Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
Foto: Denda

Denda speelt voor Willy Wonka

06 FEB 2013

GEEN - De Nederlandse gamesuitgever Denda start vandaag zijn actie ”Sjakie en de Spelletjesfabriek” waarbij in twaalf exemplaren van de game Shiver: Poltergeist een gouden cd zit verstopt. De vinder van de deze cd wint sowieso een jaar lang gratis Denda-spelletjes.

”Met Sjakie en de Spelletjesfabriek proberen we met Denda Games het gelukzalige gevoel van vroeger weer terug te brengen bij de consument en onze trouwe fans. We heeft er niet genoten van film Charlie and the Chocolate Factory? De jacht op de Gouden wikkel, als kind vond ik dat iets magisch, ” aldus Jonas Termijtelen, hoofd Marketing bij Denda Games. ”Sjakie en de Spelletjesfabriek is voor ons een nieuwe manier om de consument kennis te laten maken met onze producten en proberen dit op een ludieke wijze te doen. Dus een oud idee in een mooie nieuwe jas!"

De eerste gouden cd van ”Sjakie en de Spelletjesfabriek ” wordt vandaag om 14:00 weggeven in het programma RabRadio van 3FM. De laatste cd geven wij bij De Telegraaf in maart weg aan het einde van de actie. De overige 10 gouden cd’s zitten vanaf 16 februari verstopt tussen de Shiver: Poltergeist-games bij speelgoedwinkel Bart Smit.

Op een nog geheime locatie van de Spelletjesfabriek ontvangt Denda de 12 gelukkige vinders van de gouden cd’s. Daar maken de aanwezigen nog eens kans op een extra superprijs.

20.0 °C
NO4
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 450.94
+ / - +0.41%