• Privé
 • Column Evert
 • Privé TV
  • Privé TV
  • Bubbels
 • Digitaal
 • Abonnement Weekblad
  • Voorwaarden
 • Puzzel oplossingen

SNELNIEUWS

Donderdag 11 februari

Slagter relativeert liefde

Hoewel meerdere bronnen toch echt anders beweren, relativeert Jan Slagter zijn relatie met Lilian Marijnissen.
 

Zat Youp achter grappen?

VIDEO - Het eerste Nederlandse Correspondents Dinner is met 2,7 miljoen kijkers een grote hit gebleken.
 

Bridget kan nog niet optimaal genieten van prille liefde

Relatie al op de proef gesteld

Terwijl Bridget Maasland (41) en haar knappe cameraman Wim Adam (39) nog in de fase van hun relatie verkeren waarin er geen vuiltje aan de lucht hoort te zijn, moeten de twee zich nu al opmaken voor een pittige beproeving van hun liefde…
 

Irene: 'Die man is ziek'

Irene Moors werd zeer verrast door de onaangename uitspraken. "We hebben te maken met iemand die ziek is."
 

Medium haalt uit naar Irene

VIDEO - Medium Robbert van den Broeke doet nare uitspraken over Irene Moors in gelekte tapes.
 

Twitteraars enthousiast over mogelijk showbizzkoppel

'Jort en Eva leuk setje'

De kijkers van het eerste Correspondents Dinner zien het helemaal zitten: Jort Kelder met Eva Jinek. Op Twitter wordt er druk gespeculeerd. De twee zijn online al uitgeroepen tot hét showbizzkoppel van 2016.
 

Khloé en ex samen gekiekt

FOTO'S - Khloé Kardashian en Lamar Odom zijn voor het eerst samen gefotografeerd sinds de basketballer uit het ziekenhuis is ontslagen.
 

Kim showt lijf na baby

FOTO - Kim Kardashian maakte haar debuut weer in het openbaar tijdens New York Fashion Week, uiteraard in een doorschijnend niemendalletje.
 

Madonna mist zoon vreselijk

FOTO - Madonna moet haar zoon Rocco al veel te lang missen, omdat hij niet terug wil keren naar zijn moeder.
 

Hailey houdt van Justin

Hailey Baldwin, die de laatste tijd opvallend veel tijd doorbrengt met Justin Bieber, zegt dat ze van de zanger houdt.
 

Eerste Correspondents Dinner in ons land drukbezocht

BN'ers lopen galadiner plat

Het lijkt wel of heel bekend Nederland zich woensdag heeft verzameld in de Beurs van Berlage om de eerste editie van het Correspondents Dinner in ons land bij te wonen. Twee vrijgezelle BN'ers leken wel érg close!
 

Kendall Jenner eist tien miljoen schadevergoeding

Kendall Jenner is niet blij dat een bedrijf haar foto heeft gebruikt om huidbehandelingen te promoten. Het model eist 10 miljoen dollar (8,8 miljoen euro) schadevergoeding.
 

Jan Slagter reageert op grap Rutte

Jan Slagter kon woensdagavond niet lachen om de grap die over hem werd gemaakt tijdens het Correspondents’ Dinner in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
 

Jan snel weer aan het werk

Jan de Hoop is vanaf 22 februari weer te zien bij het RTL Ontbijtnieuws. De presentator, die begin deze maand geopereerd werd aan zijn schouder, moet nog een weekje uitrusten.
 

Arie Boomsma op roze wolk

FOTO - Arie Boomsma en zijn vrouw Romy zitten op een roze wolk sinds de geboorte van hun dochtertje Bobby Jo. Dat deelt hij maar wat graag op Instagram.
 

André Hazes Jr. geeft naam Monique prominente plek

Dré zet liefdestattoo

FOTO - Hij doet nooit erg geheimzinnig over hoe gek hij is op zijn grote liefde Monique. Maar nu kunnen zelfs wildvreemden aan hem zien van wie André Hazes Jr. zoveel houdt.
 

Zorgen om magere Sam

FOTO - Het gaat hard met de afvalrace van Sam Smith. De zanger is zoveel afgevallen dat zijn fans zich zorgen beginnen te maken.
 

