Nieuws/Entertainment

Brad Pitt kapot van dood Chris Cornell

Brad Pitt is naar verluidt kapot en totaal in shock door de dood van twee van zijn vrienden: Chris Cornell en de CEO van Paramount, Brad Grey. „Dit heeft hem heel hard geraakt.”

Vorig weekend overleed Grey (59) aan de gevolgen van kanker en in de nacht van woensdag op donderdag beroofde Cornell (52) zich van zijn leven. Pitt was van beide een goede vriend en is ze nu binnen een week allebei kwijt. Voor de acteur is dit hard aangekomen. „Hij probeert zich te realiseren wat er is gebeurd en zit momenteel helemaal stuk”, zegt een bron tegen E! News.

,,Brad was een van de weinige die wist dat Grey ziek was.” De voormalig Paramount-CEO had onlangs te horen gekregen dat hij nog maar een paar weken te leven had, maar zelfs dat was hem niet gegund. „Hij is veel te snel gegaan”, aldus de insider.

Chris Cornell-verslaafde

Bij de dood van de Soundgarden-zanger ging het veel onverwachter. Cornell werd gevonden op de vloer van de badkamer in zijn hotel in Detroit. Hij had zichzelf opgehangen, blijkt uit een politierapport.

Pitt en Cornell waren al enige tijd vrienden. De vriendschap ging zelfs zo ver, dat Brads dochter Zahara in 2010 op de zesde verjaardag van Cornells dochter Toni mocht komen. ,,Ik ben een grote Chris Cornell-verslaafde en dat geldt voor eigenlijk alles wat hij doet”, vertelde de acteur in 2004 aan Cinema Confidential.