Nieuws/Nieuws

Lezersreis

Ga mee naar Texel!

.

Texel is gevormd door de zee, de wind en de mens. Hier vindt u natuurgebieden, brede zandstranden en dorpen waar u lekker kunt winkelen en eten. Met de fiets of met de auto ontdekt u in een paar dagen het hele eiland en neemt u – volledig uitgewaaid en uitgerust – de boot weer terug naar het vasteland.

.

Texel is in alle jaargetijden een heerlijke vakantiebestemming.. Dit Waddeneiland biedt unieke natuurgebieden, oude polders waar duizenden schapen grazen, karakteristieke oude vissersdorpen, badplaatsen met nachtelijk vertier en natuurlijk een prachtig zandstrand met een lengte van maar liefst 30 km.

Vanuit badplaats De Koog loopt u het Nationale Park Duinen van Texel in. Een prachtige bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen. De Koog is van oudsher een vissersdorp, dus bestel na de wandeling een lekkere grote portie kibbeling om weer op krachten te komen.

Op Texel wilt u natuurlijk de zeehonden zien. Breng een bezoek aan Ecomare. Hier ziet u zeehonden van dichtbij en leert u meer over de flora en fauna op en rond het eiland. Of stap aan boord van een garnalenboot en spot de zeehonden in hun natuurlijke omgeving: de Waddenzee!

Hotel De Cooghen*** - De Koog

Midden in het levendige centrum van De Koog staat hotel De Cooghen. Vanaf hier loopt u in enkele minuten het strand op of pakt u de fiets om het eiland rustig te verkennen.

Bij aankomst in het hotel wordt u ontvangen met een kop koffie en een punt appelgebak. Even nagenieten van de overtocht vanuit Den Helder.

Na een dag uitwaaien op het strand of in de bossen is het heerlijk relaxen in de wellnessruimte met sauna, Turks stoombad en solarium.

Voor het diner kunt u in het hotel blijven, maar in het centrum van De Koog zitten veel leuke restaurants.

Na het diner haalt u nog een afzakkertje in een van de bars voordat het hotelbed lonkt. De volgende ochtend staat een ontbijtbuffet met warme broodjes en vers fruit voor u klaar.

REISPERIODE EN PRIJS

1 augustus 2017 t/m 30 juni 2018

Vanaf €49 per persoon

Inbegrepen

• overnachting in tweepersoonskamer incl. ontbijt

• koffie met appelgebak in hotel op dag van aankomst

• eenmaal toegang tot wellness hotel

• verlenging t/m 4 nachten mogelijk

• prijzen p.p. o.b.v. 2 personen per kamer

Niet inbegrepen

• reserveringskosten à €19,50 per boeking • overtocht Den Helder – Texel v.v. • toeristenbel. ca. €2 p.p.p.n.

Reserveren

Tot en met 11 september 2017

Voor meer info en om te boeken kijkt u op www.kras.nl/LR83098 of belt u 088 – 088 58 86 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83098.

Alle lezersreizen vind je hier

 

Lees meer over