• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV
  • Air Miles Tickets

Beyoncé werkt zich in het zweet voor Fifty Shades

VIDEO - Niemand minder dan Beyoncé zal te horen zijn op de soundtrack van de boekverfilming van Fifty Shades of Grey.

Beyoncé werkt zich in het zweet voor Fifty Shades

Oude Hercules dist nieuwe Hercules

Kevin Sorbo, bekend van de televisieserie Hercules, blijkt op zijn heldentenen getrapt, nu hij door de makers van de film Hercules niet is uitgenodigd voor een kleine rol.

 
 

Koolhoven wil alle telefilms op YouTube

Regisseur Martin Koolhoven vindt dat alle telefilms van de afgelopen vijftien jaar op YouTube gezet moeten worden. Dat stelt hij dinsdag in een interview met HP/De Tijd.

 
 

Michiel de Ruyter-film wil record vestigen

Gezocht: 800 mensen die de begrafenis van Michiel de Ruyter bij willen wonen. Regisseur Roel Reiné zoekt voor het grote slot van zijn epos over de vaderlandse zeeheld nog honderden figuranten. Het is de bedoeling dat de massascène zondag op de Dam in Amsterdam wordt gedraaid.

 
 

Warner Bros. wil Space Invaders-film maken

Filmstudio Warners Bros. heeft de rechten gekocht op het maken van een film gebaseerd op de klassieke game Space Invaders. Dat meldt The Wrap.

 
 

Scriptschrijver John Fasano overleden

De succesvolle scriptschrijver John Fasano (52) is zaterdagnacht overleden.

 
 

Robert Downey jr. best betaalde acteur

Hollywoodster Robert Downey jr. (49) mag zich voor het tweede jaar op rij de best betaalde acteur noemen.

 
 

Sandra Bullock wordt Tupperware verkoopster

De Amerikaanse actrice Sandra Bullock wordt een briljante Tupperware verkoopster voor haar volgende film.

 
 

Beyoncé werkt zich in het zweet voor Fifty Shades

VIDEO - Niemand minder dan Beyoncé zal te horen zijn op de soundtrack van de boekverfilming van Fifty Shades of Grey.

 
 

'Angelina Jolie cast al haar kids in Cleopatra'

Angelina Jolie beweerde eerder absoluut niet te willen dat haar zes kinderen in haar voetsporen treden, maar lijkt behoorlijk van gedachten te zijn veranderd.

 
 

Breaking Bad winnaar tijdens TCA Awards

De serie Breaking Bad is opnieuw verkozen tot programma van het jaar door tv-critici van de Television Critics Association.

 
 

The Patriot-actrice (21) overleden

Kindster Skye McCole Bartusiak, die in de film 'The Patriot' de dochter van Mel Gibson speelt, is in haar slaap overleden.

 
 

Acteur James Garner (86) overleden

De Amerikaanse acteur James Garner is in de nacht van zaterdag op zondag overleden in zijn woning in Los Angeles. Hij was 86 jaar oud. Dat meldde de goed ingevoerde showbizzsite TMZ zondag.

 
 

Mick Jagger voelt zich weer goed

Mick Jagger heeft het heel moeilijk gehad na het overlijden van zijn vriendin L'Wren Scott, maar geeft aan zich weer goed te voelen.

 
 

Scarlett Johansson onzichtbaar zwanger

Scarlett Johansson werd vlak voor de opnames Avengers: Age of Ultron zwanger, maar haar zwangerschapsbuikje is goed verdoezeld.

 
 

Seth MacFarlane beschuldigd van plagiaat

Seth MacFarlane, de schrijver, regisseur én producer van de film Ted, wordt aangeklaagd voor plagiaat.

 
 

De Grote na-aper

Andy Serkis verdient (alweer) een Oscar

Je moet een oude aap geen nieuwe trucjes leren, luidt een Engels spreekwoord. In het geval van Andy Serkis is dat zeker zo, simpelweg omdat hij volleerd is: op Oscarwaardige wijze speelt de acteur in Dawn of the planet of the apes opnieuw opperaap Caesar.

 
 

Spektakel met inhoud

Filmrecensie| 4,5 ster voor Dawn of the Planets of the Apes

De mensheid heeft zichzelf vrijwel uitgeroeid. De apengriep, met genetisch knutselwerk ontwikkeld in een laboratorium, eiste een bittere tol. De menselijke bevolking is gedecimeerd en hun beschaving ingestort, terwijl apen door het gemanipuleerde virus louter slimmer werden. Een botsing blijft niet uit.

 
 

Hartstocht voor muziek

Filmrecensie| Begin again

Een laag budget hoeft helemaal geen obstakel te zijn, bewees regisseur John Carney in 2006. Ondanks dat de musical Once met zichtbaar weinig geld was gemaakt, werd het een publiekslieveling. Passie en eigenheid zijn veel belangrijker dan een gelikt uiterlijk, toonde de film aan. Carneys Begin again onderstreept die gedachte nog eens.

 
 

Ongelooflijk aantrekkelijk

Filmrecensie| Fading gigolo

John Turturro als gigolo? Zelf lijkt hij ook nogal verrast door het idee in Fading gigolo, al schreef en regisseerde de vijftiger deze komedie eigenhandig.

 
 

In de doofpot

Filmrecensie| Layla Fourie

Waarom ze wil werken met leugendetectors? Layla houdt niet van liegende mensen, zegt ze tijdens haar sollicitatiegesprek. Dat lijkt ze ook te menen, maar de alleenstaande moeder heeft haar mening al snel bijgesteld wanneer ze iemand per ongeluk doodrijdt.