• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Smartphoneverkopen Huawei in de lift

Het gaat goed met het Chinese bedrijf Huawei, meldt The Wall Street Journal. De huidige strategie, waarbij de focus ligt op duurdere smartphones en niet op budgetmodellen, zou zijn vruchten afwerpen.

 
 

BlackBerry-directeur: We zijn uit de gevarenzone

Hoewel de Canadese smartphoneproducent BlackBerry nog altijd verlies maakt, is het bedrijf uit de 'gevarenzone'. Dat stelt althans directeur John Chen in een interview met de Britse zakenkrant Financial Times.

 
 

Betaalbare phablet met prima hardware

Review: Huawei Ascend G750

Huawei is bezig de Nederlandse markt te veroveren met betaalbare smartphones die over prima specificaties beschikken. De Ascend G750 is de nieuwste prijsvechter op de phabletmarkt. Voor minder dan €300 is dit 5,5 inch toestel met octacoreprocessor al verkrijgbaar. Maar weet het ook te overtuigen?

 
 

Google voegt ontdekkingsfunctie aan Maps toe

Internetreus Google heeft een nieuwe functie voor de mobiele versie van zijn Maps-dienst onthuld. Met 'explore' is het mogelijk om interessante plekken in de buurt te vinden.

 
 

Telegram nu ook op de iPad

De app Telegram Messenger, die populair werd als alternatief voor WhatsApp, is na een update nu ook op de iPad te gebruiken. De vernieuwde app heet nu Telegram HD.

 
 

Google rolt nieuw design Play Store uit

Internetreus Google is begonnen met het uitrollen van een nieuw design voor zijn Play Store, de downloadwinkel voor Android-apparaten. Het nieuwe ontwerp legt de nadruk meer op recensies van gebrukers en illustraties dan op tekst van de ontwikkelaar.

 
 

Microsoft lanceert goedkope Lumia

Lumia heeft vandaag de betaalbare Lumia 530 aangekondigd. Deze 4 inch Windows 8.1 smartphone krijgt een prijs van circa €85, exclusief BTW.

 
 

Telefoon ontgrendelen via digitale tattoo

Een telefoon ontgrendelen kan tegenwoordig op veel manieren. Via een pincode, gezichtsherkenning, vingerafdruk, NFC-chip en sinds kort ook via een digitale tatoeage. Deze laatste manier is vooralsnog alleen weggelegd voor gebruikers van een Moto X.

 
 

Nederland onder gemiddelde mobiel internet

Nederland doet het in vergelijking met de rest van de westerse wereld goed als het gaat om het aantal vaste internetverbindingen. Kijkend naar het aantal mobiele internetverbindingen bevindt Nederland zich echter onderaan de middenmoot. Dat blijkt uit dinsdag gepubliceerde cijfers van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

 
 

KPN stelt lancering veilige smartphone uit

Telecomaanbieder KPN heeft de Nederlandse lancering van de BlackPhone uitgesteld tot het einde van dit jaar. Deze telefoon is volgens de makers zelfs door de Amerikaanse veiligheidsdienst NSA niet af te luisteren.

 
 


19.6 °C
WNW1
 
files 137
170 km.
Beurs AEX
AEX 404.84
+ / - -1.25%