• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Half mens, half inktvis

Preview: Wii U-games

Ondanks dat de Wii U zich qua populariteit nog niet met zijn oude broer de Wii kan meten, zorgen de Mario- en Zelda-games ervoor dat de Japanse gamesgigant Nintendo het hoofd boven water kan houden.  
 

'Arya Stark' mogelijk in The Last of Us-film

Actrice Maisie Williams, bekend van haar rol als Arya Stark in de tv-serie Game of Thrones, gaat mogelijk de hoofdrol spelen in een film gebaseerd op de populaire post-apocalyptische survivalgame The Last of Us.
 

'Tekken X Street Fighter nog in de maak'

Hoewel niemand er eigenlijk meer in geloofde, is vechtgame Tekken X Street Fighter nog steeds in ontwikkeling.  
 

Derde Walking Dead-seizoen op komst

Er komt een derde seizoen van de gamereeks Walking Dead. De spellen zijn gebaseerd op de gelijknamige strips en komen telkens per seizoen uit.
 

Meer PS3-games naar PS4

Gamesgigant Sony gaat meer van zijn downloadgames voor de PlayStation 3 ook uitbrengen voor de PlayStation 4. Dat blijkt uit te vroeg online gezette website van Sony.  
 

Cliff Bleszinski opent café

Gamesontwikkelaar Cliff Bleszinski heeft een nieuwe hobby: het uitbaten van een café. De bedenker van ondermeer de populaire Gears of War-reeks heeft The Station geopend in Raleigh in de Amerikaanse staat North Carolina.  
 

Disney Infinity 2.0 ligt vanaf 18 september in de winkel

Disney heeft voor Europa bekendgemaakt dat Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes op 18 september verschijnt. Consumenten die voor de release de game reserveren, krijgen een Marvel-poppetje gratis.  
 

'Google heeft Twitch.tv overgenomen'

Internetreus Google heeft videostreamingdienst Twitch.tv overgenomen voor $1 miljard. Dat meldt VentureBeat op basis van bronnen met kennis over de deal. Beide bedrijven hebben zelf nog niets bekendgemaakt hierover.
 

The Room komt ook naar pc

De mobiele puzzelgame The Room komt eind juli ook uit voor de pc. Voor de gelegenheid hebben de makers het spel grafisch helemaal opgepoetst.  
 

Concept Unreal Tournament

Gamesontwikkelaar Epic Games heeft een nieuwe video online gezet waarin beelden van het nieuwste deel in de Unreal Tournament-reeks te zien zijn.  
 

Alien-acteurs bespreken game

VIDEO De originele cast van Alien uit 1979, waaronder actrice Sigourney Weaver, praten in een nieuwe video van ontwikkelaar Sega over de film en de nieuwe game Alien: Isolation. Wie de Nostromo-editie van het spel reserveert, kan in de huid kruipen Weaver’s personage Ripley.  
 

Trials Fusion bereikt mijlpaal

Van Trials Fusion zijn wereldwijd meer dan één miljoen exemplaren verkocht. Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt. De volgende gratis update maakt het mogelijk om zelf Supercross tracks te maken voor de lokale multiplayer-modus.  
 

De Sims 2 nu gratis te downloaden via Origin

Mensen die nog nooit een Sims-game gespeeld hebben, maar toch eens willen zien waar het allemaal om draait, kunnen nu het tweede deel inclusief alle uitbreidingen gratis downloaden.  
 

Uncharted in 2016 in bios

Het lijkt een gebed zonder eind, maar er komt misschien toch nog een film gebaseerd op de Uncharted-games. Volgens The Hollywood Reporter moet hij in 2016 in de bioscopen draaien.  
 

Releasedatum voor Lara Croft

Square Enix heeft bekendgemaakt dat Lara Croft and the Temple of Osiris vanaf 9 december te downloaden zal zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Naast deze game werkt ontwikkelaar Crystal Dynamics ook aan het vervolg op de vorig jaar verschenen Tomb Raider.  
 

Schietspel Screencheat heeft onzichtbare spelers

Schietspellen waarin je andere spelers naar de eeuwige jachtvelden moet helpen, zijn niet nieuw. In het nieuwe Screencheat ligt het echter net even anders: alle spelers zijn onzichtbaar.
 

CounterSpy volgende maand uit voor PlayStation

VIDEO CounterSpy, de side-scrolling platform/actie/stealth game van ontwikkelaar Dynamighty, verschijnt op 20 augustus. De game is cross-buy en cross-save.
 

Nieuwe Battlefield- en Dragon Age-delen uitgesteld

Electronic Arts had dinsdagnacht slecht nieuws voor fans van Battlefield en Dragon Age. Zowel Battlefield: Hardline als Dragon Age: Inquisition komen later uit dan gepland.
 

Destiny-beta ook voor Xbox

Gamesontwikkelaar Bungie heeft al een beta lopen van zijn nieuwste game Destiny voor de PlayStation 3 en 4 Sinds vandaag kunnen ook Xbox 360- en Xbox One-bezitters met het online schietspel aan de slag. Tot en met 28 juli hebben gamers toegang tot de beta.  
 

Guardians of the Galaxy komt naar Disney Infinity

Een nieuwe Marvel-film vraagt natuurlijk om nieuwe poppetjes. Vanaf 14 augustus draait Guardians of the Galaxy in de Nederlandse bioscopen en in het najaar komen Star-Lord, Groot, Gamora, Drax en Rocket Raccoon ook naar de nieuwe Disney Infinity 2.0.
 
18.6 °C
NNO3
 
files 104
53 km.
Beurs AEX
AEX 404.68
+ / - -0.04%