Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

games

Gameflits: zombies in de kerstboom!

06 DEC 2016

De fotograaf Frank West, gespecialiseerd in zombie fotografie, is terug. Dead Rising 4 is, geloof het of niet, nóg meer over de top dan zijn voorgangers en met kerst als thema kunnen de feestdagen voor de liefhebber niet meer stuk. Zo ook voor game-expert Rolf Venema.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:27

Gigantische schildpad aangespoeld

Een reuzenschildpad van twee meter lang is dichtbij Barcelona aangespoeld. Een kraan kon het dier van 700 kg van het strand halen.
00:34

Levensgevaarlijke stunt met jet

Twee piloten halen een levensgevaarlijke stunt uit met een privéjet op een vliegveld in Venezuela. De luchtvaartautoriteit van het land schorst het duo.
03:36

Bizarre sport-slachtoffers in beeld

Een duif die crasht door een harde bal en een karatetrap richting een voetbalfan in deze nieuwe De Vijf.
00:32

Levensgevaarlijke actie treinlifter

Deze illegale treinreiziger lijkt niet snel bang. De Australische politie heeft de waaghals op het eerstvolgende station aangehouden.
01:44

Alleen Thijssen zijn hier welkom

Ruim 35 naamgenoten verzamelden zich zaterdag in Café Thijssen. Zelfs mannen met de naam Matthijs kwamen deze avond het café niet binnen.
01:19

Blote billen in plaskrul

Het Amsterdamse straatbeeld kan niet zonder de plaskrul, maar om nou te zeggen dat dit ook een sanitaire gelegenheid is voor vrouwen gaat deze actievoerders te ver.
04:01

Vrouw met kapmes door het lint

Een simpele verkeersruzie loopt in Almere gierend uit de klauwen. Een vrouw slaat door en grijpt ineens naar een enorm kapmes. Ook iets gefilmd op de weg? Mail het naar verkeer@telegraaf.nl
00:22

Wordt deze Miss het Koffermeisje?

Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag zondag meedraaien als Koffermeisje in Pos
01:13

'Ik versleet heel wat condooms'

Angela Groothuizen heeft in haar jonge jaren tijdens de nachtelijke avontuurtjes heel wat condooms versleten. Voor de actie van het Aidsfonds promoot zij het gebruik van condooms.
14.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%