• Home
  • Film
  • Muziek
  • Podium
  • RTV

Ellen DeGeneres twerkt in Anaconda

Er zijn al heel wat grappen gemaakt, reacties geweest en imitaties gedaan, maar wat Ellen DeGeneres uithaalt met Nicki Minaj haar nummer Anaconda, overtreft iedereen.

Ellen DeGeneres twerkt in Anaconda

'Dronken en high tijdens creatie Blurred Lines'

Robin Thicke 'verraadt' Pharrell Williams

Robin Thicke trekt zijn handen af van zijn door Pharrell Williams gemaakte monsterhit Blurred Lines tijdens de plagiaatrechtszaak die werd aangespannen door de erven van Marvin Gaye.

 
 

Trijntje 'terug naar de basis' in nieuwe tour

Trijntje Oosterhuis is binnenkort in het theater te zien met haar tournee Acoustic Sunday Sessions. De zangeres bijt het spits af in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel op 28 september. In totaal gaat ze langs elf theaters, waaronder De Kleine Komedie in Amsterdam, De Oosterpoort in Groningen en de Leidse Schouwburg.

 
 

Gepassioneerde Beyoncé en Jay Z in korte film
 

VIDEO - Van een vermeende huwelijkscrisis lijkt weinig sprake te zijn in een nieuwe videoclip van Beyoncé en Jay Z.

 
 

Wild Romance drummer Cees Meerman overleden

De ex-drummer van Herman Broods band Wild Romance, Cees Meerman, is dit weekend op 64-jarige leeftijd overleden. De muzikant wordt woendag in zijn woonplaats Ommen begraven.

 
 

Bandleden The Strokes gaan weer samenwerken

The Strokes denken er aan om weer samen te werken aan nieuw materiaal. Julian Casablancas, de zanger, liet dit doorschemeren in een interview met BBC 6 Music.

 
 

Ophef om logo The Rolling Stones

De Amerikaanse kunstenaar Sid Maurer claimt dat niet Mick Jagger, maar hijzelf het logo van The Rolling Stones heeft bedacht. Hij wil een bedankje van de bandleden.

 
 

The Kik sluit de Nacht van de Poëzie

De Nederlandse popgroep The Kik gaat de 32ste Nacht van de Poëzie in Utrecht afsluiten. De band behoort samen met onder anderen Rufus Wainwright en de Ashton Brothers tot de zes acts die tijdens de poëzie-estafette het stokje van de 21 dichters overnemen. Dat laat de organisatie weten.

 
 

Vader Amy Winehouse wil fans niet afzetten

We kunnen geen 'nieuwe' platen meer verwachten van Amy Winehouse. Dat heeft haar vader, Mitch Winehouse, gezegd. "Ik wil de fans niet afzetten."

 
 

The Moody Blues komen weer naar Nederland

Twee jaar na hun laatste concert in Nederland komen The Moody Blues weer naar Amsterdam. De band staat op 25 juni 2015 in de Heineken Music Hall met hun show The Moody Blues: Timeless Flight, The Voyage Continues. Dat maakt organisator Mojo bekend.

 
 

Chris Brown covert Nederlandse rapper

VIDEO - Het lijkt er sterk op dat Chris Brown een cover gaat uitbrengen van het nummer Waves van Mr. Probz. De ex van Rihanna plaatste op zijn Instagram een filmpje waarin hij het nummer van de Nederlandse rapper playbackt.

 
 

Kanye West blundert op het podium

De volgende keer zal rapper Kanye West wel twee kaar nadenken voordat hij iedereen vraagt om op te staan tijdens zijn optreden. De rapper stopte zijn optreden dit weekend omdat twee fans in een rolstoel niet gingen staan op zijn verzoek.

 
 

Nieuw album Madonna in 2015

We kunnen in 2015 een nieuw album van Madonna verwachten. Dat vertelt een woordvoerder van The Queen of Pop in het tijdschrift Billboard. Op de nieuwe plaat zal ze veel samenwerken met producer Diplo. 

 
 

Zonnig Appelpop goed bezocht

Het muziekfestival Appelpop in Tiel heeft afgelopen weekend 125.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er 15.000 meer dan vorig jaar. De organisatie sprak zondag dan ook van een „zeer geslaagde editie”.

 
 

Miley covert Led Zeppelin

Miley Cyrus heeft opnieuw een klassieker gecoverd. Na haar cover van The Beatles' Lucy In The Sky With Diamonds uit 1967 in mei, plaatste ze zaterdag een cover van Led Zeppelins versie van Babe I'm Gonna Leave You op Soundclound en Twitter.

 
 

Jazzpianist Joe Sample (75) overleden

In zijn woonplaats Houston in de Amerikaanse staat Texas is vrijdag jazzpianist Joe Sample overleden. De Amerikaan, die vaak elementen uit de soul, funk en gospel in zijn jazzmuziek opnam, is 75 jaar geworden. Zijn familie maakte het overlijden zaterdag bekend op Facebook.

 
 

Jacqueline Govaert toegevoegd aan line-up Appelpop

De organisatie van festival Appelpop in Tiel heeft zangeres Jacqueline Govaert toegevoegd aan het zaterdagprogramma.

 
 

Tiësto doet grote show in Las Vegas

Dj Tiësto mag de muziek van een grote fonteinshow bij het Bellagio hotel in Las Vegas verzorgen.

 
 

Band treedt niet op tijdens Appelpop

Drummer Crystal Fighters dood

 Drummer Andrea Marongiu van de Spaans-Britse band Crystal Fighters is overleden.

 
 

Dansen tot aan het ochtendgloren

Tijdens feestweekend Amsterdam Dance Event mogen alle deelnemende disco's en dansclubs de deuren openhouden tot acht uur 's morgens. Het gaat om een proef waarbij de officiële sluitingstijden tijdelijk kunnen worden genegeerd.

 
 

Jan Smit tekent ex-BZN-ers

De Volendamse sterren Jan Keizer en Anny Schilder hebben zich aangesloten bij de artiestenstal van Jan Smit.