• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

LG maakt telefoonscherm met ultradun randje

Schermfabrikant LG Display heeft een beeldscherm ontwikkeld voor smartphones waarbij de rand eromheen slechts 0,7mm dik is.

 
 

BlackBerry weer bezig met een tablet

Smartphoneproducent BlackBerry is na de geflopte PlayBook in 2011 toch weer bezig met de ontwikkeling van een tablet. Dat heeft directeur John Chen tijdens een IT-congres in Hongkong bevestigd.

 
 

Nexus 6 vanaf 18 november te bestellen

Het geduld van consumenten die dolgraag een Nexus 6 willen kopen wordt danig op de proef gesteld. Androidworld meldt dat de datum waarop het toestel besteld kan worden in Nederland opnieuw is uitgesteld. 18 november wordt nu als nieuwe datum genoemd.

 
 

Voor pakketje 'tekenen' met smartphone

Nu het betalen met de mobiele telefoon in een stroomversnelling is geraakt, denkt de logistiekbranche aan de volgende stap: 'tekenen' voor ontvangst van een pakketje met de mobiele telefoon.

 
 

Nederlandse chatapp in Britse handen

De Nederlandse chatapp Nimbuzz is voor een groot deel overgenomen door het Britse telecombedrijf New Call. De app is ontwikkeld door Nederlanders, maar is vooral populair in Azië en Noord-Afrika.

 
 

iOS 8 op helft Apple-apparaten

Na een kleine dip zit iOS 8 van Apple weer in de lift. Het nieuwe besturingssysteem staat inmiddels op 52 procent van de iPads en iPhones. Dat meldt het bedrijf in een blog. Begin deze maand was dat aantal nog 5 procent lager.

 
 

LG ziet winst ruimschoots verdubbelen

Het Zuid-Koreaanse LG Electronics, na Samsung 's werelds grootste fabrikant van televisies, heeft een sterk financieel kwartaal achter de rug. Het concern zag de operationele winst ruimschoots verdubbelen tot 461 miljard won (ongeveer 347 miljoen euro). Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

 
 

Rel mobiel betalen

Winkeliers in de Verenigde Staten zijn in verzet gekomen tegen de hoge kosten van contactloos betalen. Vooral het net gepresenteerde systeem van Apple moet het ontgelden

 
 

Werken aan je conditie met Google Fit

Met je mobieltje aan je gezondheid werken wordt nu weer wat makkelijker, beweert Google. Het bedrijf heeft de Android-app Fit uitgebracht. De toepassing voor smartphones is bedoeld om je prestaties bij te houden. Via de site fit.google.com kun je de resultaten zien.

 
 

Meting fijnstof met smartphones had nut

De meting van fijnstof door duizenden Nederlanders met een smartphone is van waarde geweest. Dat meldt de Universiteit Leiden maandag na analyse van de metingen.

 
 


13.8 °C
Z3
 
files 526
599 km.
Beurs AEX
AEX 403.53
+ / - +0.61%