Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Zondag 24 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Vajèn grote hit in The Voice Kids

17 FEB 2012

Het optreden van zangeres Vajèn in The Voice Kids is ingeslagen als een bom. Ze wordt al gezien als potentiële winnares.

Foto: BLAUW, AB

"Ze is zó uit een sprookje weggelopen. Als ze zingt raak je gewoon in vervoering...", oordeelt Marco Borsato, die dolblij is dat Vajèn hem als coach koos.

Kim Kötter zegt op twitter: "Vajèn is een engeltje! Een model/miss in wording!" Monique Smit doet alvast een voorspelling: "Winnaar van The Voice Kids 2012." Net als Carice van Houten: "We got a winner." Nicolette van Dam: "Wat is ze mooi en wát een stem. helemaal fan van Vajèn!" Jochem Myjer: "En weer pakt Borsato de potentiële winnaar."

De 13-jarige Vajèn van den Bosch werd bekend als hoofdrolspeelster Lila in de Efteling-musical Droomvlucht. Ze is volop bezig met haar talent. "Ik zit nu op het havo/vwo en ik volg daarnaast balletles, klassiek en jazz, en zangles. Ik zit in een talentenklas en ik doe ook aan toneel", vertelde ze in een interview over de musical. Jamai speelt ook in Droomvlucht. Hij zegt: "Vajèn is een supertalent en absoluut een ster in de dop."

Ella, de kleindochter van Tineke de Nooij, was ook te zien in The Voice Kids vrijdagavond. Voor haar jazznummer draaiden de coaches zich niet om.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
O2
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%
Wordt deze Miss het Koffermeisje?
Simone (19) wist alle ogen op zich gericht tijdens de verkiezing Miss Beauty of Gelderland. Ze mag...