Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

SNELNIEUWS

Donderdag 24 augustus
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

'Geen seks op Robinson-eiland'

30 NOV 2011

Patrick Martens, die net niet de finale van Expeditie Robinson haalde, begrijpt dondersgoed waarom er nooit liefdesrelaties opbloeien tijdens het programma. "Seks is wel het laatste waar je aan denkt!"

Acteur Patrick Martens
Acteur Patrick Martens
Foto: AB BLAUW

De acteur, vooral bekend van de televisieserie Zoop, vertelt in Weekend dat hygiëne ver te zoeken was tijdens de expeditie. "Tsja, je neemt geen douche, je poetst je tanden niet, je wast je niet, je staat je in zee schoon te spoelen; mensen worden er niet aantrekkelijker op op zo'n eiland, kan ik je vertellen."

's Nachts werden de deelnemers belaagd door ratten en hun behoefte deden ze in de bosjes. "Het toilet was een schop, daar ging je mee de bosjes in en je groef een kuil. Er was geen wc-papier, dan ging je gewoon erna lekker de zee in. (...) Maar ja, je eet ook niet, dus ik ben negen dagen achter elkaar niet naar de wc geweest." Patrick, die een relatie heeft met musicalster Freek Bartels, is tijdens zijn deelname aan het programma tien kilo afgevallen.

De finale van Expeditie Robinson wordt donderdagavond om 20:30 uur uitgezonden op RTL 5. Sascha Visser, Tanja Dexters en de Vlaamse vj Niko strijden om de hoofdprijs van 50.000 euro.

Volg De Telegraaf ook op Facebook, op Hyves en op Google+

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
18.4 °C
W3
Beurs AEX
AEX 519.36
+ / - 0.0%