• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV

'Samsung maakt merendeel chips nieuwe iPhone'

Het is een op het eerste gezicht rare samenwerking, maar volgens geruchten zal de Koreaanse techgigant Samsung het grootste deel van de processoren voor de nieuwe iPhone van Apple produceren. Dat terwijl de bedrijven aartsrivalen zijn.

 
 

Facebook test app voor goedkope smartphones

Facebook heeft in een aantal landen een nieuwe Android-app gelanceerd. Dat meldt TechCrunch. De app, die Facebook Lite heet, is bedoeld voor goedkope en trage smartphones en voor gebruikers met een slechte internetverbinding.

 
 

Account Closer wist overledene van internet

Accounts op internet blijven na het overlijden van iemand actief en dat is voor de nabestaanden vervelend. Omdat het erg lastig is om accounts na het overlijden af te sluiten, heeft het Nederlandse MyFarewell de app Account Closer ontwikkeld.

 
 

'Dichten lek oude browser Android onhaalbaar'

Volgens Google-medewerker Adrian Ludwig dicht het techbedrijf de veiligheidsproblemen in de browser van oudere Android-versies niet meer omdat het niet haalbaar is. Er zou teveel code moeten worden aangepast.

 
 

'Apple Watch gaat 19 uur mee per laadbeurt'

Apple liet het al doorschemeren, maar nu lijkt er ook bewijs van buitenaf te zijn: gebruikers van een Apple Watch zullen straks het apparaat elke avond aan de lader moeten hangen. Bij 'normaal' gebruik zou hij namelijk maar 19 uur meegaan.

 
 

'Google wordt telecomaanbieder'

Volgens The Information en Wall Street Journal gaat Google in de VS mobiele telefoonabonnement aanbieden. Om als mobiele provider van start te kunnen gaan, zou de techgigant contracten hebben afgesloten met de bestaande providers Sprint en T-Mobile US. Op de markt van vaste internetaansluitingen is Google in Amerika al actief in een aantal steden onder de naam Google Fiber.

 
 

Dropbox brengt Windows Phone-app uit

Windows Phone-gebruikers hebben er lang op moeten wachten, maar Dropbox heeft dan eindelijk een app voor het mobiele platform van Microsoft uitgebracht. De komst van een Windows Phone-app hing al een tijdje in de lucht. Dropbox en Microsoft sloten onlangs nog een samenwerkingsverband af waarmee het mogelijk is geworden om Microsoft Office-documenten in Dropbox te bewerken en op te slaan.

 
 

WhatsApp introduceert webversie chatdienst

Chatdienst WhatsApp heeft op woensdag een webversie van zijn populaire app gelanceerd. Via het internet is het nu mogelijk om appjes te ontvangen en te versturen. Voorlopig werkt de dienst nog enkel via Chrome en is niet bruikbaar voor iPhone-eigenaars.

 
 

App doet zich voor als vriend(in)

Ook een zeurende moeder of oma die maar vraagt wanneer je weer eens een vriendje of vriendin krijgt? Met Invisibile Boyfriend/Girlfriend kun je deze mensen eindelijk eens stil krijgen.

 
 

Chauffeurs in opstand tegen Uber

Taxichauffeurs uit Rotterdam dreigen te stoppen met hun werk als Uber niet ophoudt met illegale ritjes aan te bieden via UberPOP. Dat schrijft het AD dinsdag.

 
 


7.2 °C
NW4
 
files 262
298 km.
Beurs AEX
AEX 458.42
+ / - +0.85%