Meer informatie

De mobiele uitgaven van De Telegraaf zijn gratis. Je betaalt alleen de kosten van het dataverkeer aan je operator. Dit verschilt per operator en per abonnement. Een flat-fee abonnement is aan te raden. Bezoek de site van je operator voor meer informatie.

Telegraaf.mobi werkt op toestellen die mobiel internet ondersteunen. Verder moet je telefoon de juiste internet instellingen hebben. Voor informatie kun je terecht op de site van je operator.

De iPhone app, Nokia app, Android app, BlackBerry app, Windows app en Java app zijn eenvoudige softwareprogramma's die op je toestel geinstalleerd moeten worden.

Heb je een vraag of opmerking? Mail dan naar feedbackmobiel@telegraaf.nl.

De Telegraaf op je mobiel

Altijd en overal toegang tot het spraakmakende en laatste nieuws!

Met de mobiele uitgaven van De Telegraaf mis je niets. Of het nu gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, Privé, DFT, Vrouw, DigiTaal of de autowereld, De Telegraaf houdt je op de hoogte!

Mobiele site

Toets Telegraaf.mobi in op de browser van je mobiel. Je komt dan automatisch uit op de onze mobiele site. Tip: sla de site op als bookmark in je mobiel!

iPhone app

Bezoek de App Store van Apple op je toestel en zoek op Telegraaf. De stappen die je moet doorlopen om de app te downloaden wijzen zich vanzelf.

Nokia app

Bezoek de Ovi Store van Nokia op je toestel en zoek op Telegraaf. De stappen die je moet doorlopen om de app te downloaden wijzen zich vanzelf.

Android app

Bezoek de Android Market op je toestel en zoek op Telegraaf. De stappen die je moet doorlopen om de app te downloaden wijzen zich vanzelf.

BlackBerry app

Bezoek de BlackBerry App World en zoek op Telegraaf. De stappen die je moet doorlopen om de app te downloaden wijzen zich vanzelf

Windows Phone App

Bezoek de Windows Marketplace op je toestel en zoek op Telegraaf. De stappen die je moet doorlopen om de app te downloaden wijzen zich vanzelf.

Java app

Controleer hieronder of je toestel geschikt is voor de app:

De app is te downloaden via SMS. Stuur MOBIEL naar 4422. Binnen enkele seconden ontvang je een gratis SMS met daarin een link voor het downloaden. De stappen die je moet doorlopen wijzen zich vanzelf.