Nieuws/Binnenland

Enkhuizensloep presenteert nieuw model Enkhuizen 744

Door KiRae de Boer

Enkhuizensloep presenteert een nieuw model op Boot Holland Leeuwarden. Na de introductie van de 580 en 630 komt het familiebedrijf met de 744, een luxe tender. De Enkhuizen 744 is een volledig in eigen beheer ontwikkelde tender, getekend door de Enkhuizer scheepsarchitect Jan-Pieter Vredeveld.

De 744 heeft een luxueus interieur dat volledig aan te passen is aan de wensen van de klant. Een aparte toiletruimte, meerdere verdiepingen en ruime kookgelegenheid behoren tot de opties van deze snelle boot met het comfort van een klassieke sloep.

Indeling

De boot heeft een praktische doorgang naar de achterspiegel met geïntegreerd zwemplateau. De romp is geoptimaliseerd voor een zeer breed scala aan vaargebieden. Dankzij het onderwaterschip en de grote motoren is de 744 is staat om in alle comfort een hoge snelheid te behalen.

Boot Holland

Van 8 t/m 13 februari is Enkhuizensloep aanwezig op de beurs Boot Holland in Leeuwarden met de nieuwe 744.  Enkhuizensloep staat net als vorig jaar weer op stand 4029, vlak bij ingang West.