• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV
  • Air Miles Tickets
Zoeken
  Zoeken met  
14.3 °C
ZW4
 
files 186
156 km.
euro95
diesel
1,819
1,499
 
 

Grammy-winnaar Lorde naar Utrecht

Zangeres van superhit 'Royals' komt voor het eerst naar Nederland. Lorde staat op 26 mei in de Utrechtse TivoliVredenburg.

Cameron Diaz niet jaloers op Kate Upton

Actrice Cameron Diaz had er geen moeite mee om in bikini naast de bloedmooie Kate Upton te rennen.

 
 

Miley gelast tweede concert af

Miley is nog niet in staat een podium te betreden. 'De artsen zeggen dat ik nog vandaag nog niet word ontslagen', tweet de zangeres.

 
 

Algemeen Cool Nederlands in Tropenmuseum

Met muziek, spoken word, verhalen en gedichten viert het Tropenmuseum op zaterdag 19 april de vernieuwing van de Nederlandse taal.

 
 

Grammy winnares Lorde naar Utrecht

Zangeres van superhit 'Royals' komt voor het eerst naar Nederland. Lorde staat op 26 mei in de Utrechtse TivoliVredenburg.

 
 

AC/DC: 'We gaan gewoon door'

AC/DC heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten dat de band er mee zou ophouden. "We gaan nog optreden en een nieuw album maken."

 
 

Publiek gewond tijdens concert UB40

Enkele bezoekers van de uitverkochte show van UB40 in Cambridge zijn maandagavond gewond geraakt door extreme geluidsoverlast.

 
 

Ladies of Soul op nummer 1

Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer staan op de eerste plaats in de iTunes albumlijst.

 
 

'Beyoncé en Jay-Z samen op tournee'

Beyoncé en Jay-Z hebben een manier bedacht om meer tijd met elkaar door te brengen.

 
 

Eerlijke vinder brengt debuut-cd terug

Hij kon zich wel voor zijn hoofd slaan. Nadat hij de laptop met daarin de opnamen voor de langverwachte debuut-cd op het dak van zijn auto had gelegd en wegreed, ontdekte hij bij thuiskomst het onheil. Maar de eerlijke vinder stond gistermiddag ineens bij gitarist Lennart Brugman op de stoep. ,,En alles deed het nog!”

 
 

EXCLUSIEF| Achter de schermen bij Coldplay's 'Magic'

VIDEO| Bekijk hieronder de making of beelden van 'Magic', de eerste videoclip afkomstig van het nieuwe album van de Britse band Coldplay.

 
 

Aanklacht na incident bij videoclip Lana Del Rey

Tijdens opnamen van een videoclip van Lana Del Rey is iets verschrikkelijks gebeurd. Een fotograaf werd door drie mannen aangevallen met een mes!

 
 

'AC/DC trekt stekker eruit'

Slecht nieuws voor AC/DC fans: de hardrockband gaat er binnenkort mee stoppen. Daarvan zijn veel media, waaronder The Sydney Morning Herald overtuigd.

 
 

Robin Thicke verwerkt scheiding

Robin Thicke heeft een toepasselijke manier gevonden om zijn scheiding te verwerken: de Blurred Lines-zanger heeft zich helemaal gestort op zijn muziek.

 
 

Hottest Parties deze week

Nog geen plannen volgend weekend? De Telegraaf brengt elke week in samenwerking met Club Judge een lijst met Hottest Parties. Laat je inspireren!

 
 

Nummer Chris Brown en Ariana Grande

VIDEO- Chris Brown heeft een nummer gemaakt met de immens populaire jonge zangeres Ariana Grande. Een voorproefje van het nummer heeft hij online gezet.

 
 

James Blunt beledigt Blur zanger

Zanger James Blunt vindt het belachelijk dat sommige collega's net doen of ze niet uit een rijk nest komen.

 
 

Volgend jaar nieuw album Muse

De mannen van Muse hebben bevestigd dat ze volgende maand gaan beginnen met de opnames van hun nieuwe album.

 
 

Buma/Stemra niet meer nodig bij onlinemuziek

Liedjesschrijvers en componisten kunnen straks zelf hun eigen muziek via het internet aanbieden, zonder de tussenkomst van Buma/Stemra. De auteursorganisatie heeft toegezegd componisten en tekstschrijvers nog dit jaar de keuze te bieden welke rechten ze bij haar onderbrengen en welke niet, zo maakte de Autoriteit Consument & Markt (ACM) dinsdag bekend.

 
 

Gerard Joling maakt statement met clip

VIDEO - In de nieuwe videoclip van Gerard Joling is de hoofdrol weggelegd voor een homoseksueel stel. Gerard: "Ik wil met deze clip een probleem aan de kaak stellen.

 
 

Programma Pinkpop is rond

Het programma van Pinkpop is rond. Het driedaagse muziekfestival maakte dinsdag de laatste negen namen bekend, waaronder Kraantje Pappie, Intergalactic Lovers, Brother & Bones, Birth of Joy en Paceshifters.