• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

Nieuwe middenklassers van LG

Elektronicaproducent LG komt binnenkort met twee nieuwe smartphones. De L70+ en de L80+ zijn op papier beide middenklassers, maar lenen wat betreft design veel elementen van grote broer G3.

 
 

Een op de vier bankiert mobiel

Eén op de vier consumenten bankiert via de smartphone. Zij gebruiken de app zeker een keer per week. Dit blijkt uit onderzoek van de Nederlandsche Bank (DNB). De instelling vindt dat er bij mobiel bankieren een goede afweging moet worden gemaakt tussen veiligheid en gebruiksgemak.

 
 

Opera standaardbrowser op goedkope Microsoft-telefoons

Microsoft heeft een overeenkomst gesloten met browserontwikkelaar Opera voor het gebruik van de app van het bedrijf op goedkope Nokia-telefoons. Opera wordt hiermee de standaardbrowser op deze toestellen.

 
 

360 graden panoramafoto's maken op de iPhone

Panoramafoto's maken wordt een stuk makkelijker met de nieuwe app van Google voor iOS. Het nieuwe Photo Sphere Camera helpt bij het maken van foto's van 360 graden rondom je. Je kunt ze daarna delen via onder meer Google Maps. Photo Sphere zit al enige tijd in de standaard camera-app voor Android.

 
 

Mobieltje opladen met geluid

Een lege telefoon is één van de grootste frustraties van gebruikers. Wetenschappers proberen alternatieve voedingsbronnen te ontwikkelen op basis van zonne-energie of windkracht. Maar wat te denken van een batterij die zichzelf oplaadt via omgevingsgeluid?

 
 

BTG: Nederlandse tarieven 4G veel te hoog

Door de opmars van 4G raken in Groot-Brittannië openbare wifi-hotspots steeds meer uit de gratie. In Nederland ziet BTG, de belangenhartiger van grote telecomafnemers, dit pas gebeuren als operators hun 4G-tarieven beduidend verlagen.

 
 

Asus komt in september met smartwatch

Computerfabrikant Asus zal op 3 september zijn eigen smartwatch presenteren. Dat blijkt uit een uitnodiging die het bedrijf aan pers verstuurd heeft.

 
 

Sony komt met nieuwe waterdichte smartphone

Elektronicaproducent Sony brengt in het najaar in Nederland de Xperia M2 Aqua uit. Dit is een waterdichte variant van zijn budgetsmartphone, de Xperia M2.

 
 

Typemachineapp Tom Hanks doet het goed

De typemachinefetish van acteur Tom Hanks heeft een hit opgeleverd in de App Store. Zijn applicatie Hanx Writer staat in de 'meest gedownload' lijsten in de downloadwinkel.

 
 

'Opvolger BlackBerry Z10 dit jaar uit'

Nog dit jaar komt er een opvolger van de BlackBerry Z10 uit. Dat meldt fanblog BlackBerry Empire op basis van interne e-mails van het bedrijf die het in bezit heeft. De Z10 was de eerste telefoon van de Canadese producent met besturingssysteem BlackBerry 10.

 
 


13.0 °C
ZZW3
 
files 112
75 km.
Beurs AEX
AEX 405.77
+ / - +0.61%