• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Microsoft kondigt toetsenbord voor Android en iOS aan

Microsoft heeft een draadloos toetsenbord, genaamd Universal Mobile Keyboard, aangekondigd. Het is geschikt voor Windows, Android én iOS. Met maximaal drie apparaten kan er via bluetooth verbinding gelegd worden. Het toetsenbord moet rond de 80 dollar gaan kosten.

 
 

Oudere Android-versies onveilig door browser

Mensen met een smartphone die een toestel bezitten met Android 4.3 of zelfs nog een eerdere versie en surfen met een stock-browser, lopen het risico dat privégegevens worden gekaapt. Circa driekwart van de Android-gebruikers draait nog steeds op een oude versie. Dit meldt Android Planet.

 
 

Vodafone-abonnement te wijzigen na klachten

Telecomaanbieder Vodafone laat klanten tijdelijk hun abonnement aanpassen nadat consumentenprogramma Radar twee keer over hoge rekeningen van het bedrijf had bericht. Door een systeemfout kregen abonnees niet of te laat bericht over het overschreiden van het datalimiet.

 
 

Oxxio komt met Homekit-ondersteuning

Energieleverancier Oxxio gaat in zijn app ondersteuning inbouwen voor Apple's Homekit-platform. Hierdoor zal het mogelijk zijn om via de applicatie in groter detail ondermeer energieverbruik in de gaten te houden.

 
 

China komt met mobieletelefoonstoep

Mensen die in het Chinese Chongqing al lopend met hun smartphone in de weer zijn, moeten voortaan lopen op de speciaal daarvoor gecreëerde 30 meter lange strook. "De eerste mobieletelefoonstoep in China", staat er op een bord naast de stoep.

 
 

Vier miljoen nieuwe iPhones verkocht

Apple heeft al meer dan vier miljoen voorbestellingen voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus binnen. Dat heeft de techgigant op maandag bekendgemaakt. De twee nieuwe smartphones zijn sinds vrijdag te bestellen.

 
 

Creatieve ideeën delen met Fostr

Altijd al aan dat creatieve project willen beginnen? De app Fostr helpt je daar nu bij. Met het sociale netwerk vind je gelijkgezinden.

 
 

'Nieuwe iPhones zijn niet aan te slepen'

De nieuwe iPhones van Apple zijn bijzonder populair. Nog voor de officiële lancering meldden meerdere leveranciers vrijdag dat ze niet aan de grote vraag kunnen voldoen. Vooral de iPhone 6 Plus is in de voorverkoop gewild. Ook Apple meldde dat er een recordvraag is naar de grootste van de twee toestellen, zonder daarbij overigens getallen te noemen.

 
 

Chipmaker Qualcomm neemt Nederlands bedrijf over

Chipfabrikant Qualcomm heeft het Nederlandse EUVision overgenomen. Het bedrijfje is gespecialiseerd in software dat beelden kan herkennen en categoriseren.

 
 

Microsoft lanceert goedkope Lumia 530 in Nederland

Microsoft heeft vandaag zijn Lumia 530, een goedkope smartphone met besturingssysteem Windows Phone 8.1, in Nederland gelanceerd. Het apparaat kost €99.

 
 


17.3 °C
ONO2
 
files 181
154 km.
Beurs AEX
AEX 417.84
+ / - +0.11%