Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!

SNELNIEUWS

Maandag 25 september
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

'Ronald de Boer leidt dubbelleven'

17 NOV 2010 Evert Santegoeds

Ronald de Boer en zijn echtgenote Sharon zouden fikse huwelijksproblemen hebben. De 40-jarige oud-topvoetballer en zijn vrouw, die samen drie dochters hebben, zijn in Amsterdam-Zuid het gesprek van de dag. Daar wordt gefluisterd dat Ronald er 'wel een jaar of twee' een dubbelleven op na heeft gehouden met een boutiquehoudster.

Sharon de Boer, de moeder van zijn drie dochters, kreeg argwaan en ontdekte de escapades van haar man. Haar beslissing om te scheiden lijkt op dit moment vast te staan. Schoonvader en zaakwaarnemer Rob Cohen heeft de twee op het hart gedrukt er met niemand over te praten. De Febo-miljonair heeft nog hoop dat veel praten misschien een oplossing kan zijn voor zijn dochter Sharon en Ronald.

Katar

De 40-jarige Ronald, de tien minuten oudere broer van Frank, eindigde zijn internationale carrière twee jaar geleden in de oliestaat Katar. Zij hebben er een schitterend huis met een zwembad van 9 bij 5, dat overigens geen luxe is wanneer de temperatuur kan oplopen tot 50 graden in de schaduw. Ronald werd wedstrijdcommentator en handelde in de hoofdstad Doha in onroerend goed. Hun huis in Abcoude hielden ze aan. Tijdens een van die bezoekjes aan Amsterdam zou De Boer, reeds een flinke tijd geleden, gevallen zijn voor de charmes van zakenvrouw Suze van Rozelaar.

Zij heeft in de trendy Cornelis Schuytstraat de modezaken Charly en Charly Ensuite, waar tout bekend Nederland komt. Dat doen ze overigens ook bij Suzes vader, plastisch chirurg en Botox-specialist Leo van Rozelaar. Haar broer Jacob had een kortstondige relatie met Gordon. Niet ver van Suzes winkels zou zij een appartementje hebben dat regelmatig het decor moet zijn geweest van Ronalds verboden nachten.

Tussen Ronald en Sharon zou de 'koek gewoon op' zijn geweest. Ze timmerden samen nooit veel aan de weg. Sharon had haar eigen leven, fitnest en tennist veel, maar speelde zich als voetbalvrouw niet heel erg in de kijker. „Maar volgens mij zijn deze problemen van heel recent, en kan het dus niet lang geleden zijn dat Sharon achter het geheim van haar man kwam”, vertelt een ingewijde.

Bom gebarsten

Dat komt overeen met wat andere bronnen weten: „Vorige week moet thuis de bom zijn gebarsten. Afgelopen weekend hebben ze het namelijk allebei aan wat vrienden verteld. Sindsdien zijn ze niet meer samen.”

Hoe de afloop ook zal zijn, voor de drie dochters van het paar is de breuk nu al een drama. De oudste twee, Maxime (18) en Demi (15), wonen overwegend bij Ronald in Katar en hebben daar een internationale school bezocht. Maxime vliegt al jaren businessclass heen en weer tussen haar vrienden in Nederland en haar ouderlijk huis in de miljonairsstaat. Op haar Facebook-pagina schrijft zij enkele dingen die, voor de goede verstaander, duidelijk slaan op de situatie thuis. Wat dan opvalt is dat zij niet als vanzelfsprekend de zijde van haar moeder kiest. Haar jongste zusje Brooke (10) is veel bij Sharon te vinden.

Waar Ronald de Boer verblijft wordt niet duidelijk. Suze van Rozelaar is volgens het in haar winkels aanwezige personeel „even met vakantie. Zij wordt volgende week pas terugverwacht.”

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
16.5 °C
O3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - +0.12%
Shane bedankt maatjes in het Frans
Het zoontje van Patrick Kluivert, Shane, mocht gisteren tien kaarsjes uitblazen. Op Instagram...