Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Mass Effect 3 - Nintendo Wii U
Mass Effect 3 op de Nintendo Wii U
Foto: BioWare

Ubisoft-topman vindt Wii U te duur

13 NOV 2012

GEEN - Met acht games die voor de lancering van de nieuwe spelcomputer Wii U gepland staan, kan Nintendo op de volle steun rekenen van Ubisoft. De topman van de Franse gamesuitgever is echter niet blij met de verkoopprijs van de Wii U.

”Ik prefereer altijd een lagere prijs, dus ik kan niet zeggen dat ik blij ben,” laat Yves Guillemot, CEO bij Ubisoft, weten aan website GamesIndustry.biz. ”Ik ben nooit tevreden wanneer de machines duur zijn. Wat we moeten onthouden is dat het in vergelijking met een iPad goedkoop is. Met de vernieuwingen die het brengt is het goedkoop. Maar ik hoop dat ze de prijs uiteindelijk kunnen laten zakken."

De Nintendo Wii U is vanaf 30 november te koop in Nederland. Naast een basispakket van €299,99, waarin de spelcomputer met 8GB opslaggeheugen en de speciale tabletcontroller zitten, is er ook een premiumpakket. Deze bevat een speciale zwarte versie van de console met 32GB geheugen. Met de game Nintendo Land kost het premiumpakket €349,99 en met Ubisoft’s ZombiU is de consument €399,99 kwijt.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.3 °C
Z3
Beurs AEX
+ / - %