• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV
  • Air Miles Tickets

Eerste trailer Fifty Shades of Grey

VIDEO- De langverwachte eerste trailer van de verfilming van de erotische bestseller Fifty Shades of Grey is gelanceerd.

Eerste trailer Fifty Shades of Grey

Acteurs massaal op de Dam voor film Michiel de Ruyter

FOTO'S / VIDEO - De begrafenis van Michiel de Ruyter is zondag in scène gezet op de Dam in Amsterdam. Vele bekende Nederlanders waren van de partij.

 
 

Nederlandse regisseur wint Emmy Award

De in Los Angeles woonachtige Nederlandse regisseur Joris Debeij heeft zaterdagavond een regionale Emmy Award gewonnen.

 
 

Kenau wint grote prijs in New York

Het historische epos Kenau heeft zaterdagavond op het Stony Brook Festival in New York de publieksprijs gewonnen. De film, met in de hoofdrollen Monic Hendrickx en Barry Atsma, beleefde op het festival zijn Amerikaanse première.

 
 

Trailer Fifty Shades of Grey internethit

De officiële trailer van Fifty Shades of Grey staat amper 24 uur op YouTube, maar is nu al zo'n 7 miljoen keer bekeken. Vrijdagavond stond de teller op 6.956.815 views.

 
 

The Expendables 3 gelekt op internet

Grote problemen voor de makers van The Expendables 3. De film, bomvol actiehelden als Sylvester Stallone Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger, is nu al gelekt op internet.

 
 

Rel om Willem van Oranje film dreigt

Twee weken na de aankondiging van een film over Willem van Oranje, komt een andere producent met het nieuws dat er nóg een film over de Vader des Vaderlands wordt gemaakt. Gaan die er allebei ook echt komen? Financiering lijkt de sleutel.

 
 

Magere Jake Gyllenhaal in spannende trailer

VIDEO- Jake Gyllenhaal is te zien in de trailer van de spannende film Nightcrawler, waarvoor hij bijna tien kilo af is gevallen.

 
 

Eerste trailer Fifty Shades of Grey

VIDEO- De langverwachte eerste trailer van de verfilming van de erotische bestseller Fifty Shades of Grey is gelanceerd.

 
 

Regisseur vraagt om eigen film op Pirate Bay

Regisseur Martin Koolhoven vroeg onlangs of iemand zijn film Suzy Q niet eens op downloadsite The Pirate Bay wilde zetten. Enkele dagen later staan er al verschillende exemplaren van de film op de beruchte site.

 
 

Alles voor dé foto

Filmrecensie| A thousand times good night

Nieuwsfotografe Rebecca (Juliette Binoche) fotografeert alle brandhaarden van de wereld. Angst kent ze nauwelijks, ze wil misstanden onthullen die anders verborgen blijven. Als ze in Kabul een reportage maakt over zelfmoordterroristen, raakt ze zwaargewond.

 
 

Legale slachtpartij

Filmrecensie| The purge: Anarchy

In de nabije toekomst is er één nacht per jaar waarin Amerikaanse burgers legaal mogen plunderen en moorden. Het is misschien geen heel realistisch uitgangspunt, maar voor een spannende film biedt het veel potentie. Mits je het creatief aanpakt, en daaraan schortte het in het vorig jaar verschenen The purge. Gelukkig heeft regisseur James DeMonaco zich herpakt voor het tweede deel.

 
 

Tweede film over Willem van Oranje in de maak

De makers van de bioscoopfilm Michiel de Ruyter, gaan ook een epische film maken over het leven van Willem van Oranje.

 
 

Uitgekauwd en slordig

Filmrecensie| 1,5 ster voor Adam Sandlers Blended

Adam Sandler heeft critici zelden kunnen charmeren met zijn schooljongetjeshumor. Toch liep het Amerikaanse publiek jarenlang met hem weg. Inmiddels is dat anders: tegenwoordig blíjven steeds meer bioscoopgangers weg bij zijn films. Waarom? Blended maakt dat glashelder.

 
 

Brad Pitt en Angelina Jolie spelen getrouwd stel

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan een getrouwd koppel spelen in een nieuwe film.

 
 

Charlie Hunnam benieuwd naar Fifty Shades

Charlie Hunnam mag dan uit de Fifty Shades-film zijn gestapt, hij is erg benieuwd hoe zijn collega Jamie Dornan het doet.

 
 

Filmopnames op Schiphol uitgesteld

De crew van de bioscoopfilm Schone handen, met Thekla Reuten en Jeroen van Koningsbrugge in de hoofdrollen, kan voorlopig niet draaien op Schiphol. In samenspraak met de luchthaven zijn alle geplande opnames op Schiphol uitgesteld.

 
 

Idris Elba in Knights of the Roundtable: King Arthur

Idris Elba gaat een rol vertolken in de film Knights of the Roundtable: King Arthur van regisseur Guy Ritchie.

 
 

Moeder Whitney Houston woest om film

De moeder van Whitney Houston is boos over de film die wordt gemaakt over haar overleden dochter. "Laat haar toch rusten."

 
 

Cameron Diaz loopt boos weg bij interview

Cameron Diaz kan het niet hebben als haar goede vriendin Drew Barrymore wordt afgekraakt.

 
 

Shia LaBeouf nuchter dankzij Brad Pitt

Het is acteur Shia LaBeouf (28) gelukt om van de drank af te blijven dankzij Brad Pitt.