• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV

'Telefoon opladen kan in halve minuut'

Een Israëlisch bedrijf zegt technologie te hebben ontwikkeld waardoor het mogelijk is in dertig seconden een telefoon op te laden. Voor een elektrische auto zouden slechts minuten nodig zijn.

 
 

'71,5 mln iPhones verscheept in 4e kwartaal'

In het vierde kwartaal van 2014 zullen 71,5 miljoen nieuwe iPhones worden verscheept. Die verwachting spreekt een analist van KGI Securities uit.

 
 

'Verkoop Galaxy S5 valt tegen'

Van de Galaxy S5-smartphone van Samsung zijn flink wat minder exemplaren verkocht dan van zijn voorganger. Dat melden bronnen aan The Wall Street Journal. De krant stelt dat de Koreaanse elektronicagigant de vraag naar het nieuwe apparaat flink heeft overschat.

 
 

Apple geeft deel winst aan strijd tegen aids

Apple heeft maandag een campagne gelanceerd waarmee de strijd tegen aids wordt gesteund. Dit alles in het kader van Wereld Aids Dag op 1 december.

 
 

'Google sluit winkels Google Glass'

De geruchten worden steeds sterker dat Google de winkels voor Google Glass gaat sluiten. De sluiting zou te maken hebben met de problemen die Google heeft om de slimme brillen aan te laten slaan bij het grote publiek. Dat meldt Phandroid.

 
 

'Helft wereldbevolking in 2018 online'

In 2018 zal bijna de helft van de wereldbevolking minstens één maal per maand online zijn. Dat meldt onderzoeksbureau eMarketer.

 
 

Zien wie er tikt in groepsgesprek WhatsApp

Altijd al benieuwd wie er iets gaat zeggen tijdens groepsgesprekken in WhatsApp? Voortaan kun je zien wie er aan het tikken is.

 
 

Moleskine komt met 'slim' schetsboek

Notitieboekproducent Moleskine is een samenwerking aangegaan met softwareontwikkelaar Adobe. Het bedrijf brengt een nieuw, 'slim' schetsboek uit waarmee tekeningen eenvoudig te digitaliseren zijn.

 
 

Geen saffieren iPhone-scherm door productieproblemen

Apple wilde de iPhone 6 en 6 Plus wel van saffieren schermen voorzien, maar kon dit door productieproblemen niet op tijd voor elkaar krijgen. Dat meldt The Wall Street Journal in een reportage over de fabriek die de schermen zou leveren.

 
 

WhatsApp maakt het hackers en spionnen lastig

Het wordt een stuk moeilijker om berichten die via WhatsApp zijn verstuurd te hacken of bespieden. De populaire app gaat alle berichten tussen gebruikers standaard versleutelen. Open Whispers Systems, de maker van het beveiligingssysteem, liet dat woensdag weten.

 
 


3.2 °C
ZO1
 
files 122
119 km.
Beurs AEX
AEX 422.91
+ / - -0.13%