• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV
  • Air Miles Tickets
Zoeken
  Zoeken met  

Sofia Vergara bang voor trio

De bloedmooie Sofia Vergara werd door niemand minder dan Sharon Stone over haar angst voor een 'trio-scène' heen geholpen.

Zoon voor acteur Idris Elba

De vriendin van de Britse acteur Idris Elba is donderdag bevallen van een jongetje.

 
 

Te huur voor date: Brad Pitt

Vrouwen (of mannen) die ervan dromen om een avondje met Brad Pitt op stap te gaan krijgen nu de kans. De acteur gaat zichzelf een avondje veilen.

 
 

Sofia Vergara bang voor trio

De bloedmooie Sofia Vergara werd door niemand minder dan Sharon Stone over haar angst voor een 'trio-scène' heen geholpen.

 
 

Geen Dawson's Creek-film

Teleurstellend nieuws voor wie Dawson's Creek jeugdsentiment is: er komt toch geen verfilming van de populaire serie.

 
 

X-Men regisseur verdacht van misbruik

Regisseur Brian Singer(48), bekend van onder andere X-Men: Days of Future Past, wordt ervan beschuldigd dat hij een 17-jarige jongen heeft misbruikt.

 
 

Robin Williams terug als Mrs. Doubtfire

Robin Williams kruipt opnieuw in de huid van Mrs. Doubtfire. Op de gelijknamige film uit 1993 komt een vervolg.

 
 

Grimmig onthaal

Filmrecensie| The Immigrant

De Poolse Ewa droomt op de boot van gastvrij Amerika, maar de werkelijkheid van New York is grimmig. Even lijkt het er zelfs op dat ze door de immigratie-inspectie op Ellis Island meteen zal worden teruggestuurd, maar op het nippertje wordt ze gered door New Yorker Bruno Weisz.

 
 

Sjansen op de vulkaan

Filmrecensie| Pompeii

Decennia lang hadden Ben Hur en Spartacus het monopolie op de Romeinse spektakelfilm. Gladiator blies het zwaard- en sandaalavontuur weer leven in en Pompeii is nu het nieuwste epos binnen het genre.

 
 

Birgit Schuurman in Pijnstillers

Birgit Schuurman speelt de rol van de moeder in de nieuwe Carry Slee-film Pijnstillers waarvoor vandaag de eerste draaidag staat gepland.

 
 

Regisseur Marc Webb wil meer verdieping in Spider- Man

Veel te vroeg: dat vat de kritiek het best samen die de regisseur van The Amazing Spider-Man twee jaar geleden met bakken over zich heen kreeg. De succesvolle trilogie die Sam Raimi over de superheld maakte, was immers nog maar een paar jaar oud. Toch werd al snel duidelijk dat Marc Webb met zijn versie een nieuwe richting in sloeg, een lijn die hij in het tweede deel verder doortrekt. „Het moest niet alleen filmisch en spectaculair zijn, maar vooral ook zo echt mogelijk overkomen.”

 
 

Broers Walker in Fast & Furious 7

Caleb en Cody beide broers van de wijlen acteur Paul Walker schieten de makers van 'Fast & Furious 7' te hulp.

 
 

 Elfjes in de knoei

Filmrecensie| TinkerBell en de piraten

Frozen is nog maar net uit de bioscoop of meisjes kunnen hun hart alweer met de volgende animatiefilm ophalen. Het nieuwste TinkerBell-avontuur is misschien niet zo sterk als de Oscarwinnende Disney-film, maar de doelgroep zal daar weinig erg in hebben.

 
 

 Duister sprookje

Filmrecensie| Belle en het Beest

Dankzij de Disney-klassieker uit 1991 zullen de meeste mensen het verhaal van Belle en het Beest wel kennen. De oorsprong is echter veel ouder. Het volksverhaal stamt al uit de 18e eeuw en is eigenlijk iets donkerder van toon. De nieuwste bewerking blijft wat dat betreft dichter bij het basismateriaal.

 
 

Antiek met karakter

Filmrecensie| Oculus

Een eeuwenoude spiegel zaait dood en verderf in Oculus. Als kinderen waren Tim en Kayley daar getuige van. Tim (Brenton Thwaites) ziet die traumatische gebeurtenissen na zijn gedwongen opname in een ander licht, maar zus Kayley (Dr. Who’s Karen Gillan) blijft overtuigd van het boosaardige karakter van het stuk antiek. Ze is dan ook vast van plan de spiegel te breken.

 
 

Broeierig wachten

Filmrecensie| Supernova

Tijd is een relatieve waarde: hoe ouder je wordt, hoe sneller de dagen verglijden. De 17-jarige Meis (Gaite Jansen) voelt dat in Supernova nog heel anders. Ondanks de broeierige hitte lijkt haar bestaan bevroren. Meis wacht. En wacht. En wacht. Tot er eindelijk iets gebeurt.

 
 

Arnold Schwarzenegger traint zich suf

Arnold Schwarzenegger(66) heeft er veel voor over om een beetje knap voor de dag te komen tijdens de opnames van de nieuwste Terminator-film.

 
 

Philip Seymour Hoffman in trailer God's Pocket

VIDEO- Vandaag is de trailer verschenen van God's Pocket, met daarin de inmiddels overleden acteur Philip Seymour Hoffman.

 
 

Bruggen bouwen

Tamar van den Dop wil regisseren niet meer missen

In Supernova figureert een brug die nooit is afgebouwd. Ironisch voor een film die geschreven en geregisseerd is door Tamar van den Dop. Juist omdat haar grootste ambitie is om bruggen te slaan. Tussen publieksfilms en kunstzinnige producties, tussen verschillende genres, tussen mooi en lelijk. En vooral: tussen mensen onderling. „Aan hokjes heb ik een hekel.”

 
 

'David Fincher stopt met Steve Jobs-project'

Sony Pictures zou van plan zijn om David Fincher te vervangen als regisseur voor een nieuwe film over het leven van Apple-baas Steve Jobs.

 
 

Ex Sean Penn ingeruild voor Charlize Theron

De hoofdrol van Charlize Theron in de nieuwste film van Sean Penn zou tot stand gekomen zijn ten koste van zijn ex-vrouw Robin Wright.