Joop herstelt tijdens cruise

Volgens eigen zeggen is Joop Braakhekke (74) nu ‘schoon’. Tijd om na maanden van onzekerheid weer eens iets leuks te gaan doen.
 

Branson aangevallen door haai

FOTO’S - Richard Branson heeft een uiterst hachelijk avontuur beleefd. De 65-jarige multimiljardair is aangevallen door een haai en raakte daarbij gewond.
 

Jan kan er niet om lachen

Jan Slagter kon tijdens het Correspondents' Dinner in Amsterdam niet lachen om de grap van premier Rutte over zijn 31 jaar jongere vriendin, de dochter van Jan Marijnissen.
 

Broer Angela ontgoocheld

"Stuiptrekkingen, schuimbekken en hij had alles omgegooid", vertelt de broer van Angela Groothuizen aan Privé TV over hoe hij zijn vergiftigde herdershonden in zijn tuin aantrof.
 

’Momo is een zielige, achterbakse loser’

Woede om soap ex Sylvie

„Een zielige, achterbakse loser.” Fans van Sylvie Meis laten geen spaan heel van haar ex-vriend Maurice ’Momo’ Mobetie, die dreigt een boekje open te doen over hun relatie in een reallifesoap.
 

Voorzichtig met nieuwe vlam

Door eerdere mislukte relaties, is Bridget Maasland wat voorzichtiger geworden met het van haar gevoelens. Met haar nieuwe vlam, cameraman Wim, wil ze het ditmaal anders aanpakken.
 

Kort geding ingetrokken

Oud-schaatser Hans van Helden ziet af van het kort geding dat hij had aangespannen tegen sportjournalist Erik Dijkstra en uitgeverij Carrera. Het boek blijft verkrijgbaar.
 

Mark over diner: ’Doodeng’

Premier Mark Rutte vond het doodeng dat hij woensdagavond live op de Nederlandse televisie grappen ging maken tijdens het eerste Nederlandse Correspondents Dinner. ''Doodeng, ik vind het echt heel spannend'', zei Rutte.
 

'Shia zet tante uit woning'

Transformers-ster Shia LaBeouf wil zijn tante uit haar appartement in Manhattan in New York zetten. De acteur probeert zo zijn geld terug te krijgen dat hij in het verleden aan zijn oom uitleende, meldt Page Six.
 

Al enkele weken stapelverliefd op cameraman

Bridget valt voor collega

FOTO'S - Bridget Maasland heeft het geluk in de liefde weer gevonden. De presentatrice, die dinsdagavond haar laatste uitzending bij Shownieuws presenteerde, is verliefd op een cameraman.
 

André van den Heuvel (88) overleden

De Nederlandse acteur André van den Heuvel is dinsdagochtend in zijn woonplaats Amsterdam op 88-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn dochter laten weten.  
 

Martine Bijl in Sesamstraat

Martine Bijl speelt een rol in Sesamstraat, ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van het kinderprogramma.
 

Tulp naar Jandino vernoemd

Je telt als ster pas écht mee als er een bloem naar je is vernoemd. In dat opzicht is Jandino Asporaat binnen: De Jandino Tulp is een feit.
 

Chantal is haters beu

BN’ers als Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Waylon willen dat het op social media weer een beetje gezellig wordt.
 

Blunder met Eddy Wally

Eddy Wally aan de beterende hand.” Die pijnlijke kop verscheen woensdag in Belgische media; de zanger overleed afgelopen weekeinde...
 

'Het is te droef voor woorden'

Onder één dak met ex

In het leven van de bijna drie jaar geleden gescheiden Candlelight-presentator JAN VAN VEEN (71) is de romantiek momenteel verder weg dan ooit.
 

Zo luxe huurt Beyoncé via Airbnb!

Queen B is ook Queen Airbnb. Mariët Oosterwijk laat in Privé TV zien waar de ster bijkwam van haar Super Bowl-optreden en heeft tips voor haar verblijf in Amsterdam. Presentatie: Maarten Steendam.  
 
Zat Youp achter Ruttes grappen?
Het eerste Nederlandse Correspondents Dinner is met 2,7 miljoen kijkers een grote hit gebleken....