Nieuws/Entertainment

Pamela Anderson heeft spijt van borstvergroting

Hollandse Hoogte

In een volgend leven zou Pamela Anderson wel twee keer nadenken voordat ze haar borsten laat corrigeren. De rondborstige exBaywatchbabe denkt er nu heel anders over dan jaren geleden.

Hollandse Hoogte

In een interview met W magazine vertelt Pamela: "Ik weet dat het bijzonder cliché klinkt, maar ik heb ondertussen begrepen dat geluk veel belangrijker is dan looks. Innerlijke rust en zelfvertrouwen maakt een vrouw pas echt mooi. Dan zijn zaken als het wel of niet dragen van make-up niet belangrijk."

De 49-jarige actrice heeft weliswaar niet letterlijk gezegd spijt te hebben van haar borstvergroting, maar toen haar in het interview gevraagd werd of ze misschien spijt had van iets wat ze in het verleden heeft laten veranderen aan haar lijf moest ze hard lachen en keek ze naar haar borsten.

Ook laat ze in het interview blijken geen problemen te hebben met ouder worden. Ze zegt: "Ik vind ouder worden eigenlijk wel leuk. Ik heb fijne oudere rolmodellen in mijn leven, waaronder mijn fantastische moeder. Ouder worden betekent niet het einde. Ik weet dat ik nog zoveel heb om naar uit te kijken."