Nieuws/Binnenland
ExtraHet beste van De Telegraaf

Er heerste niet alleen een echte kerstsfeer maar ook een overwinningsroes

Volle bak bij kersvers driesterrenrestaurant

Door Menzo Willems

Kok Jannis Brevet en zijn vrouw Claudia in restaurant Inter Scaldes.
1 / 2

Kok Jannis Brevet en zijn vrouw Claudia in restaurant Inter Scaldes.

ANP

Kruiningen - Volle bak was het gisteravond in Nederlands kersverse driesterrenrestaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen. „Het was hartstikke gezellig”, vertelde de trotse chef-kok en eigenaar Jannis Brevet, wiens etablissement twee weken geleden in Amsterdam als derde restaurant in ons land een derde Michelinster kreeg uitgereikt.

Kok Jannis Brevet en zijn vrouw Claudia in restaurant Inter Scaldes.
1 / 2

Kok Jannis Brevet en zijn vrouw Claudia in restaurant Inter Scaldes.

ANP

Volle bak was het gisteravond in Nederlands kersverse driesterrenrestaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen. „Het was hartstikke gezellig”, vertelde de trotse chef-kok en eigenaar Jannis Brevet, wiens etablissement twee weken geleden in Amsterdam als derde restaurant in ons land een derde Michelinster kreeg uitgereikt.

Lees meer over