• Home
  • Internet
  • Computer
  • Mobiel
  • Gadgets
  • Apps
  • Reviews
  • Games
  • TV

Review: Mortal Kombat X

Het is weinig gameseries gegeven een goede twintig jaar lang relevant te blijven, maar Mortal Kombat is zo'n serie. Hoewel er ook wat zwakkere delen zijn uitgekomen, wist ontwikkelaar Netherrealm met Mortal Kombat 9 de magie weer te hervatten. Eens zien of deel tien dat succes kan voortzetten.  
 

Datum van Star Wars: Battlefront is gelekt

EA heeft tot nu toe alleen bekendgemaakt dat Star Wars: Battlefront in het najaar verschijnt, maar speurneuzen hebben een concretere releasedatum gevonden. Uit de programeercode van de website bleek dat Battlefront uitkomt op 17 november.  
 

Pirate Bay-oprichter
mag niet gamen in cel

Pirate Bay-oprichter Fredrik Neij mag in zijn cel niet gamen op zijn Nintendo Entertainment System. De gevangenis heeft zijn verzoek geweigerd omdat de NES niet open kan om gecontroleerd te worden op eventueel verborgen spullen.  
 

Sunset verschijnt op 21 mei

De Belgische studio Tale of Tales, bekend van Bientôt l'été’s, brengt Sunset uit op 21 mei voor pc en Mac. Tijdelijk kost de game €12,99.
 

Trine 3 komt binnenkort uit

Fans van de Trine-serie kunnen volgende week al aan de slag met Trine 3. De game verschijnt op 21 april in ‘Early Access’ op Steam.
 

Obama en Poetin werken samen

Ankaar Productions heeft een nieuwe mobiele game met zwarte humor op de markt gebracht. In Wrath of Obama heeft de Amerikaanse president genoeg van het gedrag van de Russische president Poetin. Hij besluit zelf naar Rusland te gaan.  
 

EA trekt stekker uit pc-games

Electronic Arts heeft besloten om de stekker te trekken uit een aantal van zijn oudere free-to-play pc-games. Op 14 juli houden Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free, Need for Speed World en FIFA World op te bestaan. Alleen Star Wars: The Old Republic en C&C: Tiberium Alliances blijven over.  
 

Project Cars eindelijk uit in mei

Keer op keer is Project Cars, die eigenlijk eind 2014 had moet verschijnen, uitgesteld omdat de game nog meer opgepoetst moest worden. Bandai Namco heeft nu eindelijk de releasedatum onthult voor de racegame. Op 7 mei ligt Project Cars eindelijk in de winkel.  
 

2K sluit Borderlands-studio

2K vindt het toch niet handig om een studio in Australië te hebben. Daarom heeft de gamesuitgever besloten om 2K Australia, de studio achter Borderlands: The Pre-Sequel, op te doeken. Met deze stap moet de ontwikkelkosten voor 2K minder worden.
 

Nieuwe Tales is tweetalig

VIDEO: Bandai Namco heeft bekendgemaakt dat Tales of Zestiria zowel Engelse als Japanse stemacteurs heeft. Fans zijn al lange tijd in twee kampen verdeeld en voor het eerst kunnen ze nu zelf bepalen wat ze willen horen.
 

PlayStation-versies Costume Quest 2 eindelijk in Europa uit

Het vervolg op het charmante rollenspel Costume Quest 2 is eindelijk in Europa op de PlayStation 3 en 4 te spelen. De game kwam rond halloween al uit in de VS en in Europa ook voor andere platformen.  
 

Problemen bij lancering Mortal Kombat

Op dinsdag is het nieuwste deel in de Mortal Kombat-vechtgamereeks uitgekomen, maar niet alle versies lijken helemaal goed uit de verf te zijn gekomen. De pc-versie werkte voor veel mensen juist helemaal niet.
 

Geen tepels in Japanse versie The Order: 1886

Gamesuitgever Sony heeft voor de Japanse versie van zijn spel The Order: 1886 wat opmerkelijke veranderingen doorgevoerd. Zo heeft een schaarsgeklede dame in het spel ineens geen tepels meer.  
 

Miljoen keer Bloodborne...

PlayStation 4-game Bloodborne is meer dan een miljoen keer verkocht. Dat heeft producer Masaaki Yamagiwa laten weten.
 

...En miljoen keer Cities

Stedenbouwgame Cities: Skylines is meer dan een miljoen keer verkocht. Dat heeft uitgever Paradox bekendgemaakt.
 

Guitar Hero maakt comeback in herfst

Na Rock Band maakt ook Guitar Hero een comeback. Activision heeft vandaag aangekondigd dat Guitar Hero Live deze herfst nog zal verschijnen. FreeStyleGames heeft de nieuwe muziekgame, die je het gevoel moet geven dat je zelf op het podium staat, in ontwikkeling.  
 

Nederland speelt als eerste de nieuwe Lara Croft

Nederland heeft een primeur te pakken. Crystal Dynamics en Square Enix hebben besloten om de nieuwe mobiele game Lara Croft: Relic Run hier als eerste te lanceren. Nederlandse spelers wordt om feedback gevraagd over het spelletje.
 

Star Wars Battlefront eerst op Xbox One

Het ziet ernaar uit dat Star Wars-fans als eerste op de Xbox One aan de slag kunnen met Star Wars Battlefront. Hoewel EA zelf het nieuws nog niet bekend heeft gemaakt, hint Aaron Greenberg, hoof marketing bij de Xbox, hier wel naar op Twitter.  
 

Man scheurt pees met spelen Candy Crush

Een Amerikaan heeft op een wel heel bijzondere wijze een pees gescheurd in zijn duim. De blessure ontstond doordat de 29-jarige man bijna acht weken lang dagelijks non-stop Candy Crush aan het spelen was.  
 

Meer content voor Destiny in mei

Activision heeft de releasedatum bekendgemaakt voor de tweede uitbreiding van Destiny. House of Wolves komt op 19 mei uit voor de PlayStation 3 en 4, Xbox One en Xbox 360. Centraal staat het verhaal over de schending van de vredesoverkomst met de mysterieuze koningin van de Reef.  
 
8.8 °C
N4
 
files 233
176 km.
Beurs AEX
AEX 495.03
+ / - -1.85%