Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Lego en TT Games krijgen geen genoeg van elkaar

04 MRT 2010

Lego en Warner Bros. hebben aangekondigd dat men de onderlinge samenwerking voortzet. Dit stelt TT Games in staat tot 2016 door te gaan met het ontwikkelen van nieuwe Lego-videogames voor meerdere platformen.

TT games, onderdeel van Warner Bros. Interactive Entertainment, is de ontwikkelaar van de prijswinnende Lego-videogame franchise, waaronder Lego Star Wars, Lego Batman: The Videogame en Lego Indiana Jones: The Original Adventures, waarvan wereldwijd bijna 50 miljoen exemplaren zijn verkocht.

"Een van de bijzondere kenmerken van het merk Lego is dat het kinderen in staat stelt hun creativiteit te uiten. De games die wij ontwikkelen met TT Games zijn niet alleen bedoeld om plezier mee te beleven, maar ook om kinderen te inspireren met hun Lego bouwstenen te spelen en de verschillende speelthema's verder te ontdekken”

"We zijn erg blij om te kunnen blijven werken met TT games, omdat zij een onderscheidende aanpak kiezen om games creatief, sociaal en zonder geweld te ontwikkelen. Dit maakt hen een waardevol onderdeel in de bredere Lego-ervaring," aldus Henrik Taudorf Lorensen, vice president van Lego Digital.

"We kijken er naar uit om onze prettige samenwerking met Lego voort te zetten en samen met Warner Bros. bijzondere Lego videogame lijnen te ontwikkelen voor de consument", aldus Tom Stone, managing director van TT Games Publishing. "Er is een grandioze toekomst weggelegd voor Lego games en we zien er naar uit om de komende jaren met al onze partners hieraan te werken."

TT Games, ontstaan uit de fusie tussen ontwikkelaar Traveller's Tales en uitgever Giant Interactive Entertainment, zal ook blijven werken voor andere uitgevers. De volgende game van TT Games en Warner Bros. Interactive Entertainment die in 2010 zal verschijnen is Lego Harry Potter: Jaren 1-4.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.2 °C
O3
Beurs AEX
AEX 521.87
+ / - +1.0%