• Home
  • TV
  • Film
    • Film Recensies
  • Muziek
  • Podium
  • Radio & TV

'Tom Cruise maakt datingprogramma'

Tom Cruise moet een hoofdrol gaan spelen in het nieuwe tv-imperium van Scientology.

'Tom Cruise maakt datingprogramma'

Mariah Carey regisseert kerstfilm

Mariah Carey slaat een nieuwe weg in: ze gaat een kerstfilm regisseren. De zangeres heeft zichzelf ook een rol in de film bezorgd.

 
 

In films naast Christian Bale en Glenn Close

Marwan Kenzari scoort in VS

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari heeft rollen bemachtigd in de Amerikaanse films The Promise en What Happened to Monday.

 
 

Spullen Sylvester Stallone onder de hamer

Sylvester Stallone gaat de bokshandschoenen die hij droeg in de film Rocky verkopen.

 
 

Charlize ongemakkelijk met ex Sean op filmset

FOTO'S - Charlize Theron verbrak twee maanden geleden haar verloving met Sean Penn, maar moest hem nu weer ontmoeten voor filmopnamens. De sfeer op de set was om te snijden.

 
 

Tom Cruise al bezig met 6e Mission: Impossible

De vijfde Mission: Impossible-film is nog maar net verschenen, maar Tom Cruise is alweer bezig met de zesde film in de reeks.

 
 

Makers Sneekweek staan achter Ferry Doedens

De makers van de thriller-komedie Sneekweek staan achter hun acteur Ferry Doedens.

 
 

Getinte aristocrate

Filmrecensie: Belle

Het prachtige kostuumdrama Belle vertelt het bijzondere verhaal van Dido Elizabeth Belle, een vrouw die in 1761 werd geboren als het kind van een rijke Britse officier en een slavin.

 
 

Moreel dilemma

Filmrecensie: La loi du marché

De Franse acteur Vincent Lindon kreeg in Cannes de prijs voor beste acteur voor zijn rol als de werkloze Thierry die wanhopig op zoek is naar een baan. Hij heeft een vrouw en een spastische zoon. Het op zich gelukkige gezin is bijna door zijn reserves heen.

 
 

Spionnen vs. spionnen

Filmrecensie: Mission: Impossible - Rogue nation

Na vier delen te hebben gehad, weten Mission: Impossible-bezoekers inmiddels wel weten wat ze mogen verwachten. Een film vol plotwendingen en grensverleggende actie. Rogue nation zal wat dat betreft niemand teleurstellen.

 
 

Filmrecensie: Paper towns

Aan tienerdrama’s geen gebrek in de bioscoop, maar zeldzamer zijn de films die ook echt iets te vertellen hebben over wat het is om volwassen te worden. En die daarbij volledig toegankelijk blijven voor een jong publiek. Paper towns is zo’n film.

 
 

Tweede jeugd

Filmrecensie: While we’re young

Veertiger Josh heeft zijn tweede jeugd ontdekt. Gegrepen door het enthousiasme van de veel jongere en hippere Jamie, heeft hij zich laten overhalen om de hallucinogene drug ayahuasca te nemen. IJlend op Jamie’s schoot overpeinst hij zijn leven. „Voordat ik je ontmoette, waren de enige emoties die ik nog overhad weemoedigheid en hooghartigheid.”

 
 

Sprookje met twee gezichten

Filmrecensie: De kleine prins

Met 250 vertalingen en 145 miljoen verkochte exemplaren is Le petit prince één van de beroemdste jeugdboeken ooit geschreven. Het verhaal van de Franse piloot/schrijver Antoine de Saint-Exupéry is ook het favoriete avontuur van Mark Osborne (Kung Fu Panda).

 
 

Cara Delevingne over dromen en desillusies van tieners in ’Paper towns’

Het is makkelijk om tienerproblemen af te doen als onbelangrijk, dat ze maar weinig voorstellen in de volwassen wereld. De Amerikaanse schrijver John Green ziet dat anders. Zijn boeken zijn wereldwijd geliefd omdat jongeren er volkomen serieus in worden genomen. Datzelfde geldt voor de verfilmingen ervan.

 
 

John Green, Nat Wolff en Cara Delevingne over dromen en desillusies van  tieners in ’Paper towns’

’Geen wonder, maar een mens’

Het is makkelijk om tienerproblemen af te doen als onbelangrijk, dat ze maar weinig voorstellen in de volwassen wereld. De Amerikaanse schrijver John Green ziet dat anders. Zijn boeken zijn wereldwijd geliefd omdat jongeren er volkomen serieus in worden genomen. Datzelfde geldt voor de verfilmingen ervan.

 
 

Morgan Neville maakt docu over Keith Richards

Morgan Neville's documentaire over het leven van de Rolling Stones-gitarist Keith Richards gaat in september in première.

 
 

Niet langer gokken op titelsong Bondfilm

De vraag welke artiest de titelsong van de nieuwe James Bond-film Spectre zal verzorgen, zorgt voor ongekende taferelen in Groot-Brittannië.

 
 

Channing Tatum ziet af van superheldenrol

Het lijkt erop dat Channing Tatum de hoofdrol in de superheldenfilm Gambit toch niet op zich zal nemen.

 
 

Michael Moore heeft weer provocatieve docu gemaakt

De controversiële filmmaker Michael Moore heeft in het geheim een nieuwe schokkende documentaire gemaakt.

 
 

Film Nederlandse regisseur opent Melbourne

De autobiografische speelfilm Force of Destiny van Nederlandse filmmaker Paul Cox opent donderdag in Australië het Melbourne International Film Festival (MIFF).

 
 

Wiplala tweede op Italiaans filmfestival

The Amazing Wiplala is tweede geworden in de categorie 6+ op het filmfestival Giffoni in Italië.

 
 


15.5 °C
ONO2
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 495.23
+ / - +0.01%