Nieuws/Wat U Zegt

WUZmail: Over de balk

Door Ina Eggink

Pensioenfondsen gooien geld over de balk met het drukken van dure folders en het organiseren van informatiebijeenkomsten met een hapje en een drankje. Dat alles om uitleg te geven over het verlagen van de uitkeringen. Hadden ze maar zo veel moeite gedaan om het geld goed te beheren. Dat vindt H. Adema uit De Rijp. Geef uw mening.

H. Adema, De Rijp

Ik heb bij PME en PMT twee kleine pensioentjes. De laatste paarmaanden heb ik van PME en PMT enkele tientallen poststukkenontvangen waaronder dure folders die allemaal gingen over deverlaging van de pensioenuitkeringen.

 Als toetje kreeg ik nog eenuitnodiging voor twee speciale bijeenkomsten in theater De Vest inAlkmaar waarvan een van PME en een andere dag van PMT. In totaalzullen er op vijf plaatsen in het land bijeenkomsten georganiseerdworden. Op deze bijeenkomsten zal, u zult het welraden, gaan over hoe de pensioenuitkeringen ervoor staan met na deinformatie een drankje en een hapje en een optreden van JokeBruijs. Deze middag is niet alleen voor mij maar ook voor mijnvrouw. Zelfs de parkeerkosten voor mijn auto worden betaald.

 Graaghad ik gezien dat de pensioenfondsen alle mogelijkheden haddenbenut om de pensioenuitkeringen zo hoog mogelijk te houden en hetgeld niet over de balk te gooien aan dit soort overdreveninformatie verstrekking.