Nieuws/Entertainment

Prins Harry weigert VIP-behandeling

Door van onze redactie

Prins Harry heeft ondanks het koninklijke bloed dat door zijn aderen stroomt, weinig behoefte aan een voorkeursbehandeling.

Harry (30), die momenteel in Australië zit vanwege militaire verplichtingen, is gespot in een restaurant in Perth. Bronnen onthullen dat restaurantmedewerkers de roodharige prins een tafeltje in het VIP-gedeelte aanboden, maar Harry bedankte daarvoor.

"Hij koos voor een tafeltje in het midden van de drukke bar", zegt de eigenaar van The Stables Bar. "Hij gedroeg zich helemaal niet uit de hoogte en hij wilde al helemaal geen speciale behandeling."

Harry zou ondanks de drukte in alle rust hebben kunnen genieten van zijn varkenslapje. "Niemand kwam naar hem toe om een foto of handtekening te vragen. Iedereen in de bar deed alsof hij net als ieder ander was."

Het broertje van prins William vertrok maandag ietwat teleurgesteld naar Australië. Hij had gehoopt dat de royal baby van zijn broer en Kate Middleton al geboren zou zijn, maar het kindje laat nog op zich wachten. Harry zal vanwege zijn werk in Australië zijn nieuwe neefje of nichtje pas  halverwege mei kunnen bewonderen.