• Home
  • Internet
  • Computer
  • Mobiel
  • Gadgets
  • Apps
  • Reviews
  • Games
  • TV

Win een Studio 100 Wanagogo-prijzenpakket!

Het is bijna zomervakantie en dus is het weer tijd om de auto in te duiken voor die lange rit naar Frankrijk, Spanje of Italië. Voor onderweg geeft De Telegraaf vijf prijzenpakketten weg, met daarin o.a. een abonnement op Wanagogo van Studio 100.  
 

Nintendo start in oktober NX-productie

Nintendo begint in oktober met de productie van zijn nieuwe spelcomputer, de Nintendo NX.  
 

Humble Bundle in teken van vrouwen

Vrouwelijke hoofdpersonen in videogames, daar draait de nieuwe bundel van Humble Bundle om.Er zijn drie tot zeven games te downloaden, waarvan de opbrengsten gaan naar Girls Make Games. De organisatie stimuleert meiden om later werkzaam te worden in de gamesindustrie.  
 

Smurfen-pret op de 3DS

In De Smurfen voor de 3DS bouw je het verwoeste Smurfendorp opnieuw op en doe je onderzoek naar de oorzaak.  
 

Sega geeft Nederlandse game Heroki uit

Gamesuitgever Sega heeft een in Nederland ontwikkelde mobiele game uitgegeven. Heroki is nu beschikbaar voor iOS-apparaten.  
 

'Fallout Shelter in augustus op Android'

Het ziet er naar uit dat de Android-versie van strategiespel Fallout Shelter in augustus te downloaden zal zijn.  
 

Uitbreiding voor City: Skylines

Ontwikkelaar Colossal Order heeft een verrassing in petto voor de fans van zijn bouwsimulator Cities: Skylines. Begin augustus tijdens de Duitse gamebeurs Gamescom wordt een grote uitbreiding aangekondigd. Daarnaast krijgt de game ook nog gratis en betaalde updates.  
 

Review: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

MMO's. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er niets mee heb. World of Warcraft? Nog nooit gespeeld. Toch ben ik uit nieuwsgierigheid aan de slag gegaan met The Elder Scrolls op de console. Voor ik het wist, was ik alweer uren aan het spelen en vermaakte ik me meesterlijk.
 

Shenmue-stemacteur
ook in nieuwe deel

De stemacteur die in delen één en twee van de Shenmue-serie de stem van hoofdpersoon Ryo Hazuki het verzorgd, zal dit ook in deel drie doen. Dat heeft ontwikkelaar Yu Suzuki bekendgemaakt op de Kickstarter-pagina voor de game.  
 

Voorproefje van Uncharted 4

VIDEO: Uncharted 4: A Thief’s End laat nog even op zich wachten. Pas in 2016 verschijnt de game voor de PS4. Sony’s demonstratie tijdens de E3 geeft alvast een voorproefje.  
 

World of Warships in bèta

World of Warships is wereldwijd nu in open bèta. Al meer dan 410.00 mensen meegedaan aan de gesloten bèta.
 

Formule E-auto's in Forza 6

De makers van Forza Motorsport hebben aangekondigd dat alle Formule E-auto's in deel zes zullen zitten.
 

Nintendo reageert op kritiek nieuwe Metroid Prime

Het is Nintendo niet ontgaan dat veel gamers negatief verrast waren door de aankondiging van Metroid Prime: Federation Force. Dat laat topman Reggie Fils-Aime weten in een interview met Mashable. Er is zelfs een petitie opgestart om de ontwikkeling te stoppen.  
 

Renowned Explorers
uit op 2 september

Na het succesvolle Reus lanceert de Utrechtse studio Abbey Games op 2 september Renowned Explorers: International Society via Steam. In de strategische avonturengame gaan spelers op schattenjacht.  
 

Nieuwe game voor MS-DOS

Hoewel de meeste mensen sinds half jaren '90 overgestapt zijn op Windows als besturingssysteem, heeft gamesontwikkelaar Vblank Entertainment besloten toch nog een game te maken voor het oude MS-DOS.  
 

King's Quest eind juli uit

De eerste aflevering van de nieuwe reeks King's Quest komt op 28 juli uit. De game is gebaseerd op de klassieke King's Quest uit de jaren '80 en '90.
 

Shovel Knight in winkels

De downloadbare platformgame Shovel Knight komt ook fysiek uit in de winkels. Er komt een speciale versie van de PlayStation 4-variant.
 

Pathé richt zich ook op gaming

Na theater, ballet en sport kunnen mensen binnenkort ook naar de Pathé-bioscoop toe voor gamegerelateerde evenementen. Als eerste draait op 28 juni in het kader van Pathé Gaming de documentaire All Work All Play.  
 

Stemacteur lekt The Last of Us 2

Sony heeft nog geen vervolg aangekondigd, maar volgens stemacteur Nolan North is de gamesuitgever bezig met de ontwikkeling van The Last of Us 2.  
 

Nintendo op bezoek bij
Jim Henson Studios

VIDEO: Nintendo gooide hoge ogen tijdens zijn E3-presentatie. De gamesuitgever had speciaal de Jim Henson Studios ingeschakeld om poppen te maken van zijn topmannen.  
 
22.6 °C
O4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 474.14
+ / - -0.59%