Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: BRUNO PRESS

Ariana Grande in tranen na repetitie

08 DEC 2016 Onze Redactie

VIDEO - Ariana Grande verscheen woensdagavond op de Amerikaanse tv in de hoofdrol van Penny Pingleton in de live musical Hairspray. De zangeres was emotioneel na repetities.

Collega Derek Hough dacht grappig te zijn door Ariana Grande te filmen terwijl hij een Hairspray-pruik droeg, maar dat grapje pakte anders uit. Met het einde in zicht, na maanden van trainen en zingen, brak de zangeres uit in tranen nadat ze de laatste repetitie erop had zitten.

"Het is pas morgenavond en ik ben nu al aan het huilen", vertelde Grande terwijl ze tegenspeler Hough tegemoet liep. De acteur en danser, die de rol van Corny Collins op zich neemt in de eenmalige uitvoering, wist haar gelukkig te troosten. "Ik liep hier maar wat te grappen en die lieve kleine ziel was emotioneel omdat deze geweldige trip ten einde komt", deelde hij bij de video.

De zangeres was zelf ook open over haar huilbuien in aanloop naar de live-uitzending van de musical op NBC. "Ik ben zo trots op iedereen die hierbij betrokken is. Ik ben dankbaar voor iedereen die altijd in mijn leven zal zijn. Ik huil zoveel", kondigde ze aan.

 

 

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.4 °C
Z3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%