• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV
  • Air Miles Tickets

Lily Allen onder de indruk van Miley Cyrus

Nu Lily Allen een paar keer in het voorprogramma van Miley Cyrus zal staan in haar Bangerz Tour, leert ze de diva beter kennen. En de Not Fair-zangeres is danig onder de indruk.

Lily Allen onder de indruk van Miley Cyrus

Lorde mag Hunger Games-soundtrack samenstellen

De soundtrack voor de nieuwe Hunger Games-film wordt samengesteld door Lorde. Dat melden Amerikaanse media. De 17-jarige zangeres mag alle artiesten uitkiezen en ze heeft zelf het eerste nummer al geschreven.

 
 

Succes voor zomerconcerten in Concertgebouw

De zomerconcerten in het Concertgebouw in Amsterdam verlopen tot nu toe succesvol. Tot nu toe kwamen in de maand juli al ruim 67.000 muziekliefhebbers naar de zogeheten Robeco SummerNights. Dat zijn er 6000 meer dan vorig jaar in deze periode, maakte de organisatie donderdag bekend.

 
 

Lily Allen onder de indruk van Miley Cyrus

Nu Lily Allen een paar keer in het voorprogramma van Miley Cyrus zal staan in haar Bangerz Tour, leert ze de diva beter kennen. En de Not Fair-zangeres is danig onder de indruk.

 
 

Hottest Parties deze week

Binnen of buiten; feesten genoeg dit weekend. In de Club Judge Party Update voor De Telegraaf lees je waar dit weekend de beste feestjes zijn. Veel partyplezier!

 
 

MTV wil Beyoncé zonder Jay Z op awardshow

MTV is achter de schermen bezig om Beyoncé te strikken om de MTV Video Music Awards op 24 augustus te laten openen met een spetterend optreden. Zonder haar man Jay Z, welteverstaan.

 
 

Mysteryland tickets  uitverkocht

Kaarten voor Mysteryland dat eind augustus plaats vindt op het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer zijn inmiddels uitverkocht.

 
 

The Jacksons zijn in Amsterdam

Gisteren moesten de Jacksons nog afzeggen, maar vanmiddag stonden Tito, Jackie, Jermaine en Marlon Jackson dan toch voor het enorme billboard met foto van hun overleden broer Michael op de Amsterdamse Zuidas.

 
 

Ray J heeft spijt van sekstape met Kim Kardashian

Kim Kardashians ex-liefje Ray J heeft er spijt van dat hij ooit een sekstape heeft gemaakt met de realityster.

 
 

Kensington naar Heineken Music Hall

Het gaat goed met de heren van Kensington. De Utrechtse rockband geeft volgend jaar voor het eerst een concert in de Heineken Music Hall.

 
 

Mick Jagger: 'Mijn sexappeal reden succes Rolling Stones'

De 71-jarige Mick Jagger voelt zich nog steeds fit en denkt dat de Rolling Stones zijn jarenlange succes te danken heeft aan z'n sexappeal.

 
 

Blues klinkt weer in Britse cellen

Gevangenen in Engeland en Wales mogen weer gitaarspelen in hun cel, nu de regering-Cameron een verbod daarop heeft ingetrokken. Dat gebeurde mede onder druk van bekende artiesten als David Gilmour (Pink Floyd) en Guy Garvey (Elbow) die een brief tegen het verbod ondertekenden.

 
 

Nieuw duet Lady Gaga

Lady Gaga en Tony Bennett hebben een nieuw duet op de markt gebracht, vooruitlopend op hun gezamenlijke jazz-album Cheek to Cheek.

 
 

The Jacksons toch nog naar de Zuidas

De broers van Michael Jackson komen woensdag toch nog een bezoek brengen aan het herdenkingsbillboard voor de overleden popster op de Amsterdamse Zuidas. The Jacksons treden woensdagavond op in Paradiso en zouden eigenlijk dinsdag al bloemen leggen bij het tijdelijke monument voor hun beroemde broer, maar door noodweer kwamen ze vast te zitten in Frankrijk.

 
 

Foo Fighters na lange tijd weer in Europa

Goed nieuws voor fans van Foo Fighters. De rockband komt voor het eerst sinds augustus 2012 weer in Europa optreden. De band is op 14 september te zien tijdens de Invictus Games.

 
 

Lenny Kravitz zet Sex online

AUDIO | Lenny Kravitz heeft een tweede nummer van zijn aankomende album Strut online gezet. Het draagt de naam Sex en combineert stevige rock met het hitsige van Prince. Strut is het tiende studio-album van de Amerikaanse rocker. Zijn eerste plaat sinds Black and White America uit 2011 verschijnt 23 september aanstaande.

 
 

Jan Smit geeft voorproefje nieuwe single

VIDEO - Jan Smit heeft een klein gedeelte laten horen van zijn nieuwe single Jij en Ik.

 
 

Go Back To The Zoo lanceert nieuwe clip

Go Back To The Zoo heeft dinsdag de videoclip van de single Julia gelanceerd. De beelden zijn geschoten in een luchtballon, die de kleuren van de cover van het album ZOO heeft.

 
 

Vader Amy Winehouse brengt tweede album uit

Mitch Winehouse, de vader van de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse, brengt dit najaar zijn tweede cd uit. Voor deze plaat geldt ook dat Mitch hulp kreeg van zijn dochter.

 
 

Laatste namen Lowlands bekend

Lowlands heeft de laatste namen voor de tweeëntwintigste editie van het festival bekendgemaakt. Er zijn negentien muziekacts aan het programma toegevoegd.

 
 

Comeback Hilary Duff

VIDEO | Hilary Duff bracht in 2007 haar laatste album uit en is nu klaar voor haar grote comeback.