards.  
 
22.4 °C
NO3
 
files 149
133 km.
Beurs AEX
AEX 409.98
+ / - +0.35%