Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: ANP

Superperiode voor de deur met Pinkpop en ‘Groots’

Guus Meeuwis stapt in zijn sneltrein

01 JUN 2017

Guus Meeuwis heeft het rond deze tijd al voor het twaalfde jaar op rij druk met de voorbereidingen op zijn concertreeks Groots met een Zachte G. Dit keer komt daar nog eens een optreden op Pinkpop bij.

Een sneltrein, omschrijft de Brabander deze periode. ,,Pinkpop en ‘Groots’ zijn twee fantastische evenementen. Ze vormen een ideale trip als live spelen je lust en je leven is, wat bij ons het geval is.”

Pinkpop

Zijn feestweek begint aanstaande maandag in Landgraaf, waar hij zijn debuut zal maken op het hoofdpodium van Pinkpop. Iets waar tijdens de presentatie van het festival enkele maanden geleden nog met boe-geroep op werd gereageerd. Meeuwis: ,,Het heeft natuurlijk niet voor niks ruim twintig jaar geduurd voor ik daar mag spelen. Ik hoop natuurlijk het vertrouwen in ons volledig terug te betalen en ook de eventuele sceptici enthousiast te maken.”

Hij benadrukt: ,,Verder blijft Pinkpop uiteraard een festival, als je ons niet wil zien of horen ga je ergens anders kijken. Aan de andere kant is het tevens de ideale plek om je eens te laten verrassen. Mijn intentie zal het niet veranderen, ik wil maandag het veld platspelen. Voor minder hoeft het niet.”

Groots

In het Eindhovense Philips Stadion is ondertussen begonnen met de bouw van onder meer het podium. ,,We hebben deze week al binnen in het stadion gerepeteerd en dat is toch wel fijn hoor, om daar allemaal weer samen te zijn.”

De kaartverkoop voor de editie 2018 begint vrijdag 2 juni.hoeft het niet.”  

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.9 °C
W5
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%