Nieuws/Entertainment

Fans bezorgd om 'oude' Jackman

1 / 2

Instagram Hugh Jackman/Hollandse Hoogte

Fans van Hugh Jackman maken zich zorgen om de acteur. De Australiër postte een foto van zichzelf, maar zag er opeens oud en fragiel uit.

1 / 2

Instagram Hugh Jackman/Hollandse Hoogte

Jackman poseerde op het kiekje op Instagram met een paar dode vissen in een soort blokhut. "Dit is dus wat ik bedoel", schrijft hij wat cryptisch erbij.

De acteur ziet er in ieder geval een stuk anders uit dan pakweg een paar maanden geleden, toen hij zijn film Eddie the Eagle nog probeerde te promoten.

 

Fans zagen dit ook en hebben dan ook hun zorgen geuit. "Wat is er met je gebeurd Hugh? Je ziet er veel ouder uit dan je leeftijd. Let alsjeblieft op jezelf. Ziet er niet gezond uit..", reageert iemand op de foto. Voel je je wel goed? Gebeden en positieve gedachten gaan jouw kant op, voor de zekerheid. Cheers", schrijft een ander.

De die hard Wolverine-fans denken te weten wat er aan de hand is. Hij zat gewoon nog in de make-up. "Hij gaat Old Man Logan spelen, dus waarschijnlijk heeft hij extra make-up op om ouder te lijken, aangezien hij dan een oudere Wolverine speelt", weet iemand te melden. "Geen zorgen, dit is gewoon voor Wolverine 3."