Nieuws/Wat U Zegt

Maassen heeft lef

OOSTERHOF, JOUK

OOSTERHOF, JOUK

Theo Maassen kreeg de Poelifinario prijs voor het beste cabaretprogramma. Zeer verdiend. Hij is geestig, heeft humor, is af en toe grof, maar heeft als enige cabaretier heel veel lef. Hij durft ’alle’ godsdienstwaanzin te kijk te zetten. In de jaren ’70/’80 waren onze cabaretiers in staat de christelijke en joodse religie tot de grond toe af te breken. Wat mij stoort is hoe de meeste cabaretiers tegenwoordig op eieren gaan lopen als het de islam betreft.

Jos Huisman

mojojojo559200
09 okt. 2017 11:17

Maassen is ranzige zelfingenomen vrouwenhater en nihilist. Dat zijn grapjes doel treffen bij racisten en extreem rechtsen verbaast mij niet. Alle godsdienstwaanzin? En wat is dat dan? Dat mensen een eredienst bezoeken? Dat mensen een boek lezen? Dat mensen de tien geboden proberen na te leven? Allemaal gruwelijk in de ogen van Maassen en anderen want zij hebben totaal geen principes. Die enorme leegheid in hun bestaan wordt afgewenteld op gelovigen die daarvan de schuld krijgen. Natuurlijk want nihilisten zijn zelf nooit ergens schuldig aan.

k75.anbe573
07 okt. 2017 13:11

Theo Maassen zou je kunnen vergelijken met Geert Wilders, beiden zeggen over de Islam de keiharde waarheid.

groen
07 okt. 2017 11:27

Hij heeft volkomen gelijk men durft niet meer zoals die linkse rakker Joep van Hek schijtert.

Klaas_Jan
05 okt. 2017 14:52

Dit zou verplichte kost moeten worden voor de mensen die hier inburgeren, het vrije woord en dat ook deze religie op een leuke wijze op de vingers getikt mag en moet worden! De wetten van de islam zijn alhier niet van toepassing, wil je dat wel dan moet je zo flink zijn en (teruggaan) naar een land waar dat wel het geval is.

berexstone
05 okt. 2017 13:58

Dat is inderdaad moedig en konsekwent bezig zijn! Maar je moet blijven oppassen voor het groeiend aantal mensen die geïnfecteerd zijn door het politiek-correcte virus: Charlie Hebdo bijvoorbeeld kreeg er de laatste tijd op sociale media stevig van langs, omwille van weer een spotprent over de islam. Het “Je suis Charlie“ is wel bijzonder snel vergeten. Ook opmerkelijk is dat dezelfde reageerders nooit bezwaar hebben gemaakt tegen vulgaire spotprenten over de katholieke kerk in hetzelfde weekblad.