• Home
  • TV
  • Film
    • Film Recensies
  • Muziek
  • Podium
  • Radio & TV

Eredoctoraat voor dj Richie Hawtin

Dj en muziekproducer Richie Hawtin heeft een eredoctoraat van de universiteit van Huddersfield voor zijn bijdrage aan de wereld van de muziektechnologie ontvangen.

Eredoctoraat voor dj Richie Hawtin

Slipknot-bassist tijdens show naar ziekenhuis

Slipknot-bassist Alessandro 'V Man' Venturella is zondagavond met spoed naar een ziekenhuis gebracht tijdens een concert van zijn band.

 
 

Liam Payne steunt Zayn Malik

One Direction bandlid Liam Payne kan niet wachten op het solomateriaal van zijn voormalige collega Zayn Malik.

 
 

Avril Lavigne wil acteren

Zangeres Avril Lavigne heeft grote plannen voor haar toekomst, en die hebben niet alleen te maken met muziek.

 
 

Beyoncé koopt schoenen van drie ton

Dat Beyoncé niet op de kleintjes hoeft te letten is bekend, maar de schoenen die ze in haar komende videoclip gaat dragen kosten bijna drie ton.

 
 

Tyga aangeklaagd door concertorganisator

Tyga wordt aangeklaagd door een concertorganisator in Las Vegas. Het liefje van Kylie Jenner gaf vorig jaar een concert in een club, maar hij hield zich volgens de organisator niet aan het contract dat was opgesteld.

 
 

Nieuw album Dr Dre na 15 jaar uit

Fans van Dr Dre hebben er lang op moeten wachten maar de rapper heeft eindelijk een nieuw album aangekondigd.

 
 

Heden, verleden en toekomst smelten samen op Dance Valley

De vallei voor het hoofdpodium is slechts voor de helft gevuld als het duo Blasterjaxx een set draait waarin pophitjes, houseclassics als Da Hool's 'Meet her at the love parade' en hapklare brokken EDM worden gemixt. Pas aan het eind van de set van Quintino, ongeveer een uur later, is de vallei flink gevuld en kan het echte feest beginnen.

 
 

21ste Dancevalley van start in Spaarnwoude

In de Velsen Valley, het festival terrein rond Snowplanet, in Spaarnwoude is vandaag om twaalf uur de 21steeditie van Dancevalley van start gegaan. Verdeeld over tien podia staan ruim 100 acts geboekt. Bekende artiesten die gedurende de dag een optreden verzorgen zijn onder meer Fedde Le Grand, Monika Kruse en Ferry Corsten. Op Dancevalley komen maximaal 35.000 mensen af.

 
 

Bono draagt concert U2 op aan de Ieren

Zanger Bono heeft vrijdagavond het concert van zijn band U2 opgedragen aan de Ieren die in de negentiende eeuw naar New York reisden om daar hun geluk te beproeven.

 
 

Onbekende McCartney-songs op heruitgaven

Paul McCartney brengt op 2 oktober zijn albums Tug of War (1982) en Pipes of Peace (1983) opnieuw uit.

 
 

Telegraaf eist inzage in kosten Koningslied

Met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur vraagt De Telegraaf inzicht in de kosten die de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) maakte voor het Koningslied. De juridische stap is nodig omdat de NPO niet wil uitleggen waar de 550.000 euro aan is uitgegeven die het nummer heeft gekost.

 
 

One Direction lanceert single zonder Zayn

One Direction heeft zijn eerste single als viertal gelanceerd. Liam Payne verraste de vele Directioners vrijdagochtend vroeg met het nummer Drag Me Down.

 
 

Faithless eind dit jaar in Ziggo Dome

Faithless komt eind dit jaar naar Nederland. De Britse danceact verzorgt op zondag 13 december een concert in de Ziggo Dome.

 
 

Eric van Tijn krijgt slappe lach om Koningslied

Audio: Eric van Tijn kreeg vanmorgen live op de radio de slappe lach toen hij hoorde dat het beruchte Koningslied maar liefst 550 duizend euro zou hebben gekost.

 
 

Na bezoekuren vader in ziekenhuis

Janet Jackson repeteert door

Janet Jackson is naar Brazilië gevlogen om haar zieke vader Joe Jackson te bezoeken, maar de voorbereidingen voor haar aanstaande tour gaan ook door.

 
 

Verguisd nummer kostte 550.000 euro

Koningslied duur grapje

Het alom verguisde Koningslied dat voor de inhuldiging van Willem-Alexander werd gemaakt, blijkt veel duurder te zijn dan tot nu toe bekend was. Het nieuwe prijskaartje: meer dan een half miljoen euro.

 
 

Madonna deelt video zingende zoon (9)

Na de video van paaldansende nonnen tijdens de repetities van haar Rebel Heart Tour, zet Madonna nu een filmpje in van zoonlief om haar aankomende tournee te promoten.

 
 

Dj Erik Arbores heeft een vriend

Dj Erik Arbores valt zelf op jongens en vindt het daarom extra leuk om een bijdrage te leveren aan de Gay Pride. "Ik wou er nooit een dramatisch moment van maken", vertelt hij over zijn coming out.

 
 

Zayn Malik haalt uit naar One Direction

Zayn Malik heeft eindelijk een contract getekend bij een nieuwe platenmaatschappij en dat viert hij met een flinke sneer naar zijn voormalige band One Direction.

 
 

'Dr. Dre komt eindelijk met nieuw album'

Dr. Dre komt na zestien jaar eindelijk met een nieuw album. Volgens Rolling Stone verschijnt het album alleen niet zoals Ice Cube meldde op 1 augustus...

 
 


18.1 °C
N1
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 500.43
+ / - +1.05%