Nieuws/Wat U Zegt

’Ouderen gedupeerd door Klijnsma’

STOFFELS, ANKO

Lezer G. van den Brink is niet te spreken over het beleid van Jetta Klijnsma. Heel andere woorden komen in mij op wanneer ik de column lees van Martin Visser over Klijnsma, laat deze lezer weten.

STOFFELS, ANKO

Zij heeft het voor elkaar gekregen om tienduizenden in de ellende te storten door de AOW leeftijd te verhogen. Velen die in de crisis zijn ontslagen en 55 jaar of ouder waren, kwamen na hun ww nooit meer aan de bak. Heeft men de pech ook nog een partner te hebben met een salaris of aow dan krijgt men ook geen bijstand. Nadat men is gestraft met een jaarlijkse boete omdat men heeft gespaard, mag men nu de spaarcentjes opsouperen. Niet tot de leeftijd van 65 maar tot 67 jaar.

G. van den Brink, Alkmaar

GJU
10 okt. 2017 15:34

PhWW en vele anderen.... Ook gesjeesde politici moeten tegenwoordig verplicht solliciteren op straffe van korting op hun wachtgeld. Klijnsma heeft gewoon gesolliciteerd en heeft diverse sollicitatiegesprekken moeten voeren met een brede afvaardiging van de Provinciale Staten van Drenthe. En blijkbaar vond die haar de beste van de sollicitanten. Dus heeft de PS van Drenthe de Koning geadviseerd haar te benoemen tot CdK. Kabinet Rutte-3 gaat een wet indienen voor CdK (en burgm) verkiezingen. Omdat het echter een grondwetswijziging betreft die zowel door de huidige Kamer als door de volgende Kamer moet worden goedgekeurd, zullen de eerste verkiezingen als alles vlot verloopt pas over 6 jaar plaatsvinden.

PhWW
10 okt. 2017 15:04

Gesjeesde politici krijgen altijd weer een leuk baantje als officiële handenschudder tegen een riant salaris......van onze centen.... Kennen jullie dat programma? Ik wel, al jaren.....

Theodores .Fr
10 okt. 2017 14:34

Maar wat ik het ergste vind dat ze daar nog voor beloond wordt doordat CdK wordt .U heeft het just verwoord v d Brink , ik heb al verschillende mensen tegen gekomen die begonnen te huilen van schaamte omdat dat ze door de maatregel van deze Mevr. in de bijstand terecht waren gekomen na hun hele leven te hebben gewerkt ,maar in het zicht van hun pensioen werden buiten geknikkerd met alle gevolgen van dien , en daarm vind ik het een grof schandaal dat ze daar zo voor beloond wordt terwijl ze zoveel mensen in de ellende heft gestort