Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
The Walking Dead
Foto: Telltale Games

‘Meer Walking Dead voor tweede seizoen begint’

26 FEB 2013

GEEN - Er is mogelijk meer The Walking Dead in ontwikkeling bij Telltale Games. Die mysterieuze content moet verschijnen voordat het tweede seizoen begint. Medeschrijver van het eerste seizoen, Gary Whitta, plaagde een aankondiging.

“Er komt een tweede seizoen, dat is zeker,” zei Whitta in een interview met IGN. “Daar kan ik nog niets over zeggen want het spel zit nog in een vroeg stadium en is nog lang niet af. Maar we weten ook dat de fans van ons universum hongerig zijn naar meer 'Walking Dead'. Het zou dus zomaar kunnen dat we tussen het eerste en het tweede seizoen nog iets extra uitbrengen.”

Het eerste seizoen van The Walking Dead was een episodische game waarin iedere keuze van de speler van invloed was op het verhaal en de relaties met de andere personages. Het seizoen won veel prijzen, waaronder de Video Game Award voor ´Beste Game van 2012.´ Op de recensieverzamel-website Metacritic had de game met 9.5 punten de hoogste gemiddelde score van alle games uit dat jaar.

De game van Telltale is gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Robert Kirkman, waarvan momenteel ook een tv-serie wordt uitgezonden. Deze is inmiddels aan het derde seizoen bezig.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.8 °C
ZW2
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%