Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Sporten en gamen in Zombies, Run!

16 FEB 2012

GEEN - Binnenkort kunnen mensen sporten en gamen tegelijkertijd met Zombies, Run! Deze nieuwe iOS- en Android-game combineert een hardloopapp met een zombiegame.

Zombies, Run! Bestaat uit twee delen. In het eerste deel ga je hardlopen en hoor je via de koptelefoon wat er om je heen gebeurt. Al lopend worden virtuele goederen verzameld en moeten ook nog de nodige zombies worden ontweken. Thuis aangekomen worden in het tweede gedeelte de goederen gebruikt om de legerbasis in de game te versterken en uit te breiden zodat het meer mensen kan huisvesten.

Zombies, Run! wordt op 27 februari verwacht in de App Store en Android Market. De game zal in de toekomst worden uitgebreid met een couch-to-5K-training (voor wie net start met hardlopen), intervaltraining en nieuwe missies. Het is nog niet bekend hoeveel de game gaat kosten.

Het geld voor de ontwikkeling van Zombies, Run! is via Kickstarter bij elkaar verzameld. Six to Start hoopte op een bedrag van $12.500, maar het werd maar liefst $72.627.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
8.6 °C
ZZW1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%