• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV

Droom Paskal Jakobsen komt uit

Concert at SEA strikt Lenny Kravitz

Lenny Kravitz geeft volgend jaar acte de présence op de tiende editie van Concert at SEA.

Concert at SEA strikt Lenny Kravitz

'Kayne West maakt vervolg op Yeezus'

Kanye West heeft zijn fans op scherp gezet. TMZ concludeert zaterdag dat de rapper naar China onderweg is om een nieuw album op te nemen, maar helemaal zeker is dat niet.

 
 

Beyoncé lanceert clip op YouTube

Superster Beyoncé heeft afgelopen nacht een videoclip van haar nummer 7/11 online gezet op YouTube. Het is een ongebruikelijk informeel filmpje voor de zangeres, die doorgaans goed verzorgde video's online zet.

 
 

Coldplay op 1 in Q-top 1000

Coldplay staat ook dit jaar weer op de eerste plek in de Q-top 1000. Het nummer Fix You bezet de eerste positie in de lijst die door de luisteraars van Q-music is samengesteld.

 
 

Morrissey stormt woedend van podium

Video - Zanger Morrissey kreeg tijdens een concert in Warschau zulke kwetsende opmerkingen naar zijn hoofd over het feit dat hij kanker heeft, dat hij het podium laaiend verliet.

 
 

Carla Bruni maakt Franse versie Band Aid

De voormalig 'First Lady' van Frankrijk Carla Bruni heeft een Franse versie gemaakt van Do They Know It's Christmas? (2014) van Band Aid 30: Noël est là.

 
 

Band Aid 30 binnen op 4

De goededoelenhit Do They Know It's Christmas van de kersverse Band Aid-formatie met naast Bob Geldof onder anderen Bono, One Direction en Ed Sheeran komt deze week op 4 binnen in de lijst van bestverkochte singles in Nederland.

 
 

Jennifer Lopez mag niet met billen schudden

Jennifer Lopez, die komend weekend een optreden geeft bij de American Music Awards, moet zich inhouden op het podium.

 
 

Iggy Azalea werkt met Britney Spears

Iggy Azalea heeft toegegeven dat ze met Britney Spears de studio is ingedoken.

 
 

Mick Jagger: tournee heeft me gered

De uitgebreide tournee die The Rolling Stones afgelopen zomer maakten langs Europese podia heeft frontman Mick Jagger geholpen bij het verwerken van de dood van zijn vriendin.

 
 

Iggy Azalea kwaad om verkrachtingsteksten Eminem

VIDEO - Iggy Azalea vindt het niet kunnen dat Eminem in een van zijn teksten rapt Iggy te willen verkrachten. De zangeres is woedend!

 
 

Zieke zangeres: 'Ik ben er kapot van'

Cher maakt tournee niet af

Cher heeft de rest van haar tour geannuleerd om te herstellen van een infectie die ze in september opliep.

 
 

Sprankelende deuntjes

Mayra Andrade negeert wijze raad

’Je moet zingen zoals het hoort.’ Deze woorden krijgt Mayra Andrade regelmatig te horen, maar ze trekt zich niets aan van deze wijze raad. Hoewel haar muziek officieel onder het label wereldmuziek wordt uitgebracht, is de 28-jarige Senegalese zangeres wars van tradities.

 
 

Marilyn Manson: 'Bizarre beelden niet van mij'

Marilyn Manson heeft niks te maken met de video waarin Lana Del Rey op gewelddadige wijze wordt verkracht door Eli Roth. Dat laat het management van de controversiële zanger weten aan muziekblad Billboard.

 
 

Verkrachtingsscène Lana Del Rey opgedoken

Op internet is een bizarre Marilyn Manson-clip verschenen waarin te zien is hoe zangeres Lana Del Rey wordt verkracht door regisseur Eli Roth. De titel van het gelekte filmpje is Pretty When You Cry.

 
 

Kiss viert 40-jarig bestaan in Ziggo Dome

De Amerikaanse rockband Kiss komt ook naar Nederland om zijn 40-jarige bestaan te vieren. Op 18 juni treden de zwart-wit geschminkte rockartiesten op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

 
 

Taylor Swift schrijft geschiedenis

Zangeres Taylor Swift (24) heeft geschiedenis geschreven in de Verenigde Staten. Ze is de eerste vrouw in de 56-jarige historie van de hitlijst Billboard Hot 100 die haar eigen single van de nummer één-positie stoot.

 
 

Rockband Interpol vast in sneeuw

De mannen van de Amerikaanse rockband Interpol zitten al twee dagen vast in hun tourbus.

 
 

Nicki Minaj stiekem brave huismoeder

AUDIO- Nicki Minaj heeft dan wel een grote mond over wilde avonturen, stiekem droomt ze ervan om achter het aanrecht te staan.

 
 

'Queen niet wéér op nummer 1'

De hit Bohemian Rhapsody van Queen lijkt zijn hoogste positie in de Top 2000 niet langer zeker. Bijna de helft van de Nederlanders (49 procent) vindt de klassieker de terechte nummer één, maar 47 procent vindt dat het tijd wordt voor een nieuwe lijstaanvoerder. Dit bleek donderdag op het Top 2000 Symposium in Beeld en Geluid in Hilversum, waar een onderzoek van Motivaction werd gepresenteerd.

 
 

Motownzanger Jimmy Ruffin overleden

De Amerikaanse zanger Jimmy Ruffin, artiest van het befaamde Amerikaanse label Motown, is op 78-jarige leeftijd overleden in Las Vegas. Dat meldden Amerikaanse media woensdag.