Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Kinky festival Wasteland wil huisvrouw weren

27 FEB 2015 Vanessa Bontje

Kinky festival Wasteland doet er alles aan om fans van bestseller en bioscoopkaskraker Fifty Shades of Grey te weren van hun tweejaarlijkse evenement op 11 april in Zaandam.

Foto: Prntscrn

De directie van het fetisjfeest staakte vier dagen lang de verkoop van toegangskaarten om huisvrouwen die dénken dat ze opgewonden raken van de hype in het boek op het witte doek buiten hun poorten houden.

Volgens Sophie von Danzig, van Wasteland-organisatie Vault Events, was er een enorme toeloop van mensen die in spijkerbroek "even wilden kijken hoe het er aan toegaat op een fetisjfeest." Von Danzig: "We merkten eerst op dat er via de mail veel aanvragen kwamen van mensen die duidelijk niet bekend zijn met de fetisj-scene, maar naar aanleiding van Fifty Shades wel interesse kregen. Dat is niet het publiek waar wij naar zoeken. Op zich is iedereen welkom op Wasteland en we verwelkomen altijd nieuwe bezoekers die interesse tonen in de fetisj-scene. Mits men openstaat voor het feest en meedoet aan de kledingvoorschriften."

"Wasteland is meer dan elkaar een keer vastbinden met een stuk touw. Het is een cultuur die de kunst en beleving van de fetisj-scene uitdraagt en dat zie je terug op onze feesten. Dat is niks voor 'dagjesmensen' die een keer willen komen kijken omdat ze Fifty Shades 'wel grappig' vinden."

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
22.0 °C
OZO3
Beurs AEX
AEX 520.71
+ / - -0.22%