Nieuws/Nieuws

Voor u gevonden: Cadillac met bubbelbad en BBQ

Door door Bart Oostvogels

Een vakantie op wielen, dat is deze Cadillac Eldorado. Eerst in het bubbelbad, daarna BBQ-en en de avond afsluiten met een flink glas whiskey.

Acht wielen

Nee, deze Cadillac Eldorado uit 1977 is niet standaard. Het feit dat hij al acht wielen heeft, geeft aan dat we hier met een speciale auto te maken hebben. Oorspronkelijk reed deze Caddy rond in Texas met slechts vier wielen, maar een knotsgekke Australiƫr haalde hem naar Down Under en ging aan de slag.

Aan de voorzijde van de auto bevindt zich nu een uitklapbare BBQ, terwijl er net voor de kofferbak een heus bubbelbad is geplaatst. Daarnaast kun je het feest nog binnenin voortzetten, want ook aan een TV is gedacht. Een whiskey-bar is te vinden in de kofferbak.

Veiling

Wat dat allemaal moet kosten? De huidige eigenaar had hem onlangs particulier te koop gezet voor een bedrag van 71.500 Amerikaanse dollars. Maar helaas, niemand had interesse. Via het Australische veilinghuis Shannons Australia waagt hij nu opnieuw een poging. Deze zomer wordt hij naar verwachting afgehamerd tussen de 24.000 en 32.000 dollar.