Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Aanvullende disclaimer

25 JUN 2014

In aanvulling op de in de Algemene Gebruiksvoorwaarden Uitgaven TMG opgenomen disclaimer, geldt ten aanzien van de op deze pagina gepubliceerde informatie het volgende.

 

De informatie op deze pagina is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose en/of behandeling. Raadpleeg bij twijfel of onzekerheid altijd een arts of een andere zorgverlener, of bel in acute gevallen 112.

 

Het gebruik van informatie gepubliceerd op deze pagina en eventuele beslissingen die op basis daarvan worden genomen, is voor eigen verantwoordelijkheid. TMG en haar toeleveranciers sluiten iedere aansprakelijkheid voor het gebruik van de op deze pagina gepubliceerde informatie uit. 

 

De informatie gepubliceerd op deze pagina wordt met de uiterste zorg samengesteld en onderhouden. Niettemin staat de redactie niet in voor de (medische) correctheid, volledigheid en actualiteit daarvan. TMG is niet gehouden de informatie op deze pagina te actualiseren, aan te vullen of eventuele fouten te corrigeren. De informatie op deze pagina kan op elk moment worden aangepast, vervangen of worden verwijderd zonder dat TMG ter zake aansprakelijk is.

 

  

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.4 °C
ZO2
Beurs AEX
AEX 528.47
+ / - -0.04%
Gezondheid
E-health
Zorg&Gezin