Nieuws
ExtraHet beste van De Telegraaf

Verwennerij op de Groenevecht

Schipper Bob Wierenga (l.) van de Lemsteraak Groenevecht en eigenaar Martin van Bourgonje van hotel-restaurant Merlet in Schoorl.

Schipper Bob Wierenga (l.) van de Lemsteraak Groenevecht en eigenaar Martin van Bourgonje van hotel-restaurant Merlet in Schoorl.

Ab Blauw

„Ik had liever een tosti gehad. Of onbeperkt spareribs eten.” Acteur/schrijver en creatief ondernemer Dirk Zeelenberg had aan boord meteen de lachers op zijn hand. Hij stak een beetje de draak met het geweldige eten van sterrenchef Jonathan Zandbergen van hotel-restaurant Merlet (*) in Schoorl.

Schipper Bob Wierenga (l.) van de Lemsteraak Groenevecht en eigenaar Martin van Bourgonje van hotel-restaurant Merlet in Schoorl.

Schipper Bob Wierenga (l.) van de Lemsteraak Groenevecht en eigenaar Martin van Bourgonje van hotel-restaurant Merlet in Schoorl.

Ab Blauw

„Ik had liever een tosti gehad. Of onbeperkt spareribs eten.” Acteur/schrijver en creatief ondernemer Dirk Zeelenberg had aan boord meteen de lachers op zijn hand. Hij stak een beetje de draak met het geweldige eten van sterrenchef Jonathan Zandbergen van hotel-restaurant Merlet (*) in Schoorl.