Zoeken
  Zoeken met  
11.0 °C
ZO2
 
files 168
143 km.
euro95
diesel
1,809
1,491
 
 

Blackberry werkt aan smartphone voor gezondheidszorg

Blackberry heeft een minderheidsaandeel genomen in het gezondheidszorg IT bedrijf NantHealth. De bedrijven werken samen aan een smartphone afgestemd op de behoeften van de gezondheidszorgsector.

 
 

UPC laat gebruikers mobiel bellen via vast nummer

Net als concurrent Ziggo heeft ook kabelbedrijf UPC een app gelanceerd waardoor het mogelijk is om telefoontjes die op een vast nummer binnenkomen, door te sturen naar een gekoppelde smartphone. Het bedrijf heeft hiervoor een test-app gelanceerd voor de iPhone en Android-toestellen.

 
 

'Apple wil prijs iPhone 6 verhogen'

Hoewel Apple de hete adem van Android in zijn nek voelt, lijkt het bedrijf er weinig voor te voelen om te concurreren op prijs. Sterker nog: Apple lijkt de prijs van de nieuwe iPhone zelfs te willen verhogen.

 
 

Plastic versie HTC One M8 in aantocht

De HTC One (M8) is nog niet het grote verkoopsucces waarop het bedrijf had gehoopt. De Taiwanese fabrikant heeft echter nog een ijzer in het vuur.

 
 

Windows Phone 8.1 gelanceerd

Softwaregigant Microsoft heeft versie 8.1 van zijn mobiele besturingssysteem vrijgegeven. Hoewel deze versie enkel bedoeld is voor applicatieontwikkelaars, al is het voor andere gebruikers ook relatief simpel om naar de nieuwste versie op te waarderen.

 
 

'Presentatie Amazon-smartphone in juni'

Webwinkel Amazon toont in juni zijn eerste eigen smartphone. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van bronnen binnen het bedrijf. Het apparaat moet in september te koop zijn.

 
 

Nokia-tablet in mei in Nederland te koop

De Lumia 2520-tablet van smartphonefabrikant Nokia zal medio mei te koop zijn in Nederland. Dat heeft het bedrijf op maandag bekendgemaakt.

 
 

Chinese Nexus 5-concurrent ook naar Nederland

De Chinese telefoonfabrikant OnePlus brengt zijn One-smartphone ook naar Nederland. Het apparaat is een relatief krachtig Android-toestel voor een lage prijs.

 
 

Amerikaanse waakhond waarschuwt Facebook

De Amerikaanse handelscommissie FTC keurt de overname van Whatsapp door Facebook goed, mits de privacyregels van de chatdienst voorlopig niet gewijzigd worden.

 
 

Samsung start verkoop Galaxy S5

De strijd tussen Samsung en Apple om het duurdere segment van de smartphonemarkt krijgt vrijdag een nieuwe impuls. In telefoonwinkels wereldwijd, inclusief Nederland, start de verkoop van de Galaxy S5.