Nieuws/Entertainment

Papendrechtse was ’Hollywoodwife’

Hitmiljonair: Liz na ’onze’ YOLANDA

YOLANDA HADID-VAN DEN HERIK uit Papendrecht had op haar Hollywoodbruiloft met hitmiljonair DAVID FOSTER onder andere ANDREA BOCELLI en OPRAH WINFREY te gast. Na een paar jaar spatte dat sprookje uitéén, maar onze landgenote krijgt nu wel een opmerkelijke opvolgster in de liefde: ELIZABETH HURLEY!

Muziekmiljonair DAVID FOSTER is niet lang bij de pakken blijven neerzitten na zijn scheiding van de Nederlandse YOLANDA HADID-VAN DEN HERIK (53). Hun sterrenhuwelijk met bruiloftsgasten als ANDREA BOCELLI, DONNA SUMMER en OPRAH WINFREY was destijds te zien in de laatste aflevering van realitysoap ‘ Nederlandse Hollywoodvrouwen’ op NET5.

De scheiding was, als te doen gebruikelijk, minder feestelijk en gepaard met medische klachten van de geboren Papendrechtse die ernstig zou lijden aan de ziekte van Lyme.

Foster (67), die zijn fortuin vergaarde als producer van talloze wereldacts en de hele Amerikaanse showbizz tot zijn vrienden lijkt te kunnen rekenen, heeft na vier huwelijken nu troost gevonden bij een vijftien jaar jongere vrouw met een eveneens indrukwekkend ‘liefdes-cv’, filmster LIZ HURLEY ( Austin Powers, Gossip Girl).

Lees hier het hele verhaal