• Home
  • Internet
  • Computer
  • Mobiel
  • Gadgets
  • Apps
  • Reviews
  • Games
  • TV

Vodafone slaat handen ineen met Napster

Telecomaanbieder Vodafone is een samenwerking aangegaan met muziekdienst Napster. Bestaande en nieuwe abonnees kunnen gratis zes maanden toegang krijgen tot de Spotify-concurrent.

 
 

BlackBerry dringt verlies flink terug

Smartphonefabrikant BlackBerry heeft het afgelopen boekjaar afgesloten met een verlies van 304 miljoen dollar (280 miljoen euro). Dat is wel een fikse verbetering ten opzichte van een jaar eerder, toen onder de streep een tekort van bijna 6 miljard dollar bleef staan.

 
 

Netwerk T-Mobile hersteld

Het netwerk van T-Mobile heeft zich weer hersteld van de stroomstoring in Noord-Holland. Dat meldde het telecombedrijf vrijdag.

 
 

'Apple wil gadget personaliseren voor het uitpakken'

Gadgetgigant Apple heeft een opmerkelijk nieuw patent aangevraagd op een techniek waarbij een apparaat al gepersonaliseerd wordt voordat de koper hem heeft uitgepakt.

 
 

Topdesigner HTC na jaar al weg

Er is nogal wat beweging in de top van telefoonproducent HTC. Eerder deze maand stapte topman Peter Chou vrijwillig op en nu is Jonah Becker, vice-president van de industrial Design-divisie, opgestapt. Becker bekleedde de functie minder dan een jaar.

 
 

Twitter lanceert live video-app Periscope

Live video uitzenden is dé nieuwe trend onder techliefhebbers. Zo is sinds het SXSW-festival in februari de nieuwe app Meerkat helemaal hip. Maar Meerkat is niet de enige met dit idee: Twitter lanceert vandaag zijn eigen live videostreaming app, Periscope.

 
 

'Apple werkt aan drie nieuwe iPhones'

Apple werkt aan drie nieuwe iPhones. De toestellen worden waarschijnlijk in september gepresenteerd. Naast snellere versies van de iPhone 6 en 6 Plus zou Apple ook werken aan een telefoon met een 4 inch-beeldscherm: de iPhone 6c. Dat meldt DigiTimes.

 
 

Gratis klein stukje navigeren met nieuwe TomTom-app

Navigatiebedrijf TomTom heeft een nieuwe app voor Android-telefoons gelanceerd, TomTom Go genaamd. Het bedrijf heeft voor de applicatie een opmerkelijke verdienmodel bedacht. Gebruikers kunnen per maand 75 kilometer gratis navigeren, maar voor meer moet een abonnement worden afgesloten.

 
 

Meerderheid Kamer voor nieuwe bewaarplicht

De Tweede Kamerfracties van de VVD, PvdA, CDA en PVV zijn voor de invoering van een nieuwe bewaarplicht voor telecomgegevens. Aan een nieuw wetsvoorstel wordt al gewerkt. Andere partijen willen eerst bewijs zien van het nut van de bewaarplicht, zo blijkt uit een Algemeen Overleg op woensdag.

 
 

Standaard-apps te verwijderen van Galaxy S6

Samsung maakt een einde aan een grote ergernis van veel smartphone-gebruikers. Namelijk standaard-apps op de telefoon die nauwelijks worden gebruikt, maar niet te verwijderen zijn.

 
 


6.6 °C
W6
 
files 272
295 km.
Beurs AEX
AEX 489.41
+ / - -1.07%