• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV
  • Air Miles Tickets
Zoeken
  Zoeken met  

EXCLUSIEF| Eerste vijf minuten Hoe Tem Je Een Draak 2

VIDEO- Wij mogen exclusief de eerste vijf minuten laten zien van de nieuwe film Hoe Tem Je Een Draak 2.

Even afrekenen  

Filmrecensie| The other woman

'Don’t get mad. Get everything!’ adviseerde Ivana Trump verlaten echtgenotes in The first wives club (1996). Even strijdbaar stellen Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton zich op in The other woman. Hun lief bedroog hen met elkaar, nu krijgt hij z’n trekken thuis.

 
 

Portret van een necrofiel

Filmrecensie| Love eternal

„Op kerstavond zal ik sterven, dat staat vast.” ’t Zijn vastberaden woorden van Ian Harding, door wiens leven Magere Hein stevig de zeis heeft gehaald. Na de zelfmoord van zijn vader, de dood van z’n moeder en de zelfdoding van een klasgenootje overweegt ook de teruggetrokken eenling een eind aan zijn leven te maken. Dan ontmoet hij Naomi, een getormenteerde vrouw in wie Ian een geestverwant ziet.

 
 

 Gevecht met armoede

Filmrecensie| Metro Manila

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. In Metro Manila verruilt de arme Filipijnse rijstboer Oscar het platteland voor de hoofdstad, om zijn gezin en zichzelf in leven te kunnen houden. Uit wanhoop neemt hij een baan aan als beveiliger van een geldtransport.

 
 

Poel van verderf

Filmrecensie| Les salauds

Als kapitein Marco Silvestri naar de wal wordt geroepen omdat zijn zwager zelfmoord heeft gepleegd, heeft hij nog geen vermoeden van wat hem in Parijs te wachten staat. Zijn zus Sandra vertelt dat de rijke zakenman Edouard Laporte de oorzaak is van de dood van haar man. Met haar dochter Justine gaat het ook faliekant mis. Ze heeft niet alleen een drugsprobleem, maar ook een zieke seksuele obsessie.

 
 

Grappig gekriebel

Filmrecensie| Minuscule en de mierenvallei

Al jaren trippelen en zoemen ze in afleveringen van zes minuten over het tv-scherm: de geanimeerde beestjes uit de Franse serie Minuscule. In Minuscule en de mierenvallei hebben ze hun natuurlijke habitat uitgebreid en krabbelen ze ook over het witte doek.

 
 

 Gevecht met armoede

Filmrecensie| Metro Manila

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. In Metro Manila verruilt de arme Filipijnse rijstboer Oscar het platteland voor de hoofdstad, om zijn gezin en zichzelf in leven te kunnen houden. Uit wanhoop neemt hij een baan aan als beveiliger van een geldtransport.

 
 

'Leonardo DiCaprio wordt Steve Jobs'

Danny Boyle wil dat Leonardo DiCaprio in de huid kruipt van Steve Jobs in een nieuwe film over de Apple-oprichter.

 
 

Broers Paul Walker emotioneel

Cody en Caleb Walker, de broers van de vorig jaar overleden acteur Paul Walker, hebben gemengde gevoelens over hun bijdrage aan The Fast and The Furious 7.

 
 

Victoria Koblenko in Muppet-film

Victoria Koblenko spreekt een stem in voor de Nederlandse versie van de nieuwe Muppets-film.

 
 

Linda de Mol had geen zin in Gooische Vrouwen 2

Linda de Mol zag het in de eerste instantie helemaal niet zitten om een vervolg te maken op de Gooische Vrouwen-film.

 
 

EXCLUSIEF| Eerste vijf minuten Hoe Tem Je Een Draak 2

VIDEO- Wij mogen exclusief de eerste vijf minuten laten zien van de nieuwe film Hoe Tem Je Een Draak 2.

 
 

Actrice Mimi Kok (80) overleden

Actrice Mimi Kok is zaterdag op 80-jarige leeftijd overleden in Amsterdam. Dat meldde haar biografe Gonny van Oudenallen zondag. Kok overleed aan een longziekte.

 
 

Zoon voor acteur Idris Elba

De vriendin van de Britse acteur Idris Elba is donderdag bevallen van een jongetje.

 
 

Te huur voor date: Brad Pitt

Vrouwen (of mannen) die ervan dromen om een avondje met Brad Pitt op stap te gaan krijgen nu de kans. De acteur gaat zichzelf een avondje veilen.

 
 

Sofia Vergara bang voor trio

De bloedmooie Sofia Vergara werd door niemand minder dan Sharon Stone over haar angst voor een 'trio-scène' heen geholpen.

 
 

Geen Dawson's Creek-film

Teleurstellend nieuws voor wie Dawson's Creek jeugdsentiment is: er komt toch geen verfilming van de populaire serie.

 
 

X-Men regisseur verdacht van misbruik

Regisseur Brian Singer(48), bekend van onder andere X-Men: Days of Future Past, wordt ervan beschuldigd dat hij een 17-jarige jongen heeft misbruikt.

 
 

Robin Williams terug als Mrs. Doubtfire

Robin Williams kruipt opnieuw in de huid van Mrs. Doubtfire. Op de gelijknamige film uit 1993 komt een vervolg.

 
 

Grimmig onthaal

Filmrecensie| The Immigrant

De Poolse Ewa droomt op de boot van gastvrij Amerika, maar de werkelijkheid van New York is grimmig. Even lijkt het er zelfs op dat ze door de immigratie-inspectie op Ellis Island meteen zal worden teruggestuurd, maar op het nippertje wordt ze gered door New Yorker Bruno Weisz.

 
 

Sjansen op de vulkaan

Filmrecensie| Pompeii

Decennia lang hadden Ben Hur en Spartacus het monopolie op de Romeinse spektakelfilm. Gladiator blies het zwaard- en sandaalavontuur weer leven in en Pompeii is nu het nieuwste epos binnen het genre.