• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV

Snel nieuwe muziek Take That

Take That bracht in december het album III uit, maar als het aan Mark Owen, Gary Barlow en Howard Donald ligt, beginnen ze snel weer met het opnemen van nog meer nieuwe muziek.

Take That - Howard Donald, Mark Owen en Gary Barlow

Miley dacht dat Grammy-nominatie grap was

Miley Cyrus kon in eerste instantie niet geloven dat ze een Grammy-nominatie had binnengesleept voor haar album Bangerz.

 
 

Jules Deelder op tournee

Dichter en muzikant Jules Deelder gaat weer op tournee. Hij presenteert 21 februari samen met zijn muzikale partner Bas van Lier het nieuwe album van hun band De Deeldeliers.

 
 

Lionel Richie ook naar North Sea Jazz

Paolo Nutini, Alabama Shakes en Lionel Richie komen in juli naar het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Het is voor alle drie het debuut op dit festival, dat dit jaar voor de 40e keer plaatsvindt.

 
 

Ex Chris Brown in nieuwe videoclip

Video: Chris Brown moet gedacht hebben dat de relatie met Karrueche Tran wel stand zou houden toen hij haar inhuurde om de hoofdrol in zijn clip te spelen.

 
 

Nick Cannon wil geld voor Vegas-deal Mariah

Nick Cannon beweert dat hij degene is geweest die heeft bedacht dat Mariah Carey naar Las Vegas moet gaan en dus vindt hij dat hij ook recht heeft op geld.

 
 

Lady Gaga de studio in met Moroder

Lady Gaga duikt de studio in met niemand minder dan discolegende Giorgio Moroder.

 
 

'Alles voor veel geld'

Noel Gallagher heeft laten weten dat er alleen een Oasis-reünie komt als daar dik voor betaald wordt. Hij kan zich dan ook niet indenken dat de band ooit op Glastonbury zal optreden omdat de organisatoren hen nooit zouden kunnen betalen.

 
 

'Album Kanye niet geproduceerd door McCartney'

De geruchten dat Paul McCartney het hele nieuwe album van Kanye West zou produceren, zijn de kop in gedrukt.

 
 

Denters terug in hitlijsten

Esmée Denters brak in 2007 door nadat ze via YouTube ontdekt werd, een platencontract bij Justin Timberlake werd getekend en het ene succes na het andere werd geboekt. Toch geraakte de zangeres in 2011 weer in de vergetelheid. Tot nu dan, sinds haar deelname aan The Voice UK staat Denters weer in de hitlijsten.

 
 

Backstreet Boy crasht huwelijk

Backstreet Boy Howie Dorough heeft dit weekend een verrassingsbezoek gebracht aan het huwelijk van twee fans van de boyband.

 
 

Meghan Trainor is blut

Meghan Trainor werd wereldberoemd met haar hit 'All About That Bass'. Deze titel blijkt nu echter wel heel erg letterlijk. Ze heeft namelijk nog niets verdiend aan het lied.

 
 

Rihanna brengt nummer met Kanye en McCartney uit

Rihanna heeft dit weekend een nieuw nummer online gezet. Het liedje is een samenwerking met niemand minder dan Kanye West en Paul McCartney.

 
 

Ramones-gitaar levert 64.000 euro op

Het zijn niet langer alleen de instrumenten en muzikale souvenirs van popiconen uit de jaren zestig als The Beatles en Bob Dylan die voor veel geld verkocht worden. Deze week verwisselde een gitaar van Ramones-gitarist Johnny Ramone voor ruim 64.000 euro van eigenaar.

 
 

Niels Geusebroek in Carré-show Fedde Le Grand

Niels Geusebroek staat volgende maand elke avond op het podium in Koninklijk Theater Carré.

 
 

Mike Tyson geïnspireerd door Mussolini

Mike Tyson is te horen op het aankomende album Rebel Heart van Madonna. En de voormalig bokser raakte, voor zijn deelname aan het nummer Iconic, geïnspireerd door een wel heel opmerkelijk historisch figuur.

 
 

Take That adviseert One Direction

Take That raadt One Direction aan goed te praten over eventuele problemen en een hechte eenheid te blijven zodat niets hun carrière in de weg hoeft te staan

 
 

Eerbetoon aan Winehouse

Pete Doherty heeft een muzikaal eerbetoon gemaakt voor Amy Winehouse. Het liedje, dat Flags Of The Old Regime heet, is vanaf 9 maart te koop als vinylsingle en download, maar nu reeds online te beluisteren.

 
 

'Samenwerking Adele en Lady Gaga'

De afgelopen tijd hebben diverse artiesten laten weten graag met de zangeres samen te willen werken, maar daar bleef het dan ook bij. Het ziet er nu echter naar uit dat het Lady Gaga wel is gelukt om Adele te strikken...

 
 

Hottest Parties deze week

Ook dit weekend weer genoeg feesten. In de Club Judge Party Update voor De Telegraaf lees je waar dit weekend de beste feestjes zijn. Veel partyplezier!

 
 

Top 5 zonder alarmschijf

Alarmschijven, dat zijn dus wekelijks gekozen tips voor de Top 40. En doorgaans vergaat het deze nummers prima, behalve nu even.