• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Google komt met onderdelenwinkel voor zelfbouwtelefoon

Internetreus Google zal een online winkel opzetten waar gebruikers van zijn nu nog in ontwikkeling zijnde smartphone Project Ara onderdelen kunnen kopen. Het idee achter Project Ara is namelijk dat gebruikers zelf een telefoon uit componenten samen kunnen stellen.

 
 

LG presenteert eigen smartphonechip

De Koreaanse elektronicagigant heeft er blijkbaar genoeg van om processoren van andere bedrijven in zijn telefoons te gebruiken. Op donderdag onthulde het zijn eigen chip voor smartphones.

 
 

Bedrijven kunnen Apple Maps aanpassen

De lancering van de eigen kaartendienst van Apple in 2012 was niet bepaald een geweldig succes. Het bedrijf probeert nog steeds de dienst te verbeteren. Nu kunnen ondernemers zelf informatie indienen.

 
 

Lancering Apple Pay niet vlekkeloos

Deze week is Apple in de Verenigde Staten van start gegaan met zijn betaaldienst Apple Pay. Dat ging echter niet geheel vlekkeloos: enkele honderden gebruikers kregen te maken met dubbele afboekingen.

 
 

Microsoft druk met Android-apps

Softwareontwikkelaars bij Microsoft lijken tegenwoordig wel drukker met het maken van apps voor Googles Android-besturingssysteem dan met applicaties voor Windows. Het bedrijf heeft weer drie vrijgegeven.

 
 

Android Lollipop op 3 november

Android 5.0 Lollipop komt vanaf 3 november beschikbaar. Dat heeft Google laten weten aan ontwikkelaars van applicaties. Die kunnen hun apps nu al testen en aanbieden in Google Play, de winkel van het concern.

 
 

Tv-serie gebaseerd op Vine in de maak

Komiek en acteur Rainn Wilson is bezig met het maken van een nieuwe tv-serie genaamd Hollywood and Vine. De comedyreeks draait om mensen die via Twitters videodienst Vine bekend zijn geworden en het nu proberen te maken in film-Mekka Hollywood.

 
 

Tinder komt met premium-abonnement

Datingapp Tinder gaat in november nieuwe functies toevoegen waardoor gebruikers ook naar liefde kunnen zoeken buiten hun directe locatie. Wel zullen zij hiervoor moeten betalen.

 
 

Telecomaanbieder laat broeken vermaken voor iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus past niet in elke broekzak, maar de Chinese telecomaanbieder Unicom heeft een oplossing. In éen van zijn winkels in Shanghai zit een kleermaker klaar om de broekzakken van kopers te vergroten.

 
 

Ook andere e-maildiensten in nieuwe Gmail-app

In de aankomende versie van de Gmail-app voor Android zal het ook mogelijk zijn om andere e-maildiensten te gebruiken. Mogelijk is dit het begin van het einde voor de standaard e-mailapp van het mobiele besturingssysteem.

 
 


12.3 °C
Z4
 
files 470
647 km.
Beurs AEX
AEX 396.12
+ / - -0.19%