• Games
  • Mobiel
  • TV
  • 4G-special
Zoeken
  Zoeken met  
18.2 °C
ONO2
 
files 209
145 km.
euro95
diesel
1,821
1,499
 
 

Dragon Age 3 in oktober uit

Het derde deel in de Dragon Age-reeks van uitgever Electronic Arts, Inquisition genaamd, zal op 9 oktober in Europa te koop zijn.  
 

Xbox One op 4 september in Japan te koop

De Xbox One van Microsoft komt op 4 september in Japan uit, zo laat de lokale tak van het bedrijf weten. Vermoedelijk betekent dit dat het apparaat niet lang daarna ook in Nederland beschikbaar zal zijn.
 

Theatrhythm-vervolg dit jaar ook in Europa te koop

Het vervolg op de maffe muziekgame Theatrhythm: Final Fantasy zal ook uitkomen in Europa, zo heeft uitgever Square Enix laten weten. Curtain Call komt net als het origineel op de Nintendo 3DS uit.  
 

Vervolg aparte Pac-Man-game in de maak

Gamesuitgever Bandai Namco komt dit jaar met een nieuw game met de  gamelegende Pac-Man in de hoofdrol. Pac-Man and the Ghostly Adventures 2 is gebaseerd op een animatieserie.  
 

Nieuwe Fatal Frame komt naar de Wii U

Er komt een nieuw deel in de Fatal Frame-horrorgameserie en hij zal exclusief voor de Wii U van Nintendo verschijnen. Dat hebben uitgever Tecmo Koei en Nintendo bekendgemaakt.  
 

Review: FTL: Faster Than Light

Een goede game die is gebaseerd op de Star Trek-series of -films is lang geleden, maar nu kunnen we aan de slag met FTL: Faster than light. Officieel geen Star Trek-game, maar als je je ogen een beetje toeknijpt, kan deze er prima voor door.  
 

Nieuwe GRID-game aangekondigd

Gamesontwikkelaar Codemasters komt deze zomer met een nieuw spel in de GRID-racegameserie. GRID Autosport bevat volgens de makers meer spelmodi en circuits en andere content dan welk ander deel in de serie tot nu toe.
 

Nieuwe vechtgame voor pc

Gamesontwikkelaar Bandai Namco komt dit jaar met een nieuw vechtspel dat speciaal gemaakt is voor de pc. In Rise of Incarnates nemen teams van twee spelers elk het tegen elkaar op.  
 

Stervende vrouw ziet buitenwereld dankzij VR-bril

Virtual Reality is de nieuwste hype in gameland, maar de techniek biedt veel meer mogelijkheden. Gamesontwikkelaar Priscilla Firstenberg hielp haar moeder aan nog een wandelingetje buiten toen ze fysiek niet meer hiertoe in staat was.  
 

Meer levels voor Monument Valley

Gamesontwikkelaar Ustwo heeft aangegeven dat het bezig is met meer levels voor zijn succesvolle puzzelspel Monument Valley.  
 

Assassin's Creed-games 73 miljoen keer verkocht

Sinds het eerste spel in de reeks zijn van de Assassin's Creed-games maar liefst 73 miljoen exemplaren verkocht. Dat heeft uitgever Ubisoft bekendgemaakt.  
 

Octodad op 22 april op PS4

De maffe game Octodad: Deadliest Catch is vanaf 23 april op de PlayStation 4 te spelen. Dat hebben de ontwikkelaars bekendgemaakt.  
 

'3DS te zwak'

Het aparte spelletje NES Remix kwam alleen op de Wii U en niet op de Nintendo 3DS uit omdat deze niet krachtig genoeg is.  
 

Multifunctionele spelcomputer

Review: GameTab-One

Er wordt veel gegamed op tablets. Het nadeel is dat deze weinig knoppen bevatten, waardoor het spelen van bepaalde games lastig is. De GameTab-One moet dit oplossen.  
 

Candy Crush-maker begraaft strijdbijl

Gamesontwikkelaar King, bekend van het populaire puzzelspel Candy Crush Saga, heeft zijn merkrechtruzies met de ontwikkelaars van The Banner Saga en CandySwipe bijgelegd.
 

PlayStation Now-televisies op komst

In juni komen in de Verenigde Staten de eerste televisies uit waarop PlayStation 3-games gespeeld kunnen worden via een streaming dienst.
 

PlayStation vergroot voorsprong op Xbox

Hoewel de strijd pas net begonnen is, is Sony met zijn PlayStation 4 een flinke voorsprong aan het uitbouwen op Microsoft en zijn Xbox One.
 

E-book Watch Dogs op komst

Gamers die uitkijken naar de game Watch Dogs van Ubisoft, kunnen straks ook in boekvorm genieten van het nieuwe speluniversum.  
 

Bekende drillsergeant in Call of Duty

Na Snoop Dogg heeft ontwikkelaar Infinity Ward nu ook acteur R. Lee Ermey ingeschakeld om een commentatorstem voor Call of Duty: Ghosts te leveren.
 

Misschien korting voor PS4-versie The Last of Us

Eigenaars van de PlayStation 3-versie van survivalgame The Last of Us krijgen mogelijk korting op de PlayStation 4-versie, die later dit jaar uitkomt. Ontwikkelaar Naughty Dog zegt deze mogelijkheid te onderzoeken.