Nieuws/Wat U Zegt

Brievencompetitie

’Barmhartigheid leidt vaak tot ondergang’

ANP

Uit informatie van de formatietafel blijkt, om tegemoet te komen aan de wensen van D66 en CU, het aantal door Nederland vrijwillig op te nemen vluchtelingen, wordt verhoogd naar 1000 per jaar.

ANP

Dit omdat de uitbreiding van het kinderpardon, juridisch onhaalbaar blijkt. De partij politiek krijgt dus duidelijk voorrang op het landsbelang, waarbij de meerderheid van de bevolking ervan overtuigd is dat, kampende met een woningnood, Nederland reeds nu overbevolkt is. Barmhartigheid hoe goed ook bedoeld, heeft in de geschiedenis bewezen, vaak tot de ondergang te leiden.

J.C.Rosmolen, Bleiswijk

r.mondelaers1948739
09 okt. 2017 08:41

Het inburgerings proces hebben we nog steeds niet onder de knie. Richt de energie op het oplossen hiervan zodat immigranten volwaardig kunnen meedraaien in onze nederlandse samenleving. En ja, dat betekent dat we tijdelijk nee zullen moeten verkopen. Dat is een volstrekt legitieme reden om even wat minder sympathiek te zijn! Zet daar een ruimhartig kinderpardon tegenover. Het is onbarmhartig en beschamend om kinderen die hier geboren en opgegroeid, zich voor meer dan 100% hier thuis voelen naar een voor hen onbekend buitenland te sturen.

astelt898
09 okt. 2017 08:01

partij en eigenbelang bestaat al heel lang sinds de jaren 70 hebben de alle kabinetten de werkende burgers alleen maar gestraft en bedrogen en toen is de criminaliteit gestegen toen ze iedereen van buiten westeuropa maar binnen lieten tegenwoordig durven veel ouderen niet meer de straat op omdat de kans groot is dat je beroofd en in elkaar geslagen wordt en zelfs thuis ben je niet veilig en dan durft de politiek nog te beweren dat de misdaad gedaald is

aem.heeffer939
08 okt. 2017 18:48

Noemt men dat barmhartigheid ? Of is het simpelheid van geest ?? Hoeveel lieden die hier , na lang touwtrekken door asiel-advocaten, niet mogen blijven zijn daadwerkelijk uitgezet ?? Welk pardon is er nu weer in de maak ?? Realiseert men zich dat wat nu binnen gaat komen levensgevaarlijk is ?? Als er een aanslag wordt gepleegd wie treedt dan af ??

Even serieus
08 okt. 2017 17:21

Mark zwerft zeker weer elders over de wereld??

zwanelia603
08 okt. 2017 13:45

Door de manier waarop Mario Draghi van de Europese Commissie elke maand€ 60 miljard weg geeft aan banken en grote bedrijven zou men gaan denken hier te maken hebben met gratis geld. Niets is echter minder waar het betekend iedere maand een aderlating van 66,60 euro per persoon per aangesloten lidstaat. Hopend Dit te kunnen handhaven met in het verschiet het uitleveren van de welgevulde Nederlandse pensioen en zelfs spaarpotten is het doel waarna Rutte Pechthold met hun Rutte 3 streven. Dit geheel wordt gecompleteerd door 2 lieden samen vormend CDA en CU. Die door hun aanvullende extra vluchtelingenimport, hopen Nederland in een armzalig oord van armoede en bevattelijk voor de knoet te schapen. Hun voorland (Colijn) bewijst dat alleen een dergelijk klimaat gunstig is voor een dergelijk CU en CDA christendom. En dan de oppositie SP en GL die ook al geen zicht bieden op enig intomen van voornoemde verarming. Immers beiden stammen af van een communistisch regiem met de macht bij de enkeling en zelfs miljoenen slachtoffers. Blijft over Wilders die door zijn geïsoleerde manier van werken en het alsmaar bij woorden tot zelfs stickertjes laten ook al geen enkele soelaas biedt. Betekent dit dat Rutte 3 ongestoord zijn gang kan gaan? Of gaan Nederlanders eindelijk eens bij hun zelf te rade en worden in of door hun daden eindelijk eens boven zichzelf en lijdzaamheid uitgetild.