Nieuws/Binnenland

Signeersessie oceaanroeier Ralph Tuijn

Door KiRae de Boer

Op zondag 16 december presenteert oceaanroeier Ralph Tuijn zijn nieuwe boek 'Row with the flow'. Ralph is aanwezig in de winkel van Dekker Watersport voor een signeersessie.

Op 1 augustus 2012 begon oceaanroeier Ralph Tuijn aan de Trifinance Ocean Challenge, een recordpoging om als eerste soloroeier de Indische Oceaan over te steken van Australië naar het vasteland van Afrika. Een reis van circa 9000 kilometer over een van de lastigste wateren op aarde vanwege de sterke stromingen. Door technische tegenslag en slechte weersomstandigheden was zijn vertrek al twee maanden uitgesteld waardoor nog een nieuw gevaar dreigde: het orkaanseizoen. Toch koos Ralph ervoor om van start te gaan in Australië.

Wuppies

Row with the flow neemt de lezer mee naar de kuip van zijn roeiboot waar hij de meest onwaarschijnlijke avonturen beleefd. Dagen vooruit roeien en toch terug gezet worden door  sterke stromingen. Haaien smaken niet lekker. En het beste lokaas zijn de oranje wuppies van Albert Heijn. Dit zijn slechts enkele feiten uit zijn nieuwe boek.

Op zondag 16 december presenteert Ralph Tuijn zijn nieuwe boek. Ralph is aanwezig van 12.00-16.00 in de winkel van Dekker Watersport voor het signeren van zijn boek.