SNELNIEUWS

Vrijdag 9 december
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
premium

Dirk Zeelenberg verkoopt huis op originele manier

02 NOV 2012

Acteur Dirk Zeelenberg heeft een bijzondere manier gevonden om van zijn pand aan de Herenmarkt in Amsterdam af te komen. "Ik wil niet lijdzaam afwachten totdat de crisis voorbij is."

Dat vertelt de acteur, die binnenkort in de nieuwe RTL-serie Divorce is te zien, aan De Telegraaf.

Tot voor kort stond zijn pand te koop voor een vraagprijs van 1.645.000,– euro, maar daar kwam geen enkele serieuze koper op af. Daarom heeft Zeelenberg zelf gekozen om op een creatieve en nieuwe manier zijn huis te verkopen via een internetveiling.

"Voor een internetveiling kies je uit vrije wil, het heeft dus niets te maken met gedwongen verkoop. Het is vooral een snelle manier om een huis te kopen of te verkopen", legt hij uit.

Bij een internetveiling gelden dezelfde regels als bij een reguliere verkoop, waarbij de acteur de regie volledig in eigen handen heeft. "Er kan geboden worden vanaf 9 ton en het pand wordt alleen geveild als er een bod voorbij komt waar wij op in willen gaan."

Het huis van de acteur bestaat uit totaal 11 kamers, waaronder 5 slaapkamers en twee badkamers. De totale woonoppervlakte bedraagt 320 vierkante meter, verdeeld over 4 verdiepingen. "Volgens makelaars behoort De Herenmarkt tot de drie mooiste pleinen van Amsterdam, dus ik heb er alle vertrouwen in."

De veiling loopt tot en met 3 december 2012. Benieuwd naar de woning? Bekijk hier de foto's .

Vaker Premium artikelen lezen?
Registreer en lees elke maand
15 Premium artikelen gratis!
Vaker Premium artikelen lezen?
Dit is het laatste gratis Premium artikel dat u kunt lezen. Tijd voor een abonnement?
10.1 °C
ZZW4
Beurs AEX
AEX 467.75
+ / - +0.23%
`Verbaasd dat het zó hard ging`
In zijn restaurant Le Garage wisten ze dat Joop Braakhekke ziek was, maar zijn dood kwam...