Nieuws/Wat U Zegt

Brievencompetitie

’Problemen van Nederland oplossen’

ANP

De formerende partijen zijn er na langdurige discussie uit: Nederland gaat niet 500, maar zelfs wel 1500 vluchtelingen per jaar vragen om zich hier te vestigen.

ANP

Waar gaat dit in vredesnaam over? Vluchtelingen en zij die voorwenden dat te zijn, komen met tienduizenden per jaar. Het gaat er alleen maar om dat de men het wil laten lijken alsof de ene partij nog veel beter voor zijn naaste is dan de ander. Maar het probleem voor Nederland is dat voor die andere tienduizenden een oplossing moet worden gevonden. Een (nieuwe) regering heeft als primaire taak de problemen van Nederland op te lossen en niet om partijpolitieke idealen uit te venten.

Jan Oosterhof, Hellendoorn

Even serieus
09 okt. 2017 13:16

We gaan er deze keer alweer “Echt“allemaal op vooruit.De economie trekt harder aan als ooit te voren .Voor iedereen morgen het verzoek ramen en deuren gesloten te houden. Achteruit boeren is ook boeren.

astelt898
09 okt. 2017 07:53

weten de meeste Nederlanders niet dat wij op de laatste plaats komen eerst komt brussel en dan asielzoekers en dan criminelen de nederlandse burgers zijn alleen in tel als er verkiezingen zijn en voor de rest ben je niet belangrijk

Idefix
08 okt. 2017 23:13

Alles voor de carrière in Brussel ...Dat is waar het tegenwoordig bij het gros van de politici om gaat.

aem.heeffer939
08 okt. 2017 18:50

Zie hem toch weer eens smilen, dat stief-zoontje van Angela Merkel.

WK. 236
08 okt. 2017 15:54

Hoe maak je een land bewust kapot?,nou kijk naar ons komende Kabinet en je weet hoe het moet.

wheelboy
08 okt. 2017 13:24

Voor je heel de wereld opneemt zorg eerst eens voor je eigen bevolking .Zijn er zat die afhankelijk van de voedselbanken zijn. Of die niet naar de huisarts gaan ivm eigen bijdrage voor een recept . Of de bergen met kinderen die zonder te eten naar school gaan . Of de oudjes die vaak 50 jaar gewerkt hebben en dan ziekelijk worden en dan hun gehele pensioen aan zorg kunnen uitgeven ivm inkomensafhankelijkheid .En dan de keuze moeten maken zorg krijgen en verhuizen of geen suiker op brood . Of van zorg verstoken blijven . Of alleen AOW en afhankelijk zijn van hun kinderen omdat ze de rekeningen niet betalen kunnen . Nee we nemen er nog 1500 meer op .Bah