Zoeken
  Zoeken met  
11.1 °C
OZO3
 
files 120
139 km.
euro95
diesel
1,811
1,491
 
 

SNELNIEUWS

Woensdag 16 april
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie
wo 14 apr 2010, 06:00

Huwelijk Raymond van Barneveld voorbij?

van onze redactie
Raymond en Sylvia van Barneveld trekken na dertien jaar vermoedelijk de stekker uit hun huwelijk. De breuk zou te wijten zijn aan zijn overspel én humeurige buien. Raymond heeft deze week de echtelijke woning in Den Haag verlaten. Hun drie kinderen Mike (19), Daisy (16) en Patty (15) blijven bij hun moeder wonen. Een reportage staat deze week in weekblad Privé.

Raymond van Barneveld Foto: Ad van Hasselt

Raymond (41) en Sylvia (45) hebben al jaren een stormachtige relatie. Vijf jaar lang heeft het stel gevochten om hun huwelijk te redden. Raymond zocht zijn geluk, zo schrijft het weekblad, regelmatig buiten de deur, maar heeft dit altijd ontkend.

Sylvia streek keer op keer haar hand over haar hart en nam hem terug. Maar zijn overspel was niet het enige probleem: ook reageerde hij al zijn tegenslagen en frustraties af op zijn vrouw.

Als hij een partij verloor, was hij niet te genieten. De kans dat Sylvia Raymond nu weer vergeeft en hem terugneemt, is nihil. Toen hij ooit wilde vertrekken om bij een minnares te gaan wonen, zei ze tegen hem: „Eens eruit, nooit meer erin!”


Pauw en Witteman stoppen ermee
Jeroen Pauw en Paul Witteman stoppen na dit seizoen met hun talkshow. Onze eigen Jan Uriot vertelde...