• Games
  • Mobiel
  • TV
  • 4G-special

Tele2 moet stoppen met onjuist gebruik 06

Telecomaanbieder Tele2 moet er voor zorgen dat het gebruik van 06-nummers voor andere doeleinden dan mobiele telefonie stopt. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bepaald. De toezichthouder legt het bedrijf een last onder dwangsom op van 25.000 euro per dag, met een maximum van 250.000 euro.

 
 

Prijs 'Chinese Nexus 5' onder €300

De goedkope Android-telefoon van het Chinese OnePlus, de One, kost €269. Het apparaat kan op papier de concurrentie aan met de Nexus 5 van Google en LG, maar is wel fiks goedkoper.

 
 

RTL en Vodafone stoppen met provider Sizz

RTL Nederland en Vodafone stoppen met de telecomprovider Sizz. Voor bestaande klanten verandert er niets, maar vanaf 1 juni worden er geen nieuwe klanten meer aangenomen. Dat maakten RTL en Vodafone woensdag bekend.

 
 

'HTC werkt aan toestel met optische zoom'

Het zou zomaar kunnen dat telefoonproducent HTC in 2015 met een nieuw toptoestel met optische zoomfunctie voor de camera komt. De camera-expert van het bedrijf, Simon Whitehorn, stelt dat dit een mogelijkheid is op een blog van telecomaanbieder Vodafone.

 
 

Chromebook ontsluiten met smartphone

Als het aan Google ligt, ontsluiten Chromebook-eigenaars hun computers straks niet meer met een wachtwoord, maar met een smartphone. Het nieuwe systeem heet Easy Unlock, zo meldt Android Police.com

 
 

Modulaire telefoon Google verschijnt begin 2015

De modulaire telefoon waar Google binnen Project Ara aan werkt moet in januari 2015 op de markt verschijnen. Project Ara is de codenaam voor het smartphoneproject dat gebruikers de mogelijk gaat bieden fysieke componenten van een smartphone te verwisselen met hetzelfde gemak als het downloaden van een nieuwe app.

 
 

Blackberry werkt aan smartphone voor gezondheidszorg

Blackberry heeft een minderheidsaandeel genomen in het gezondheidszorg IT bedrijf NantHealth. De bedrijven werken samen aan een smartphone afgestemd op de behoeften van de gezondheidszorgsector.

 
 

UPC laat gebruikers mobiel bellen via vast nummer

Net als concurrent Ziggo heeft ook kabelbedrijf UPC een app gelanceerd waardoor het mogelijk is om telefoontjes die op een vast nummer binnenkomen, door te sturen naar een gekoppelde smartphone. Het bedrijf heeft hiervoor een test-app gelanceerd voor de iPhone en Android-toestellen.

 
 

'Apple wil prijs iPhone 6 verhogen'

Hoewel Apple de hete adem van Android in zijn nek voelt, lijkt het bedrijf er weinig voor te voelen om te concurreren op prijs. Sterker nog: Apple lijkt de prijs van de nieuwe iPhone zelfs te willen verhogen.

 
 

Plastic versie HTC One M8 in aantocht

De HTC One (M8) is nog niet het grote verkoopsucces waarop het bedrijf had gehoopt. De Taiwanese fabrikant heeft echter nog een ijzer in het vuur.

 
 


18.5 °C
NNO2
 
files 175
132 km.
euro95
diesel
1,823
1,499