• Privé
  • Privé TV
    • Privé TV
    • Bubbels
  • Abonnement Weekblad
    • Voorwaarden
  • iPad

SNELNIEUWS

Woensdag 10 december

RiRi, Kanye en McCartney

Rihanna heeft dit weekend een nieuw nummer online gezet. Het liedje is een samenwerking met niemand minder dan Kanye West en Paul McCartney.
 

Huis Adriaan van Dis te koop

Adriaan van Dis heeft zijn huis in het Gelderse plaatsje Eefde te koop gezet. Voor 769.000 euro krijgt de koper een landhuis én een gastenverblijf.
 

Carrière gaat voor de liefde

Boula en Miss gescheiden

Khalid Boulahrouz en zijn vriendin Yasmin Verheijen moeten een belangrijke dag in hun carrière alleen doorbrengen. Hij speelt ziondag de klassieker tegen Ajax terwijl zij strijdt voor de titel Miss Universe 2015 in Miami.
 

George op dieet door Amal

George Clooney moet van zijn kersverse vrouw op dieet. Amal vindt het maar niks dat de acteur sinds de bruiloft flink wat kilo's is aangekomen.
 

Identiteitsfraude Chris

Chris Brown is het slachtoffer geworden van identiteitsfraude. Zijn identiteitsbewijs uit de gevangenis is in verkeerde handen gekomen.
 

Schulden bij de Belastingdienst

Addy gered na modeshow

De geplande veiling van de inboedel van de couturezaak van Addy van den Krommenacker lijkt nu definitief van de baan. Dat heeft de couturier na afloop van zijn show aan het publiek verteld.
 

Kylie gaat wél naar school

Kylie Jenner is helemaal niet gestopt met school. Het halfzusje van Kim Kardashian zegt dat ze nog gewoon iedere dag met school bezig is.
 

Komst baby kwam goed uit

Lieke van Lexmond was bang dat haar rol in de speelfilm Michiel de Ruyter niet door zou gaan door haar zwangerschap, maar dat kwam juist wel goed uit.
 

Esmee door bij Voice Uk

De Nederlandse Esmee Denters was vanavond te zien in de Britse The Voice. De zangeres wist de coaches één voor één te imponeren.
 

LiLo spot met ziekte

Lindsay Lohan heeft een halfnaakte selfie gedeeld met een bizarre verwijzing naar het chikungunya-virus.
 

Kanye voor The Jetsons film

Warner Bros werkt aan een rentree van de populaire serie The Jetsons. Voor Kanye West zou een rol zijn weggelegd.
 

Swift deelt sexy kiekjes

Taylor Swift geniet momenteel van een zonnige meidenvakantie in Hawaii met de muzikale Haim zusjes.
 

Verjaardagsplaten Yoko

Ter gelegenheid van haar 82e verjaardag op 18 februari brengt Yoko Ono twee speciale singles uit.
 

Van Broadway naar West End

Cooper tijdelijk naar Londen

Bradley Cooper kan Londen binnenkort zijn nieuwe woonplaats noemen. De acteur staat binnenkort op West End.
 

Julia regisseert Bat-kid film

Julia Roberts gaat een film regisseren over het leven van het inmiddels wereldberoemde jochie Miles Scott.
 

Coens 'drama' vlucht voorbij

Coen zat in een vliegtuig dat problemen had waardoor hij naar eigen zeggen een drama service achter de rug heeft.
 

Robbie op de vuist met Page

Led Zeppelin gitarist Jimmy Page is niet van plan om Robbie Williams z'n zin te geven.
 

Beyoncé pikt Feyoncé niet

Beyoncé is niet te spreken over de Feyoncé spullen die Etsy te koop heeft en neemt juridische stappen.
 

Moeder Bastiaan van Schaik overleden

Verdrietig nieuws voor Bastiaan van Schaik. Zijn moeder is zaterdag overleden. Dat laat de stylist via Instagram en Twitter weten.
 

'Kim wil weer naakt'

Als het aan Kim Kardashianligt, staat ze binnenkort weer naakt voor de camera. Er is één maar: ze wil dit doen als ze in verwachting is en dat is nog niet het geval.
 

J.Lo laat nog niets doen

Jennifer Lopez sluit niet uit dat ze in de toekomst een bezoekje brengt aan een plastisch chirurg. "Ik heb tot nu toe nog niks aan mijzelf laten doen. Misschien over tien of vijtien jaar"
 

'Je komt nogal dom over Peter R. de Vries'

Hans Teeuwen gaat los

VIDEO  - Donderdag gaf Peter R. de Vries zijn mening over de cartoonisten van het Franse blad Charlie Hebdo. Dat schoot Hans Teeuwen in het verkeerde keelgat.
 

Dochter 'Joey' wist het beter

Matt LeBlanc raakt maar niet uitgepraat over Friends. In een interview vertelt hij hoe zijn dochter op zijn alter-ego en de beroemde zin 'How you doin?' reageerde.
 

Mc. Dreamy gaat scheiden...

Doktor Mc. Dreamy gaat scheiden. Patrick Dempsey en zijn vrouw Jillian Fink hebben na een huwelijk van vijftien jaar besloten uit elkaar te gaan.
 

Jennifer Lopez emotioneel

Wanneer J.Lo de kleine Hope het liedje Let It Go uit de film Frozen hoort zingen tijdens een auditie van American Idol houdt de zangeres het zelf niet droog.
 

...net als Mandy Moore

Nog meer celebrities die gaan scheiden. Ook Mandy Moore en haar echtgenoot Ryan Adams zijn uit elkaar na een huwelijk van zes jaar.
 

De verbeten strijd van ’kroepoekje’ Sandra Reemer:

'Ik móest stoppen met alles'

Een nieuwe tijd is aangebroken voor Sandra Reemer. De zangeres zwoor na gedonder in de formatie The Dutch Divas het artiestenleven af. Maar, vier jaar later keert ze op haar schreden terug.
 

Weesie niet trots op affaire

Dominique Weesie heeft er een heftige tijd op zitten. Een overleden zoontje, een affaire en een scheiding. "Ik ben er niet trots op. Vind het eigenlijk een heel slecht verhaal".
 

Shirma kent geen jaloezie

Shirma Rouse heeft samengewerkt met grote artiesten, maar jaloers op hun succes is ze nooit geweest. "Jaloezie is een vreselijke ziekte waar ik, thank God, nog nooit last van heb gehad".
 

'Charlize heeft de ware'

Charlize Theron en Sean Penn zijn nog steeds heel erg gelukkig samen. "Ze zijn heel serieus, Charlize denkt dat hij de ware is", vertelt een bron aan People.
 

Thekla blij met geheim

Thekla Reuten weet goed uit de publiciteit te blijven. Zelfs haar relatie met collega Gijs Naber hield ze twee jaar geheim.
 

Bram 'al jaren in de rouw'

Bram Moszkowicz lijdt al jaren vreselijk onder de gevolgen van de hersenbloeding van zijn vader Max Moszkowicz sr.. "Ik denk dat ik wel kan zeggen dat het sindsdien niet beter met mij is gegaan."
 
Victor Löw draait door
Zondagavond 20:00 is er weer een nieuwe aflevering van Moordvrouw bij RTL. Met daarin een...