Nieuws/Binnenland

WinterWedstrijd Braassemermeer

Door KiRae de Boer

Eindelijk is zaterdag het laatste ijs vertrokken uit de haven en kan er zondag weer gevaren worden in de winterserie van WV Braassemermeer. Ondanks uitstel voor race 3, kunnen alle wedstrijden gevaren worden. Bij de J22 gaat Gaston Loos er met de winst vandoor. In de Melges is het de NED117 die John den Engelsman verslaat. In de SW klasse gaat voorzitter Leo aan de leiding.

Met een windkracht 2-3 en zon lijkt het wel lente! En dat terwijl er gister toch echt nog ijs in de haven lag. Vandaag staan er voor de SW en de J22 weer twee wedstrijden op het programma, de J70 en de Melges 24 gaan voor drie.

Volgens planning

De eerste wedstrijd verloopt precies volgens de planning, maar bij het laatste voor de windse rak van de J22 klasse zakt de wind in. Voor de J70 en de Melges betekent dit uitstel voor hun laatste race van de dag. Na een tijdje komt de wind terug, verlegt het comite de baan en wordt de derde wedstrijd alsnog gevaren. Wel wordt deze ingekort bij de onderboei.

Aanmelden

10 Maart is de laatste serie van dit winterseizoen alweer. Meedoen? Aanmelden kan nog via wedstrijden@braassemermeer.nl.