Nieuws/Entertainment

Uit vrees dat actrice alle aandacht op zal eisen

Pippa weigert Meghan op haar bruiloft

Na alle aandacht die de aanwezigheid van MEGHAN MARKLE vorige week trok op het huwelijk van een van PRINS HARRY’s beste vrienden, heeft PIPPA MIDDLETON (33) op het laatste moment een ’no ring, no bring’-regel ingesteld voor haar aankomende bruiloft.

Dat zou dus betekenen dat Harry zijn grote liefde NIET mag meenemen, omdat hij Meghan nog niet ten huwelijk heeft gevraagd. Pippa lijkt geenszins van plan in de schaduw van de beeldschone Suits-actrice te staan, als ze op 20 mei haar jawoord geeft aan de puissant rijke zakenman JAMES MATTHEWS (41).

En dan te bedenken dat het Pippa – maar vooral Pippa’s beroemde achterwerk – was op wie alle ogen gericht waren toen haar zus PRINSES CATHERINE met PRINS WILLIAM trouwde. Niemand had het op die zonovergoten aprildag in 2011 nog over de jurk van de bruid; het enige dat maandenlang bejubeld werd was het achterwerk van Pippa, toen ze achter haar zus de Westminster Abbey inschreed en in één klap ’s werelds meest beroemde bruidsmeisje werd.

Hoewel Pippa naar de buitenwereld wil doen voorkomen alsof de ’no ring, no bring’-regel (genodigden mogen dan alleen een date meenemen met wie ze verloofd of getrouwd zijn) is om het aantal genodigden laag te houden, heeft het volgens insiders alles te maken met de aandacht die de komst van Meghan Markle met zich mee zou brengen. Kijk wat er vorig weekend gebeurde op het huwelijk van Harry’s beste vriend TOM INSKIP en LARA HUGHES-YOUNG op Jamaica: alle ogen waren gericht op Meghan in haar hooggesloten, gebloemde Erdem-jurk, terwijl niemand nog kan na vertellen hoe de bruid eruitzag.

,,Pippa heeft gezien hoe Meghan alle aandacht naar zich toetrok, en ook hoe stressvol deze situatie voor Harry was’’, weet een insider. ,,Zij en haar moeder CAROLE maken zich zorgen en vragen zich af of haar aanwezigheid niet voor enorm veel onnodige chaos zal zorgen.’’

De bruiloft van Pippa en James wordt in Engeland gezien als het Huwelijk van het Jaar, waar al maanden reikhalzend naar wordt uitgekeken. Het jawoord vindt plaats in een betoverend kerkje op het landgoed van politicus en miljonair RICHARD BENYON waarna het gezelschap zich zal verplaatsen naar de villa van MICHAEL en Carole Middleton in Bucklebury, Berkshire waar de receptie en het feest zal plaatsvinden. En dat allemaal - zoals het er nu naar uitziet - zonder Meghan Markle.