• Home
  • Internet
  • Computer
  • Mobiel
  • Gadgets
  • Apps
  • Reviews
  • Games
  • TV

Maatregelen tegen kliklokkende advertenties

Internetreus Google heeft verschillende maatregelen doorgevoerd waarmee het wil voorkomen dat gebruikers op mobiele telefoons niet per ongeluk een link uit een advertentie openen.

 
 

Onderzoekers waarschuwen voor lek in Android

Een groot lek in het mobiele besturingssysteem Android maakt het eenvoudiger om de beveiliging van bijvoorbeeld DigiD, ING Bankieren en Paypal te kraken. Daarvoor waarschuwen onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) zaterdag in de Volkskrant.

 
 

'iPhone 7 krijgt dubbele camera'

Apple werkt al drie jaar aan een camera met twee lenzen voor zijn iPhone. Vanwege prestatie-issues en productieproblemen is de techniek nog niet toegepast, maar dat gaat in de nabije toekomst veranderen.

 
 

Makkelijker links delen in Facebook app

Facebook maakt het eenvoudiger om links te vinden en te delen op Facebook. Het sociale netwerk werkt aan een functie waarbij binnen de Facebook app naar links kan worden gezocht om ze vervolgens te delen.

 
 

Bizar dure 'dumbphone' voor Bentley-eigenaars

Mensen die bang zijn dat hun telefoon niet bij hun nieuwe Bentley past, hebben geluk. Luxe-telefoonmaker Vertu heeft een nieuw toestel op de markt gebracht in samenwerking met de autofabrikant. Het opmerkelijke: het is geen smartphone.

 
 

'Netwerkloze merken winnen op mobiele markt'

Steeds meer Nederlanders kiezen voor hun mobiele telefoonverkeer een telecomaanbieder die niet beschikt over een eigen netwerk. Volgens onderzoeksbureau Telecompaper hadden 'virtuele merken' als Telfort, Ziggo, Hollandsnieuwe en Tele2 na het eerste kwartaal van het jaar samen bijna 41 procent van de markt in handen, tegenover 38 procent een jaar eerder.

 
 

Binnenkort sneller draadloos opladen

Draadloos telefoons opladen is al verschillende jaren mogelijk met verschillende methodes. Het grootste probleem: het duurt veel langer dan opladen via een traditioneel kabeltje. De onafhankelijke Qi-oplaadstandaard wordt nu vernieuwd, waardoor opladen straks sneller kan.

 
 

Office nu ook op Android-telefoons

De apps van Office zijn nu ook beschikbaar voor mensen met een Android-telefoon. Microsoft heeft de Office Mobile-apps woensdag in de Play Store gezet, de online winkel voor apps.

 
 

IOS 9 maakt zelf ruimte voor update

In een van de previews van iPhone-besturingssysteem iOS 9 is een handige feature ontdekt. Het systeem kan tijdelijk apps verwijderen om geheugenruimte vrij te maken voor updates van het besturingssysteem. Na voltooiing van de update worden de apps weer teruggeplaatst.

 
 

'iPhone zonder homeknop pas over paar jaar'

Apple werkt aan een iPhone zonder homeknop, maar zo'n toestel is nog niet binnen de komende twee jaar te verwachten. Dat melden bronnen aan Apple Insider.

 
 


13.8 °C
NO1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 477.15
+ / - -3.5%