Zoeken
  Zoeken met  
13.6 °C
ZZO2
 
files 238
201 km.
euro95
diesel
1,809
1,491
 
 

Win een Titanfall-prijzenpakket!

Het zal gamers niet ontgaan zijn: Titanfall voor de pc, Xbox 360 en Xbox One is een enorme hit. In samenwerking met Level Up Wear en Electronic Arts geeft De Telegraaf drie prijzenpakketten rond de game weg!  
 

Duke Nukem-game zonder Duke Nukem

Het lijkt erop dat de nieuwe Duke Nukem-game Mass Destruction het zonder de bekende actieheld zal moeten doen.
 

Snoop Dogg commentator in Call of Duty: Ghosts

Raplegende Snoop Dogg laat geen kans aan zich voorbijgaan om mee te werken aan een game. Ditmaal verzorgt hij dankzij een speciale uitbreiding de commentatorrol in Call of Duty: Ghosts.  
 

Age of Empires komt naar mobieltjes en tablets

Softwaregigant Microsoft is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe game in de Age of Empires-serie. Het spel zal uitkomen voor smartphones en tablets.  
 

Gratis uitbreiding Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Vanaf woensdag is een gratis uitbreiding beschikbaar voor het maffe schietspel Plants Vs. Zombies: Garden Warfare.  
 

Vampier-game is niet meer

Gamesontwikkelaar CCP heeft aangekondigd dat zijn online Vampieren-game World of Darkness niet uit zal komen.  
 

'Steam-controller eind dit jaar te koop'

De speciale controller voor pc-games van ontwikkelaar Valve zal in oktober of november te koop zijn. Dat meldt PC Gamer op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen.
 

Gamen tijdens het tandenpoetsen

Voor volwassenen is het al moeilijk om tweemaal daags twee minuten lang tanden te poetsen, laat staan voor kinderen. Een Amerikaans bedrijf wil tandenpoetsen leuker maken voor kinderen met de Grush, een tandenborstel die tevens dienst doet als gamecontroller.  
 

Nieuwe online voetbalmanagergame

Gamesuitgever Nexon lanceert in mei in Europa zijn nieuwste online titel: United Eleven. Dit is een online voetbalmanagementsimulatie waarin spelers hun eigen team naar de top moeten leiden.  
 

Diplomatiek speelt grote rol in nieuwe Star Trek-game

In het nieuwe Star Trek-spel Timelines zal het niet alleen maar draaien om het afvuren van photon torpedo's en phasers, maar zal er ook diplomatiek gedacht moeten worden om missies uit te spelen.  
 

OlliOlli in juli op andere platformen

Skategame OlliOlli zal vanaf 22 juli op de PlayStation 3, 4 en de pc te spelen zijn. Dat heeft ontwikkelaar Roll7 bekendgemaakt in een interview met Den of Geeks.  
 

Dead Nation ook naar Vita

Zombieschietgame Dead Nation komt na de PlayStation 3 en 4 deze week ook uit voor de draagbare Vita. Dat heeft uitgever Sony bekendgemaakt.  
 

Review: Age of Wonders III (pc)

Bij fans van strategische games zal Age of Wonders waarschijnlijk een belletje doen rinkelen. De serie heeft na ongeveer tien jaar een nieuw deel gekregen. Age of Wonders III is weliswaar in een modern jasje gestoken, maar de basis is hetzelfde gebleven: als speler moet je een rijk opbouwen.  
 

Nieuwe Civilization voor Firaxis

Firaxis werkt momenteel aan een nieuw deel in de Civilization-serie. In Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, die komende herfst uitkomt voor de pc, moet de speler op zoek naar een nieuwe planeet voor de mens.  
 

David Attenborough werkt aan Oculus Rift-project

David Attenborough, bekend van zijn vele natuurdocumentaires voor de BBC, werkt mee aan een project voor de virtual reality bril Oculus Rift. De Brit schrijft de teksten voor Conquest of the Skies en zal ook de presentatie op zich nemen.  
 

Titanfall dlc verschijnt in mei

Ontwikkelaar Respawn heeft bekendgemaakt dat in mei de eerste downloadbare content zal verschijnen voor Titanfall. Voor $9,99 krijgen spelers in ‘Expedition’ drie maps van een militaire basis, moerasgebied en een trainingskamp van de rebellen.
 

Parodie gemaakt op Mario

VIDEO Creatieve gamers hebben een parodie gemaakt op de avonturen van de Italiaanse loodgieter Mario. In deze realistische versie blijkt dat het voor Mario allesbehalve slim is om met zijn hoofd tegen een bakstenen blok aan te springen. Toch probeert Luigi het ook.
 

Reus valt in de prijzen

Abbey Games is gisterenavond in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de European Game Awards in Berlijn. De Utrechtse studio mocht in de categorie beste Europese indie game een award in ontvangst nemen voor Reus.  
 

InFamous bereikt mijlpaal

Het kostte inFamous: Second Son maar negen dagen om door de barrière van 1 miljoen verkochte exemplaren te breken. Dat heeft Sony bekendgemaakt. Daarmee is de PlayStation 4-game de snelst verkopende inFamous-game in de serie. Second Son ligt sinds 21 maart in de winkel.  
 

Grappige Mii-poppetjes
in Tomodachi Life

Nintendo heeft vandaag Tomodachi Life aangekondigd. In deze maffe game, dat op 6 juni naar de Nintendo 3DS komt, bouw je met Mii-personages op jouw 3DS een levendige fantasiegemeenschap.