• Home
  • Games
  • Mobiel
  • Reviews
  • TV
  • 4G-special

'Grote techbedrijven hebben interesse in CyanogenMod'

Verschillende grote technologiebedrijf zoals Samsung, Amazon, Microsoft en Yahoo zouden het bedrijf achter de Android-variant CyanogenMod willen overnemen.

 
 

'GM komt met auto die belgedrag herkent'

De Amerikaanse autofabrikant General Motors (GM) werkt aan een slimme auto die in de gaten houdt of de bestuurder op de weg let, of meer met andere zaken bezig is, zoals zijn mobieltje. Dat berichtte de Britse zakenkrant Financial Times (FT) maandag op gezag van bronnen die bekend zijn met de plannen van GM.

 
 

'Deals nieuwe betaaldienst Apple zijn rond'

IPhone-producent Apple heeft met creditcardbedrijven MasterCard, Visa en American Express overeenkomsten gesloten rondom het opzetten van een eigen betaaldienst. Dat meldt persbureau Bloomberg. De dienst wordt vermoedelijk op 9 september aangekondigd.

 
 

Apps doorzoeken met app

Apps op je smartphone bevatten veel handige informatie en de In-App Search helpt je nu alles snel te vinden. De app is een soort zoekmachine die het internet omzeilt en gebruikers meteen zoekresultaten toont.

 
 

Facebook toont advertenties op basis van netwerktype

Facebook heeft een nieuwe manier gevonden om te bepalen wat voor advertenties zijn mobiele gebruikers te zien krijgen. Het type dataverbinding heeft tegenwoordig ook invloed.

 
 

Vodafone heft snelheidslimiet 4G op

Telecomaanbieder Vodafone gaat het snelheidslimiet op 4G-verbindingen vanaf 1 september opheffen. Abonnees die nu nog een verbinding met een limiet hebben, kunnen vanaf die datum snelheden van tussen de 10 en 25 megabit halen.

 
 

Criminelen dreigen Chinees 'dood te bellen'

Een Chinese man is binnen 24 uur bijna 10.000 keer gebeld omdat hij weigerde geld over te maken aan een groep criminelen. De oplichters hadden gedreigd hem 'dood te bellen' als hij niet zou betalen. Dat meldt Shanghaiist op basis van een Chinese technologiesite.

 
 

LG en Samsung onthullen nieuwe smartwatches

De Koreaanse elektronicagiganten LG en Samsung hebben op donderdag beide een nieuwe smartwatch onthuld. LG komt met de ronde G Watch R, terwijl Samsung de Gear S heeft aangekondigd, die geen gekoppelde smartphone nodig heeft.

 
 

Onderzoek naar machtsmisbruik chipmaker Qualcomm

De Europese Commissie gaat onderzoek doen naar chipfabrikant Qualcomm, die volgens concurrent Nvidia in 2010 misbruik heeft gemaakt van zijn machtspositie.

 
 

Instagram lanceert nieuwe app Hyperlapse

Instagram heeft op dinsdag zijn eerste app buiten Instagram zelf om gelanceerd. De app heet Hyperlapse en stabiliseert en versnelt videofilmpjes.

 
 


13.3 °C
O1
 
files 112
103 km.
Beurs AEX
AEX 414.23
+ / - +0.27%