• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV

Ook DJ Jean mocht VS niet in

Mr. Probz wil graag een promotietour door de VS maken, maar mag dit niet vanwege zijn strafblad. Hierdoor krijgt de Waves-zanger geen werkvisum van de ambassade. DJ Jean weet precies hoe Mr. Probz zich moet voelen, want ook hij mocht Amerika niet in, zo vlak voor zijn doorbraak.

Ook DJ Jean mocht VS niet in

Ilse DeLange geveld door keelontsteking

The Common Linnets hebben twee concerten in Keulen en Hamburg afgelast omdat Ilse DeLange is geveld door een keelontsteking.

 
 

Jennifer Lopez krijgt mega aanbod voor shows

Jennifer Lopez staat op het punt om een megacontract te tekenen voor een aantal shows in Las Vegas. TMZ meldt dat Lopez een aanbod heeft gekregen dat ze bijna niet kan weigeren.

 
 

Typhoon naar Noorderslag

De Zwolse rapper Typhoon is een van de artiesten die op het Noorderslag festival zal optreden. Dat heeft de organisatie van het festival woensdag bekendgemaakt.

 
 

Gouden plaat Johnny Jordaan onder de hamer

Onlineveilinghuis Catawiki veilt deze week weer een bijzonder stuk, namelijk de eerste gouden plaat die bijna 60 jaar geleden werd uitgereikt aan Johnny Jordaan.

 
 

Ook DJ Jean mocht VS niet in

Mr. Probz wil graag een promotietour door de VS maken, maar mag dit niet vanwege zijn strafblad. Hierdoor krijgt de Waves-zanger geen werkvisum van de ambassade. DJ Jean weet precies hoe Mr. Probz zich moet voelen, want ook hij mocht Amerika niet in, zo vlak voor zijn doorbraak.

 
 

Hottest Parties deze week

Ook dit weekend weer genoeg feesten. In de Club Judge Party Update voor De Telegraaf lees je waar dit weekend de beste feestjes zijn. Veel partyplezier!

 
 

VIDEO| Beroemde non covert ‘Like a Virgin’

Zuster Cristina Scuccia, die eerder dit jaar de Italiaanse versie van ‘The Voice’ won, heeft een wel erg opmerkelijk lied gekozen om te coveren.

 
 

Ariana Grande skipt Spanje om ebola

Ariana Grande is als de dood dat ze wordt besmet met het ebolavirus. De zangeres heeft daarom een bezoek aan Spanje afgezegd.

 
 

Lange Frans neemt kerstsingle op

Lange Frans gaat een kerstliedje maken. De rapper duikt dinsdag de studio in om een eigen, Nederlandstalige versie van Driving Home for Christmas op te nemen.

 
 

Europa omarmt The Common Linnets

Europa omarmt Ilse DeLange en haar band: het album 'The Common Linnets' heeft in Duitsland en Oostenrijk de gouden status behaald.

 
 

James Blunt vindt 'You're Beautiful' irritant

James Blunt scoorde een megahit met zijn single 'You're Beautiful'. Maar de Britse zanger is helemaal niet tevreden over zijn nummer 1-hit.

 
 

Saxofonist van Baker Street overleden

De Britse saxofonist Raphael Ravenscroft is zondag aan een hartaanval overleden. Dat meldt de BBC. De 60-jarige Ravenscroft is vooral bekend door zijn solo in het nummer Baker Street van Gerry Rafferty. Naar eigen zeggen verdiende hij met het nummer 27 pond (34 euro), terwijl Rafferty per jaar 80.000 pond aan royalties voor het nummer op zijn bankrekening bijgeschreven kreeg.

 
 

Acteur Jack Black met band naar Nederland

Acteur en muzikant Jack Black komt met zijn band Tenacious D naar 013 in Tilburg.

 
 

Taylor Swift niet gediend van kritiek songteksten

Taylor Swift vindt het seksistisch wanneer critici zeggen dat ze alleen liedjes over haar ex-vriendjes schrijft.

 
 

Amerika weigert Mr. Probz vanwege strafblad

Mr. Probz is langzaam maar zeker aan het uitgroeien tot een wereldster. Met zijn hit Waves en zijn huidige nummer 1-notering Nothing Really Matters wil hij nu in de VS doorbreken. Eén probleem: door zijn strafblad krijgt hij geen werkvisum.

 
 

Reggaezanger John Holt overleden

Reggaezanger John Holt (69), die in de jaren 60 grote bekendheid kreeg, is zondag in een ziekenhuis in Londen overleden. Zijn manager heeft dat aan de Jamaica Observer laten weten.

 
 

Johnny Rotten: geen Sex Pistols meer

The Sex Pistols zullen niet meer samen op het podium te zien zijn. Dat zei zanger John Lydon, alias Johnny Rotten, afgelopen weekeinde in de Londense Rough Trade East-winkel, waar hij een uurtje vragen van fans beantwoordde ter gelegenheid van het verschijnen van zijn nieuwe autobiografie Anger is an Energy.

 
 

Dj Hardwell: 'De beste zijn is supervet!'

Hardwell vindt het "supervet" dat hij wederom de beste dj van de wereld is. Net als vorig jaar staat de 26-jarige Robbert van de Corput, zoals hij in het echt heet, op de eerste plaats van de DJ MAG Top 100.

 
 

Ariana Grande vraagt Miley Cyrus om advies

De geruchten over het onuitstaanbare gedrag van Ariana Grande zwellen aan. De zangeres heeft uit wanhoop aangeklopt bij collega Miley Cyrus.

 
 

Mariah Carey barst uit pakje

FOTO'S: Mariah Carey lijkt opnieuw vergeten te zijn dat ze de laatste tijd een aantal kilo is aangekomen. Ze trekt rustig veel te kleine outfits aan.