Nieuws/Entertainment

Ondanks alle geruchten is liefde niet over:

Alsnog Toscaanse bruiloft voor Ernst Daniël en Aly?

Een verrassende wending in de liefdescrisis van ERNST DANIËL SMID en zijn vriendin ALY BURGERS. De twee zouden trouwen, gingen uit elkaar maar blijken nu tóch weer gewoon samen te zijn! ,,We geven niet zomaar op’’, zegt de bariton geëmotioneerd.

Uit de opera’s waarin hijzelf speelde, kent ERNST DANIËL SMID (63) de nodige liefdesmisère. Maar nu zit hij er zelf middenin! Dat begon enkele weken geleden toen hij op een premièrefeestje het achterste van zijn tong liet zien en hardop twijfelde aan zijn eerder gedeelde huwelijksplannen met vriendin ALY BURGERS (49).

Na een aanzoek op de boulevard van de beroemde, Italiaanse badplaats Viareggio zouden ze dit jaar ook trouwen in Toscane. Maar ineens trapte de bariton op de rem. Hij vond het, na de dood van zijn lieve vrouw ROOS, toch allemaal wat te snel gaan en wilde wachten met een aanzoek. Aly reageerde op dat verhaal als door een wesp gestoken, veranderde haar status op Facebook van ’heeft relatie’ in ’is vrijgezel’ en veranderde Ernst Daniëls achternaam creatief van Smid in ’shit’.

Verloren

Maar weken later zijn de stofwolken gaan liggen en lijkt alles nog niet verloren voor Ernst Daniël en de vrouw die hem in zijn eerste jaren als weduwnaar opving, troostte, en hem tot genoegen van zijn kinderen de vreugde in het leven weer teruggaf.

Veelzeggend: op Facebook heeft Aly inmiddels ook weer ’sinds 2014’ een relatie. En laat dat nou net het moment zijn dat ze inderdaad voor de operaster koos.

Alsof er geen vuiltje aan de lucht geweest is…

,,En dat is er ook niet’’, zegt Ernst Daniel nu. ,,Ze was even boos ja, dat heeft iedereen kunnen zien. Maar inmiddels is de rust teruggekeerd, hebben we lange gesprekken gehad en hebben we ook besloten om dat, wat we samen hebben, nog niet op te geven. Nee, niemand heeft ergens een stekker uitgetrokken. We zijn nóóit uit elkaar geweest, onze liefde is hecht. Dat gaat heus niet zomaar voorbij.’’

Na alle commotie is er weer rust in huize Smid, naar dat is kennelijk nog niet tot alle media doorgedrongen. Gisteren werden nieuwe geruchten over het stel verspreid die zinspelen op de precaire financiële situatie van de bariton, van wie bekend is dat hij overhoop ligt met de Belastingdienst. Aly zou hem grote bedragen hebben geleend die zij nu terugeist.

,,Wat een onzin, wie zegt dit nu weer?’’ reageert Ernst Daniel even verbaasd als verbolgen. ,,Absolute ónzin! Laat ons toch met rust, in plaats van dit soort verhalen… We zijn ook gewoon bij elkaar, we geven niet zomaar op!’’

,,We stellen weliswaar ons huwelijk uit, maar daarvan komt geen afstel’’, zei Ernst Daniël in de publicatie die bij zijn bruid zo slecht viel. Alle hoop op een Toscaanse bruiloft is dan ook zeker nog niet vervlogen.