Nieuws/Entertainment

Kevin Spacey gedumpt voor filmrol

Kevin Spacey
1 / 2

Kevin Spacey

Hollandse Hoogte

Nadat Netflix hem ontsloeg bij House of Cards, verbreekt nu ook Sony de banden met Kevin Spacey. De acteur wordt in de film All the Money in the World vervangen door Christopher Plummer. Dat meldt Deadline.

Kevin Spacey
1 / 2

Kevin Spacey

Hollandse Hoogte

Regisseur Ridley Scott neemt de komende weken een aantal scènes met Plummer op, die vervolgens zal worden toegevoegd in de montage van de film. De acteur speelt de rol van de industrieel en olietycoon Jean Paul Getty in de thriller, die draait om de ontvoering van diens 16-jarige zoon John Paul Getty III. Hij werd in 1973 door Calabrese maffia ontvoerd. De magnaat onderhandelde met de ’Ndrangheta over het losgeld voor zijn kleinzoon.

Volgens Scott is het voor Spacey onmogelijk om promotie te doen voor de film, vanwege de vele seksuele aantijgingen aan zijn adres. Daarbij verblijft de acteur momenteel in een afkickkliniek om te werken aan zijn herstel. Door de komst van vervanger Plummer kan de film gewoon op de aangegeven datum in première gaan. Mark Wahlberg en Michelle Williams spelen eveneens in de film en nemen een paar scènes met de vervanger van Spacey op.

Lees meer over