Nieuws/Entertainment

Melissa heeft nooit excuses gekregen van Dave Roelvink

Melissa Pach, het meisje dat in 2014 te zien was in een filmpje waarop zij seksuele handelingen verrichte bij Dave Roelvink in een bubbelbad, doet voor het eerst haar verhaal.

Melissa laat weten nooit de beloofde excuses van Dave Roelvink gekregen te hebben. „Als Dave nu zijn excuses zou aanbieden, zou ik het denk ik niet geloven. Dan is dat alleen maar voor de buitenwereld” zegt ze bij RTL.

Pach laat weten dat ze voorheen te ’zwak’ was om zich hierover uit te spreken. „Ik ben een tijdje de deur niet meer uit geweest. Ik vond het zo lastig en ik was eerst ook veel te zwak om erover te praten. Ik heb echt een hele moeilijke tijd gehad.” Melissa zegt veel steun aan haar ouders te hebben gehad.

Ze geeft aan dat ze met haar verhaal wil voorkomen dat het meer vrouwen wordt aangedaan. Op dit moment gaat het goed met haar, zo vertelt ze in het programma dat ze een lieve vriend heeft ontmoet.

Samen met andere slachtoffers van ’online shaming’, waaronder Patricia Paay en Laura Ponticorvo, doet Melissa haar verhaal in Linda.