Nieuws/Wat U Zegt

Brievencompetitie

’Meer vluchtelingen dan verwacht’

ANP

Volgens de verwachtingen komen volgend jaar 37.000 vluchtelingen naar ons land. Door de Turkije-deal komen een groot aantal vluchtelingen naar Europa, die over de EU-landen worden verdeeld.

ANP

Met uitzondering dan van landen als Polen, Hongarije en Tsjechië. Ook worden er elk jaar 500 vluchtelingen uitgenodigd om zich in ons land te vestigen. Van de formatietafel komt het bericht, dat dit aantal wordt uitgebreid tot 1000 asielzoekers. De CU wilde zelfs gaan tot 1500 asielzoekers. Dit stond een half jaar geleden in geen enkel verkiezingsprogramma. We zijn dus weer bij de neus genomen. En bovendien koren op de molen van Geert Wilders.

Jan Muijs, Tilburg

Darryl Oost
09 okt. 2017 07:19

De meesten zijn geen vluchtelingen, maar gewoon asielzoeker, zie ook de foto. Als dit vluchtelingen zouden zijn, dan hadden ze in het woongebied wat ze “ontvlucht“zijn, echt niet 4 (!) kinderen op de wereld gezet. De kinderen worden alleen maar gebruikt om de asielaanvraag extra lading te geven.

Idefix
08 okt. 2017 23:09

Wat is nu je probleem? Dat er weer zoveel handophouders bijkomen of dat Geert er baat bij heeft??

ottoarno
08 okt. 2017 21:02

Er is een groot tekort aan huizen , zozeer zelfs dat dit nog vele jaren het geval zal zijn. Hoe denken de Dames en Heren poltieke leiders de tienduizenden instromers dan op te vangen ?? Weer zo“n staaltje van korte termijn denken ??? En daar moeten we dan maar weer vertrouwen i n stellen ????

aem.heeffer939
08 okt. 2017 18:43

Een heel oud liedje : “ Wie gaat dat betalen, wie heeft dat besteld. Wie heeft zoveel ping ping ping en wie heeft zoveel geld ???“.