Nieuws/Buitenland

Dit is de slaapkamer waar Donald Trump ’golden showers’ zou hebben laten uitvoeren

— null

Ritz Carlton

Een van de opvallende dingen in het gelekte rapport over Donald Trump is een passage waarin staat beschreven hoe de toekomstige Amerikaanse president Russische prostituees op commando heeft laten plassen. Dat zou zijn gebeurd in de presidentiële suite van het Ritz Carlton Hotel in Moskou, met uitzicht op het Kremlin en het Rode plein.

Ritz Carlton

Trump doet het document af als ’nepnieuws’, maar diverse media schrijven over de het document dat al weken in omloop is. En daarin dus een bijzonder verslag van een bezoek van de Donald Trump in de presidentiële suite.

Ritz Carlton

De kamer heeft een oppervlakte van 237 vierkante meter. In de suite staat onder meer een grote piano en een bibliotheek. Het interieur is klassiek Russisch.

’Golden showers’

Donald Trump is een liefhebber van vrouwelijk schoon en de Russen zouden dit tegen hem willen gebruiken. In 2013 zou Trump een aantal prostituees in de presidentiële suite hebben besteld. Trump zou geweten hebben dat president Obama en zijn vrouw Michelle in dezelfde kamer zijn geweest en daarom zou hij het bed willen laten bevuilen.

Ritz Carlton

Vervolgens zou Donald Trump de vrouwen hebben laten plassen, een zogenaamde ’golden shower’. Dit werd allemaal opgenomen met camera’s van de Russische geheime dienst, de FSB. Dit materiaal zou allemaal gebruikt kunnen worden om Trump te chanteren.

ZIE OOK: Spionagerel Trump slaat in als een bom

Persconferentie Trump

Het is nog niet duidelijk of de beschuldigingen kloppen. Trump zal later vandaag een persconferentie geven. Dat zal waarschijnlijk rond 17.00 uur Nederlandse tijd gebeuren.