SNELNIEUWS

Woensdag 28 september
 
 
Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie

Nieuw programma John van den Heuvel

20 SEP 2011

HILVERSUM - John van den Heuvel, misdaadverslaggever van De Telegraaf, krijgt een nieuw tv-programma bij RTL 4. Onder de noemer Recht Gezet! jaagt Van den Heuvel komend voorjaar acht afleveringen lang op oplichters, malafide bedrijven en internetfraudeurs. Ook gaat hij langs bij overheidsinstellingen en grote ondernemingen die burgers proberen af te poeieren.

John van den Heuvel
John van den Heuvel
Foto: Ab Blauw

,,Het programma komt op voor de gewone man die onrecht is aangedaan, maar niet over de financiële middelen beschikt om dure advocaten in te huren”, zegt Van den Heuvel. Volgens hem heeft de verslechterde economische situatie nogal wat negatieve bijeffecten. ,,Bedrijven bezuinigen op klantvriendelijkheid, ondernemers lappen garantiebepalingen aan hun laars en steeds vaker proberen criminelen via op het oog lucratieve internetkoopjes argeloze burgers te bedonderen.”

Volgens de misdaadverslaggever gaat Recht Gezet! verder dan Das je goed recht dat hij in verleden voor SBS 6 maakte. ,,De onderwerpen zijn steviger en de confrontaties heftiger. En Recht Gezet! is niet gesponsord.”

20.0 °C
WZW5
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 452.48
+ / - +1.04%
Fred: heel persoonlijke collectie
Stylist Fred van Leer is aan het ontwerpen geslagen voor Shoeby en heeft daarbij iets heel intiems...