Nieuws/Entertainment

Paay: ’Ze krijgen mij sowieso niet klein’

Patricia Paay vertelt hoe het nu met haar gaat, na een roerige periode waarin er seksvideo’s van de diva naar buiten kwamen, die veelvuldig werden gedeeld.

Patricia laat in een interview voor het juli-nummer van Linda. weten dat het een flinke impact op haar leven had. Zo zegt ze: „Ik ben dagenlang op de bank blijven liggen, almaar piekeren. Ik vroeg mijn man: ’Is dit nou depressief zijn?’”

De 68-jarige Paay legt uit dat ze samen met Linda de Mol de handen ineen slaat om te voorkomen dat andere vrouwen en in het bijzonder jonge meisjes hetzelfde overkomt. „Ik kreeg een lieve brief van Linda de Mol, waarin zij vroeg of ik mijn verhaal kwijt zou willen in het blad. Linda is een voorbeeld van een hele sterke vrouw en het betekende veel voor me dat zij liet weten dat ze achter me staat. Ik heb een dikke huid, mij krijgen ze niet klein, maar voor jonge meisjes die dit overkomt zijn de gevolgen niet te overzien. Daarom werk ik mee.”

Ze doet haar hele verhaal uit de doeken en benadrukt hoe erg ze zich schaamde. Ook laat ze weten ’niet eens van plasseks te houden’.