Nieuws/Binnenland

CRUISE

Star Clippers herhaalt Baltische route

Door KiRae de Boer

De nieuwe routes die zeil-en cruisespecialist Star Clippers in 2012 rond de Oostzee heeft opgezet zijn succesvol gebleken. Dat maakte eigenaar Mikael Krafft van Star Clippers onlangs bekend. Daarom vinden er ook in 2013 weer verschillende reizen in deze regio plaats.

Vooral de zeiltochten via Stockholm en St. Petersburg waren populair. De haven van St. Petersburg is het neusje van de zalm en deze stad aandoen met de Star Flyer is extra speciaal. In 2013 worden meerdere zeiltochten naar deze bestemming gemaakt.

Ook kortere cruises

Om passagiers een idee te geven hoe het voelt aan boord van de Star Clipper, zijn er ook wat kortere cruises toegevoegd aan het programma. Zoals van Amsterdam naar Hamburg en van Hamburg naar Oostende.

Kleiner

Omdat de Star Flyer veel kleiner is dan de conventionele cruiseschepen is het mogelijk om kleine havens aan te doen zoals Karlskrona en Sandhamm in Zweden.

Star Clippers

Star Clippers exploiteert 3 van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers kunnen de romantiek van het zeilen ervaren aan boord van een schip in een relaxte omgeving.

Meer informatie: Star Clippers